Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Ankara’da Mini Zirve Başkan Yıldırım'dan Başkan Kara'ya ziyaret Esnaf ve sanatkarlara yabancı dil öğreniminde yüzde 50 indirim imkânı TRABZONLU ŞEHİT MUSA DANIŞMAZ KABRİ BAŞINDA ANILDI DÜZKÖY ŞAMPİYONLAR LİGİ BAŞLADI. KADİR ÖZCAN MEZARI BAŞINDA ANILDI KADIN MECLİSİ FİYASKOSU 9 Üniversite Uluslararası Konsorsiyum için Trabzon’da Toplandı Sebat'tan Zirve Yürüyüşü BÜYÜKŞEHİR KAR ESARETİNDEN KURTARDI ESKİ BAŞKAN MEHMET CAN’A SON GÖREV ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NE YENİLİKÇİ DOKUNUŞLAR SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK! AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ BARÜ ile Özbekistan arasındaki uluslararası hareketlilik artıyor OSMAN BABA MAH.KALINTAŞ CADDESİ'NE BAKIM YOK, MAHALLELİ TEPKİLİ! AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 'SİREN' UYARISI MUHTARLARLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELİNDİ AKÇAABAT’TA 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI Trabzon heyeti Tiflis Büyükelçiliği'ni ziyaret etti, işbirliğini arttırmak için izlenecek yol haritası görüşüldü
SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK!
SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK!
 
AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
 
OSMAN BABA MAH.KALINTAŞ CADDESİ'NE BAKIM YOK, MAHALLELİ TEPKİLİ!
OSMAN BABA MAH.KALINTAŞ CADDESİ'NE BAKIM YOK, MAHALLELİ TEPKİLİ!
TEKN haberleri
 
ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NE YENİLİKÇİ DOKUNUŞLAR
Akçaabat Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yeni yönetimle bir dizi yenilik ve gelişime imza attı.
21 Ekim 2024 Pazartesi 18:00

 
USTA, MESLEKİ EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLERİNİ İŞYERLERİNDE İNCELEDİ
Akçaabat Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini ziyaret etti.
18 Ekim 2024 Cuma 19:14

 
Okul Aile Birliği Genel Kurulu Gerçekleştirildi
Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Okul Aile Birliği Genel Kurulu Büyük Katılımla Gerçekleştirildi
17 Ekim 2024 Perşembe 16:45

 
EĞİTİMDE ÇIĞIR AÇACAK KÜLLİYE’DE SONA GELİNDİ
Akçaabat Abdülhamit Han Külliyesi, geleceğin bilim ve teknoloji yıldızlarını yetiştirecek.
7 Ekim 2024 Pazartesi 17:32

 
BARÜ’den Dr. Çiğdem Yerli, “ODTÜ Yılın Tezi Ödülünü” aldı
Bartın Üniversitesinden (BARÜ) Öğr. Gör. Dr. Çiğdem Yerli, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Lisansüstü Tez ve Yayın Ödülleri kapsamında “Yılın Tezi Ödülü”nü almaya hak kazandı.
4 Ekim 2024 Cuma 17:44

 
Teknofest-2024’te TRÜ’ye öğrencilerden büyük ilgi
Kısaca TEKNOFEST olarak anılan Türk Havacılık Teknoloji ve Uzay Teknolojisi Festivali Adana’da başlarken Trabzon Üniversitesi tarafından kurulan stand büyük ilgi görüyor.
2 Ekim 2024 Çarşamba 19:00

 
ARONYA MEYVESİ İÇİN BİLİMSEL ÇALIŞMALAR BAŞLATILIYOR
Akçaabat Belediyesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi arasında imzalanan protokolle birlikte süper meyve olarak bilinen Aronya Meyvesinin diyabet hastalığı üzerindeki faydaları laboratuvar ortamında araştırılacak.
1 Ekim 2024 Salı 20:46

 
BARÜ’de Dr. Şeyma Çağlar Özhan, “TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülü” aldı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Fen Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Şeyma Çağlar Özhan, “TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri” kapsamında Sosyal ve Beşeri Bilimler alanında üçüncülük ödülü almaya hak kazandı.
18 Eylül 2024 Çarşamba 18:54

 
BAŞKAN EKİM “ÜRETMEK BİZİM İŞİMİZ”
Akçaabat Belediyesi, ileri teknolojiye dayalı, yüksek katma değerli, geniş pazar imkânı olan, Akçaabat’ta istihdamı arttıran, hem ilçenin hem de ülkenin ekonomisine katkıda bulunan projeler üretiyor, hazırlıyor ve bu projeler, tek tek hayata geçiriyor.
9 Eylül 2024 Pazartesi 15:32

 
Trabzon'a Güneş doğdu
Trabzonspor'da Yeni Dönem: Şenol Güneş ile 5. Kez Anlaşma Sağlandı! Trabzonspor, teknik direktörlük konusunda önemli bir karara imza attı. Abdullah Avcı'dan boşalan koltuğa, Bordo-Mavili takımın efsane ismi Şenol Güneş getirildi. Başkan Ertuğrul Doğan'ın İstanbul'da gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından Şenol Güneş, takımın başına geçmek üzere teklifi kabul etti.
3 Eylül 2024 Salı 11:36

 
UYGULAMA OTELİNDE EĞİTİM KALİTESİNİ YÜKSELTME TOPLANTISI
Akçaabat Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı
28 Ağustos 2024 Çarşamba 18:56

 
ATATÜRK MTAL’DE ‘BALCI’ DÖNEMİ BAŞLADI
Volkan Balcı’nın yeni görev yeri Akçaabat Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.
26 Ağustos 2024 Pazartesi 17:40

 
BARÜ’nün projesiyle kültürel miras dijital teknolojiler ile geleceğe aktarılacak
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) Avrupa Birliği Erasmus+ tarafından desteklenen projesiyle arkeolojik kültürel mirasın geleceğe aktarımında dijital teknolojiler kullanılacak.
6 Ağustos 2024 Salı 20:00

 
AKÇAABAT’TA FINDIK BAHÇELERİNDE ENTEGRE MÜCADELE KAPSAMINDA KAHVERENGİ KOKARCA İLE MÜCADELE
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU son yıllarda sayılarında artış görülen başta fındık ve diğer bitkiler için zarar teşkil eden kahverengi kokarca ile mücadele hakkında şu açıklamalarda bulundu. “ birçok il ve ilçelerimizde görülen ve önemli oranda ürünlerde zarar oluşturan kahverengi kokarca zararlısı ile mücadele kapsamında da ilçemizde Akçaabat Ziraat Odası Teknik Hizmetler Birimi mühendislerimiz ve Akçaabat ilçe Tarım ve Orman Müdürlüğü mühendislerince yapılan arazi çalışmaları sonucunda kahverengi kokarca zararlılarının yeniden çıkışları tespit edilmiştir.
25 Temmuz 2024 Perşembe 21:01

 
Yenilikçi yay sistemi patentlendi
Bartın Üniversitesi (BARÜ) ve Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) ortaklığı ile geliştirilen yenilikçi yay sistemi Türk Patent ve Marka Kurumu (TÜRKPATENT) tarafından patentlenmeye hak kazandı.
23 Temmuz 2024 Salı 18:31

 
TARIM ÜRETİCİLERİNE ZARARLILARLA MÜCADELE ÖNERİLERİ
Akçaabat Ziraat Odası Genel Sekreteri Ziraat Mühendisi Veysel Baki ve Teknik Hizmetler Birimi ziraat Yüksek Mühendisi Mehmet Yaşar Özdemir,
19 Temmuz 2024 Cuma 19:30

 
İLÇE TARIM’DAN SERA ZİYARETİ
Akçaabat İlçe Tarım ve Orman Müdürü Erkan Ayaz, beraberindeki teknik personeller ile birlikte ilçedeki sera sahiplerini ziyaret ederek tarımsal üretim ve sera destekleri konusunda bilgi alışverişinde bulundu.
4 Temmuz 2024 Perşembe 19:22

 
GELECEĞİN MÜHENDİSLERİ DENEYAP ATÖLYELERİNDE YETİŞECEK
Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi, Türkiye genelinde 81 ilde düzenlenen Deneyap Türkiye Uygulama Sınavı’na ev sahipliği yaptı. Etkinliğin, öğrencilerin teknoloji ve bilim alanında kendilerini geliştirmeleri için büyük bir fırsat sunduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, eğitime verdikleri desteği artırarak devam ettireceklerini belirtti.
1 Temmuz 2024 Pazartesi 15:00

 
Başkan Kara ve TESOB heyetinden Budapeşte Büyükelçiliğine ziyaret
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin (TESOB) Mobilyacı İş adamları Derneği (MOBİAD) iş birliğiyle uyguladığı, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından desteklenen “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” projesi kapsamında Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye teknik gezi düzenleyen TESOB heyeti, Türkiye'nin Budapeşte Büyükelçiliğini ziyaret etti.
27 Haziran 2024 Perşembe 20:10

 
SEBAT GENÇLİK SPOR, ADEM ÇAK İLE DEVAM EDİYOR
Akçaabat Sebat Gençlik Spor Kulübü, deneyimli teknik direktörleri Adem Çak ile gelecek sezon için anlaşma sağladı.
13 Haziran 2024 Perşembe 19:34

 
DÜZKÖY'DE MESLEKİ EĞİTİMİN BİLİM FUARI.
Düzköy İlçesi Nazım Kayhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Bilim Fuarı açılışı yapıldı.
10 Haziran 2024 Pazartesi 20:07

 
ADIM ADIM MESLEĞE PROJESİ
Akçaabat Kaymakamlığımızın koordinesinde, Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü ile Akçaabat Belediyesi, Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Akçaabatlılar Vakfı, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Akçaabat Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu arasında yapılan “Adım Adım Mesleğe Projesi” Protokolü kapsamında okulumuzda öğrenim gören 16 öğrenci Konya, 16 öğrenci de Bursa ilinde mesleki gezi gerçekleştirdi.
4 Haziran 2024 Salı 21:13

 
BULAK MAKİNE İKMAL YERLEŞKESİ HİZMETTE KOLAYLIK SAĞLAYACAK
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Büyükşehir Belediyesi’nin bazı teknik birimlerinin taşınacağı Bulak Makine İkmal Yerleşkesi’nin yapımında sona yaklaştıklarını belirtti.
3 Haziran 2024 Pazartesi 15:23

 
AKMESTEK’TE E-TWINNING RÜZGARI
Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, bu eğitim yılı içinde yürütülen 3 farklı uluslararası e-twinning projesinde sona gelindi.
31 Mayıs 2024 Cuma 20:16

 
Festivale Davet
Trabzon Teknoloji Derneği Başkanı Aydın Birincioğlu’ndan, Trabzon Teknoloji Festivali'ne (TTFEST) davet.
24 Mayıs 2024 Cuma 20:15

 
TRÜ İletişim Öğrencileri Ankara’da
Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Trabzon Bölge Müdürlüğü tarafından Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin kariyer planlama süreçlerini desteklemek amacıyla teknik gezi düzenlendi.
27 Nisan 2024 Cumartesi 10:33

 
AKMESTEK ÖĞRENCİLERİNİN BÜYÜK SATRANÇ ÇEKİŞMESİ
Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğrencileri arasında gerçekleştirdiği Ramazan Satranç Turnuvası sona erdi. Turnuvanın galibi Mirhan Hacısalihoğlu oldu.
8 Nisan 2024 Pazartesi 17:13

 
ORTAK AKILOLMAZSA OLMAZIMIZ
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nü, Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) 14. Bölge Müdürlüğü’nü, Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Odası’nı, Trabzon Madeni İşler ve Teknik Makine Odası’nı, Trabzon Kamyon ve Kamyonetçiler Odası’nı ziyaret etti. Aydın ziyaretlerinde ortak akıl ve istişare vurgusu yaptı.
30 Mart 2024 Cumartesi 12:51

 
YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Trabzon Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İlhan Deniz, yapılacak sınavla liselere giriş yapacak olan ortaokul son sınıf öğrencileriyle sohbet etti.
27 Mart 2024 Çarşamba 17:00

 
ÜRETİCİLERE FINDIK TARIMI HAKKINDA BİLGİ VE UYGULAMA
Akçaabat Ziraat Odası Teknik Hizmetler Birimi Mühendisi Mehmet Yaşar Özdemir, Çınarlık Mahallesinde bulunan Cemal Ayvaz’a ait fındık bahçesinde gerçekleştirdiği ziyarette, fındık üreticilerine faydalı bilgiler sunarak uygulamalarda bulundu.
15 Şubat 2024 Perşembe 10:30

 
GURURLANDIRAN BAŞARI
Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Aytaş Sepetçi, Türkiye Şampiyonası'nda zirveye çıktı.
13 Şubat 2024 Salı 12:00

 
" ŞUBAT AYINDA FINDIK BAHÇELERİ İLE İLGİLİ YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER"
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU üreticilerimize uyarılarda bulundu, “Fındık ilçemiz için vazgeçilmez milli bir ürünümüz. Her ay olduğu gibi bu aylarda da yapmamız gereken işlemleri tekniğine uygun şekilde yapmak gerekir.
1 Şubat 2024 Perşembe 19:05

 
“ADIM ADIM MESLEĞE PROJESİ” KAPSAMINDA PROTOKOL İMZALANDI
Okulumuz öğrencilerinin, sanayinin yoğun olduğu illerde meslekleri hakkında ilk elden gözlem yapmalarını sağlamak, meslek alanlarındaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek gelişim ve işleyiş süreçleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla Akçaabat Kaymakamlığı’nın koordinasyonunda Akçaabat Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Akçaabatlılar Vakfı, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Akçaabat Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu ve okulumuz Akçaabat MTAL arasında 24 Ocak 2024 Çarşamba günü Akçaabat Kaymakamlığında düzenlenen törenle işbirliği protokolü imzalandı.
24 Ocak 2024 Çarşamba 19:28

 
Geleceğin İşleri Trabzon’da gençlere anlatılacak
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin ortaklaşa yürüttüğü “Future Skills Academy - Geleceğin İşleri Akademisi” projesi kapsamında Yenilikle Geleceğe Konferansı 11-12 Ocak tarihlerinde Trabzon’da düzenlenecek.
10 Ocak 2024 Çarşamba 17:25

 
"Yatırım ve istihdamın devamı için özel sektörün desteklere ihtiyacı var"
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Biyoteknoloji ve İnovasyon Merkezinde düzenlenen Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı DOKKAF 2024, açılış töreniyle başladı.
8 Ocak 2024 Pazartesi 16:03

 
AK Parti Trabzon Milletvekili Koç, Doğu Karadeniz Projeleriyle İlgili Açıklamalarda Bulundu!
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi görüşmelerinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı bütçesi üzerine konuştu.
15 Aralık 2023 Cuma 09:57

 
Motor teknolojileri alanındaki lider kuruluş TRMOTOR’dan BARÜ’ye ziyaret
TRMOTOR Güç Sistemleri Teknoloji Başkanı Doç. Dr. Güven Yücesan ve beraberindekiler Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.
9 Aralık 2023 Cumartesi 15:26

 
SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI MEHMET FATİH KACIR BÜYÜKŞEHİR’İ ZİYARET ETTİ
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile görüştü.
21 Kasım 2023 Salı 16:27

 
Türkiye’nin İlk Uzay Mühendisi Karakaş: Bu Ülkede Doğdum, Ülkeme Hizmet Edeceğim
Türkiye'nin ilk serebral palsili (SP) uzay mühendisi Turgay Karakaş, “Türkiye’nin İlk Uzay Mühendisi Turgay Karakaş Genç Fikirleri Teknoloji ile Buluşturuyor” adlı konferansında geçen yıl 360 iş teklifi aldığını ve bunların içinde çok yüksek meblağlar içeren iş teklifleri olduğunu vurgulayarak “Bu iş tekliflerinin yüzde 95’i yurtdışından geldi. Çok ve çok yüksek meblağlar içeriyordu.
18 Kasım 2023 Cumartesi 07:54

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ SERALARI SON TEKNOLOJİYLE DONATILDI
Akçaabat Belediyesi, ‘Üreten Akçaabat’ vizyonu ile ileri teknolojiye dayalı, yüksek katma değerli, geniş pazar imkânı olan, şehirde istihdamı arttıran, hem ilçenin hem de ülkenin ekonomisine katkıda bulunan projeler hazırlıyor ve bu projeler, tek tek hayata geçiriyor.
10 Ekim 2023 Salı 19:37

 
TTSO üyesi firmalar Agro Batumi Fuarında tanıtıldı
TRABZON, TTSO- Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından Gürcistan’ın Batum kentinde düzenlenen 11. Uluslararası Tarım – Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’nda (Agro Batumi 2023) stant açıldı ve oda üyesi firmaların tanıtımı yapıldı. Ayrıca sektör firmaları da fuara katılarak iş görüşmeleri gerçekleştirdi.
9 Ekim 2023 Pazartesi 10:44

 
Trabzonspor, Pendikspor’u 2-1’lik skoorla geçti
Süper Lig’in 7.haftasında Trabzonspor, Pendikspor’u kendi evinde ağırladı. 2-1’lik galibiyetin ardından teknik direktör Nenad Bjelica açıklamalarda bulundu.
30 Eylül 2023 Cumartesi 17:07

 
Süper Lig'in 5 Haftasında 5 ayrılık yaşandı
Trendyol Süper Lig'de teknik direktör ayrılıkları yaşanmaya devam ediyor
27 Eylül 2023 Çarşamba 10:05

 
TÜGVA'DAN İSTİŞARE TOPLANTISI
Akçaabat’taki sivil toplum kuruluşlarının organize ettiği istişare toplantısı bugün Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde gerçekleştirildi.
16 Eylül 2023 Cumartesi 16:38

 
TTSO üyesi firmalar Batum İnşaat Fuarında tanıtıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından Gürcistan’ın Batum kentinde düzenlenen 12. Uluslararası İnşaat Malzemeleri, Teknolojileri ve Gayrimenkul Fuarı’nda (Batumi Build 2023) stant açıldı ve oda üyesi firmaların tanıtımı yapıldı. Trabzon’daki sektör firmaları da fuara katılarak iş görüşmeleri gerçekleştirdi.
8 Eylül 2023 Cuma 19:10

 
BARÜ 6. Ar-Ge Proje Pazarı başvuruları başladı
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) bilim ve teknoloji tutkunlarını bir araya getirdiği “Ar-Ge Proje Pazarı” heyecanı yeniden başlıyor. Başvuruların alınmaya başlandığı organizasyonda proje özetlerinin son gönderim tarihi 8 Ekim 2023 olarak açıklandı.
2 Ağustos 2023 Çarşamba 16:22

 
SEBAT GENGLİK GÜÇLÜ GELİYOR
Kırmızı-beyazlılar yönetim teknik heyet ve futbolcular bir araya gelerek gövde gösterisi yaptı
26 Temmuz 2023 Çarşamba 18:05

 
KTÜ Mühendislik Fakültesi mezuniyet töreni yapıldı
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Mühendislik Fakültesi’nin 56’ncı dönem mezuniyet töreni gerçekleştirildi.
8 Temmuz 2023 Cumartesi 10:02

 
TÜBİTAK’ın Teknoloji ve Yenilik Destek Programları TTSO üyesi firmalara anlatıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜ TTM) iş birliğiyle düzenlenen TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Bilgilendirme Semineri’nde, oda üyesi firmalara ve sektör temsilcilerine destekler konusunda ayrıntılı bilgi verildi, soruları yanıtlandı.
16 Haziran 2023 Cuma 16:22

 
Trabzon Üniversitesi Protokolünde Tersine Göç Vurgusu
Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetimi ile Trabzon Üniversitesi arasında teknolojik ar-ge kapsamında birçok konuda iş birliği programını kapsayan protokol imzalandı. İmzaların ardından verilen ‘ters göç’ mesajları törene katılan herkesi heyecanlandırdı.
1 Haziran 2023 Perşembe 16:53

 
Borsa İstanbul MTAL Mesleki Tanıtım Günleri başladı
Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında imzalanan Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) yönetiminde yer aldığı Trabzon Ortahisar Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Mesleki Tanıtım Günleri başladı. Etkinlikte öğrenciler eğitim gördükleri alanlarda yaptıkları çalışmaları sergiledi.
19 Mayıs 2023 Cuma 16:22

 
Ünal Karaman milletvekili seçildi!
Trabzonspor eski teknik direktörü ve futbolcusu Ünal Karaman’ın İYİ Parti’den Konya Milletvekili seçilmesi kesinleşti. İYİ Parti’den 2018 Genel Seçimlerinde Konya Milletvekili seçilen Fahrettin Yokuş ise 2. Sırada olması nedeniyle bu seçimde meclise giremedi.
15 Mayıs 2023 Pazartesi 11:12

 
Trabzon Üniversitesi’nde ‘Teknoloji Bağımlılığıyla Mücadele’ Çalıştayı
Trabzon Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın organizasyonuyla “Teknoloji Bağımlılığıyla Mücadele” konulu çalıştay düzenlendi.
6 Mayıs 2023 Cumartesi 14:33

 
BARÜ’de yanan meşale ülkemizin gururu oldu
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) 2019 yılında düzenlediği 3. Ar-Ge Proje Pazarında birinci olan ve dünyaya ihraç edilmeye başlanan hidrojen tabanlı proje TEKNOFEST 2023’te de 300 bin liralık hibe desteğiyle başarısını taçlandırdı.
4 Mayıs 2023 Perşembe 23:17

 
Trabzon Üniversitesi TEKNOFEST 2023 Standı Yoğun İlgi Gördü
Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2023’te Trabzon Üniversitesi standı yoğun ilgi gördü.
3 Mayıs 2023 Çarşamba 17:57

 
Trabzon Üniversitesi TEKNOFEST 2023’te
İstanbul Atatürk Havalimanı'nda TEKNOFEST heyecanı 7. kez başladı. Dünyanın en büyük, Türkiye’nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2023’te Trabzon Üniversitesi de stant açtı.
29 Nisan 2023 Cumartesi 18:17

 
Trabzon Üniversitesi “Lisede Kariyer Günleri” Etkinliği Gerçekleştirdi
Trabzon Üniversitesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki protokol kapsamında Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Koordinatörlüğü’nde gerçekleşen “Lisede Kariyer Günleri” etkinliklerinin on üçüncüsü Trabzon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.
27 Nisan 2023 Perşembe 21:02

 
BARÜ’nün verimlilik alanındaki ödüllü projesi tanıtıldı
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) verimlilik alanında uygulamaya koyarak Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından ödüllendirilen Akıllı Lojistik Yönetim Sistemi (ALYS) Projesi düzenlenen çevrim içi toplantıda tanıtıldı.
29 Mart 2023 Çarşamba 14:38

 
SÜPER MEYVE ARONYA ARAŞTIRILIP GELİŞTİRİLECEK
Akçaabat Belediyesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Akçaabat Ziraat Odası arasında süper meyve Aronya Meyvesinin kullanım alanlarının araştırılıp geliştirilebilmesi için protokol imzalandı.
22 Şubat 2023 Çarşamba 17:27

 
Ahmet Suat Özyazıcı son yolculuğuna uğurlandı
Trabzonsporun efsane teknik direktörü Ahmet Suat Özyazıcı son yolculuğuna uğurlandı.
19 Şubat 2023 Pazar 18:42

 
Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Fabrika Gibi
Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Deprem Bölgesine Destek
10 Şubat 2023 Cuma 19:28

 
Akçaabat'ta "Meslekte Bir Gün" Projesi
Akçaabat Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde (MTAL) “Meslekte Bir Gün” projesi gerçekleştirildi.
12 Ocak 2023 Perşembe 16:02

 
Performans için Tasarlanan Ford Puma ST Şimdi Türkiye’de
Ford SUV dünyasının stil sahibi, kendine güvenen ve dikkatleri üzerine toplamayı seven kullanıcılara hitap eden Puma serisinin yeni üyesi Puma ST modeli ilk kez Türkiye’ye geliyor. Performans için tasarlanan Puma ST; cesur ve sportif görünümünün yanı sıra yenilikçi ve teknolojik özellikleriyle sürüş deneyimini bir üst seviyeye taşıyor.
28 Aralık 2022 Çarşamba 16:00

 
BARÜ’den verimlilik alanında gururlandıran ödül
Bartın Üniversitesi (BARÜ), Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen 8. Verimlilik Proje Ödülleri kapsamında 593 proje başvurusu arasından yapılan değerlendirmeyle Kamu Kategorisinde ikincilik ödülü almaya hak kazandı.
23 Aralık 2022 Cuma 19:05

 
Olası iş birliği alanlarında görüş alışverişinde bulunuldu
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu ile Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Nuri Çelik’i ziyaret etti.
16 Aralık 2022 Cuma 15:41

 
BARÜ 5. Ar-Ge Proje Pazarında önemli isimler katılımcılarla buluştu
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) bilim ve teknoloji tutkunlarını bir araya getirdiği 5. Ar-Ge Proje Pazarında Türkiye’nin önemli kurum ve kuruluşlarından isimler seminerlerde katılımcılarla buluştu.
4 Kasım 2022 Cuma 17:29

 
Sebat Gençlikspor’da Batur Dönemi
Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk hesapları yapan Sebat Gençlikspor’da teknik direktör olarak İsmail Batur ile anlaşıldı.
2 Kasım 2022 Çarşamba 17:41

 
Süper Lig ekibinde flaş ayrılık!
Teknik direktör görevi bıraktı
24 Ekim 2022 Pazartesi 16:36

 
AKÇAABAT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞÜRENCİLERİ ÜRETİME KATKI SAĞLIYOR.
Akçaabat mesleki ve teknik anadolu lisesi öğrencileri hem öğreniyor hem de üretime katkı sağlayıp harçlıklarını çıkarıyor.
19 Ekim 2022 Çarşamba 17:48

 
BARÜ V. Ar-Ge Proje Pazarı başvuru süresi uzatıldı
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) bilim ve teknoloji tutkunlarını bir araya getirdiği “Ar-Ge Proje Pazarı” etkinliğinde başvuru süresi gelen talepler üzerine 17 Ekim 2022 tarihine kadar uzatıldı.
11 Ekim 2022 Salı 17:18

 
Özel Ahmet Uğur Turhan Fen Ve Teknoloji Lisesi Görkemli Törenle Açıldı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere bugün Trabzon’a geldi. İlk olarak Zigana Tüneli inşaatını inceleyen Karaismailoğlu, daha sonra Özel Ahmet Uğur Turhan Fen ve Teknoloji Lisesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Bakan Karaismailoğlu’nu bir an olsun yalnız bırakmadı.
8 Ekim 2022 Cumartesi 12:04

 
KTÜ REKTÖRÜNE ANLAMLI ZİYARET
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU, Akçaabat Ziraat Odası Genel Sekreteri Ziraat Mühendisi Veysel BAKİ, Akçaabat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Orman Mühendisi Dr. Yavuz Okunur KOCAMANOĞLU ve Salih BEŞLİ , Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Sn. Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’yı makamında ziyaret ettiler.
5 Ekim 2022 Çarşamba 16:16

 
AKÇAABAT’A DAİR HER ŞEY AKÇAABAT BELEDİYESİ MOBİL UYGULAMASINDA
Akçaabat Belediyesi tarafından gelişen teknolojik yenilikler ve kullanım alışkanlıkları doğrultusunda hazırlanan Akçaabat belediyesi Mobil Uygulaması hizmet vermeye başladı.
18 Eylül 2022 Pazar 00:39

 
EFSANE BÜYÜKŞEHİRDE
Türk futbolunun ve Trabzonspor’un efsane isimlerinden, A Milli Takım eski Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek yapılan çalışmlardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
14 Eylül 2022 Çarşamba 18:14

 
Ortahisar Belediyesi Creatiny Roket Takımı TEKNOFEST’te ikinci oldu
Ortahisar Belediyesi tarafından desteklenen Ortahisar Belediyesi Creatiny Roket Takımı TEKNOFEST 2022 bünyesinde yapılan Yüksek İrtifalı Roket Yarışması kategorisinde ikinciliği elde etti.
5 Eylül 2022 Pazartesi 18:17

 
Bartın Üniversitesi V. Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği
TEKNOFEST Karadeniz’de tanıtıldıBartın Üniversitesinin (BARÜ) bu yıl beşincisini gerçekleştireceği Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği Samsun’da final programı yapılan Dünya’nın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’te tanıtıldı.
5 Eylül 2022 Pazartesi 18:13

 
Genç ATT Kansere Yenik Düştü
Çarşıbaşı’nda 112 Acil Sağlık İstasyonu’nda görevli Acil Tıp Teknisyeni Neriman İslam, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak hayatını kaybetti.
31 Ağustos 2022 Çarşamba 16:03

 
AKÇAABAT’TA DİJİTAL DÖNÜŞÜM VE E-RUHSAT YÖNETİMİ SİSTEMİ BAŞLIYOR
Dijital değişim ve dönüşümde attığı adımlarla örnek bir vizyon ortaya koyup, bilişim alt yapısını her geçen gün yenileyen Akçaabat Belediyesi, belediye hizmetlerine erişimi kolaylaştırmak, zaman ve kaynak tasarrufu sağlamak için başlattığı teknik alt yapı dönüşüm hizmetlerine Dijital Dönüşüm ve E-Ruhsat Sistemini de ekledi.
9 Ağustos 2022 Salı 17:28

 
Teknofest Yarışmalarında Başarı Kazananlar Ödüllendirildi
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile T3 Vakfı tarafından organize edilen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’in 3’üncü ve son gününde kapanış programı organize edildi.
7 Ağustos 2022 Pazar 14:53

 
TRABZON’DA TEKNOFEST HEYECANI BAŞLADI
Türkiye’nin milli teknoloji hamlesini gerçekleştiren Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Trabzon’da coşkulu başladı.
5 Ağustos 2022 Cuma 15:21

 
Ortahisar Belediyesi Creatiny Roket Takımı Aksaray’a uğurlandı
Ortahisar Belediyesi tarafından desteklenen Ortahisar Belediyesi Creatiny Roket Takımı TEKNOFEST 2022 bünyesinde yer alan Roket Yarışmasına katılmak üzere Aksaray’a uğurlandı.
1 Ağustos 2022 Pazartesi 18:37

 
Başkan Zorluoğlu Ve Şenol Güneş Birlikte Trabzon’u Gezdi
Türk futbolunun ve Trabzonspor’un efsane isimlerinden, A Milli Takım eski Teknik Direktörü Şenol Güneş, tatil için geldiği memleketinde Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile buluştu.
23 Temmuz 2022 Cumartesi 00:27

 
SAROSSA KALİTESİ GÜNTAŞ AVM’LERDE
Teknoloji Devi Sarossa, Güntaş AVM’lerde
7 Temmuz 2022 Perşembe 19:11

 
YEŞİL ALTINDA ZARARLI MÜCADELESİ, BAKIM VE BESLEME
Akçaabat Ziraat Odası Teknik Hizmetler Birimi Ziraat Yüksek Mühendisleri bölgemizin yeşil altını olan fındıkta verim ve kaliteyi artırmak için saha çalışmaları kapsamında üretici ziyaretlerinde bulunuyorlar.
9 Haziran 2022 Perşembe 13:46

 
Türk Futbolunun Efsanelerine Üniversitemizden Büyük Onur
Trabzonspor eski Teknik Direktörü Sayın Ahmet Suat Özyazıcı’ya, mevcut Teknik Direktör Sayın Abdullah Avcı’ya ve 2002 Dünya Kupası’nda Milli Futbol Takımımıza üçüncülük kazandıran Sayın Şenol Güneş’e, Türk futbolunun gelişimindeki üstün hizmetleri ve bu alanda Trabzon’un ve Türkiye’nin uluslararası düzeyde tanıtımındaki önemli katkılarından dolayı Trabzon Üniversitesi Senatosu’nun 17.05.2022 tarih ve 52 sayılı kararı ile Antrenörlük alanında Fahri Doktor unvanı tevcih edilmiştir.
18 Mayıs 2022 Çarşamba 10:29

 
Meslek okulları fuarı açıldı.
Akçaabat’taki altı meslek okulunun ortaklaşa düzenledikleri ‘’mesleki kariyer günleri ‘’ adlı fuar Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi bahçesinde açıldı.
10 Mayıs 2022 Salı 18:19

 
FINDIK BAHÇELERİNDE HASTALIK VE ZARARLILARA KARŞI DİKKATLİ OLALIM
Akçaabat Ziraat Odası Teknik Hizmetler Birimi Ziraat Mühendisleri arazi faaliyetleri kapsamında yaptığı çalışmalarda fındık bahçelerinde meydana gelen hastalık ve zararlıları tespit etmek ve onlarla mücadele etmek için üreticilerimize uyarılarda bulunuyorlar.
29 Nisan 2022 Cuma 14:04

 
Ortahisar, gelişmişlik kategorisinde dereceye girdi
Ortahisar ilçesi; Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan ‘İlçelerin sosyo-ekonomik Gelişmişlik Sıralaması Araştırması'na (İlçe SEGE-2022) göre, birinci gelişmişlik kademesine girdi.
19 Nisan 2022 Salı 12:46

 
Kütüphaneler Haftası Kutlandı
Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Kütüphaneler Haftası nedeniyle etkinlik düzenlendi.
31 Mart 2022 Perşembe 21:40

 
Hayallerinin Peşinde: Etkin Mülakat Teknikleri
Bartın Üniversitesinde gerçekleştirilen seminerde Teklas Kauçuk Global İnsan Kaynakları Direktörü Gülsünay Uysal Kaba tarafından “Etkin Mülakat Teknikleri” anlatıldı.
7 Mart 2022 Pazartesi 17:55

 
HERKES KAYBEDER.
Trabzon Ticaret Borsasının 4T-2S (TARIM_Ticaret_Turizm_Teknoloji-Sanat_Spor) “Türkiye’de Tarımın Bugünü ve Geleceği” toplantıları 25 Şubat 2022 tarihinde yapıldı.
25 Şubat 2022 Cuma 18:20

 
TÜSEB proje destekleri bilgilendirme toplantısı yapıldı
Bartın Üniversitesi Proje ve Teknoloji Ofisi Genel Koordinatörlüğü tarafından “TÜSEB A ve B Grubu Proje Destekleri Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.
21 Şubat 2022 Pazartesi 18:03

 
SEBAT'TA KAN DEĞİŞİM ZAMANI
Teknik-direktör Abdulkadir Aslanla Yollar Ayrıldı
16 Şubat 2022 Çarşamba 17:18

 
Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Kariyer Fuarına Katılacak
Ak parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Karadeniz Teknik Üniversitesinin Ev Sahipliğinde 4-5 Mart 2022'Düzenlenecek Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı Katılacak.
6 Şubat 2022 Pazar 13:30

 
Öğrenciler için büyük iş birliği
Karadeniz Teknik Üniversitesi ile Trabzon Üniversitesi, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karadeniz Uluslararası Öğrenci Derneği Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı.
4 Şubat 2022 Cuma 18:11

 
SEMİNER SONA ERDİ
Akçaabat Belediyesi, Akçaabat Folklor Derneği işbirliğinde gerçekleştirdiği “Trabzon Yöresi Geleneksel Giysileri, Müzikleri ve Halk Oyunları Öğretim Teknikleri" adlı seminer sona erdi.
4 Şubat 2022 Cuma 17:30

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ İLKLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR
Akçaabat Belediyesi, Akçaabat Folklor Derneği işbirliği’nde gerçekleştirdiği “Trabzon Yöresi Geleneksel Giysileri, Müzikleri ve Halk Oyunları Öğretim Teknikleri" adlı seminer ile bir ile daha imza attı.
25 Ocak 2022 Salı 17:54

 
Bartın Üniversitesi, geleceğin teknolojilerine odaklanıyor
Bartın Üniversitesi adına yükseköğrenimlerine dünyanın en iyi araştırma üniversitelerinde devam eden bursiyerler, yapay zekâdan otomotive, altyapıdan akıllı teknolojilere kadar geleceğin teknolojilerine ilişkin çalışmalar yapıyor.
22 Ocak 2022 Cumartesi 17:22

 
Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Bulut “Genç Araştırmacı Ödülü”nün sahibi oldu
Bartın Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoteknoloji Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Bulut, Hidrojen Teknolojileri Derneği tarafından “Genç Araştırmacı Ödülü”ne layık görüldü.
21 Ocak 2022 Cuma 12:11

 
BELEDİYEDEN ÇOK ÖZEL SEMİNER
Akçaabat Belediyesi ve Akçaabat Folklor Derneği işbirliği ile bölgemizde ilk olma özelliğine sahip "Trabzon Yöresi Geleneksel Giysileri, Müzikleri ve Halk Oyunları Öğretim Teknikleri" adlı seminer düzenlenecektir.
19 Ocak 2022 Çarşamba 18:27

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1600 Osmanlı ordusu, Macaristan'ın Kanije Kalesi'ni fethetti.
1746 New Jersey Koleji kuruldu. Bu okulun adı 1896 yılında Princeton Üniversitesi olarak değişecektir.
1784 Rusya, Alaska'nın Kodiak Adası'nda bir koloni kurdu.
1836 Sam Houston törenlerle Texas Cumhuriyeti'nin ilk cumhurbaşkanı oldu.
1919 Amasya'da, Mustafa Kemal Paşa ile İstanbul Hükümeti'nin Bahriye Nazırı Salih Hulusi Kezrak arasında Amasya Protokolü imzalandı
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur