Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
BAŞKAN GENÇ: KATİL İSRAİL SOYKIRIMIN HESABINI VERECEK AKÇAABAT’TA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU YAŞANACAK BÜYÜKŞEHİR’DEN KAHVERENGİ KOKARCAYA KARŞI 9 İLÇEDE EŞ ZAMANLI MÜCADELE Maçka Şehit Eren Bülbül Anadolu İmam Hatip Lisesi İslam'ın İkinci Kaynağı "Hadis" adlı Panel Düzenlendi ESNAF TEMSİLCİLERİNDEN SİVRİKAYA’YA ZİYARET Hüseyin Baş’tan Türk milletine tarihi çağrı Ankara’da Mini Zirve Başkan Yıldırım'dan Başkan Kara'ya ziyaret Esnaf ve sanatkarlara yabancı dil öğreniminde yüzde 50 indirim imkânı TRABZONLU ŞEHİT MUSA DANIŞMAZ KABRİ BAŞINDA ANILDI DÜZKÖY ŞAMPİYONLAR LİGİ BAŞLADI. KADİR ÖZCAN MEZARI BAŞINDA ANILDI KADIN MECLİSİ FİYASKOSU 9 Üniversite Uluslararası Konsorsiyum için Trabzon’da Toplandı Sebat'tan Zirve Yürüyüşü BÜYÜKŞEHİR KAR ESARETİNDEN KURTARDI ESKİ BAŞKAN MEHMET CAN’A SON GÖREV ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NE YENİLİKÇİ DOKUNUŞLAR SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK! AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
AKÇAABAT’TA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU YAŞANACAK
AKÇAABAT’TA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU YAŞANACAK
 
SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK!
SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK!
 
AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
anlan haberleri
 
KUTLU PARTİ’DEN SÜMELA AYİNİ AÇIKLAMASI: “İZİN DERHAL İPTAL EDİLMELİ”
Kutlu Parti Genel Muhasibi ve Akçaabatlı hemşehrimiz Hikmet Yılmaz, Sümela Manastırı'nda yapılması planlanan Patrikli ayiniyle ilgili açıklamalarda bulundu.
19 Ağustos 2024 Pazartesi 20:07

 
Yok, Bir Birinizden Farkınız!...
Trabzon İli, Ortahisar Belediyesi, Geçit Mahallesi sınırları içinde bulunan mera parsellerini “Tarihi İpekyolu Canlandırma Projesi” kapsamında yürüyüş yolları, spor tesisleri, ahşap dinlenme alanları, doğal çocuk oyun alanları, ahşap yürüyüş yolları, dağ kızağı ve benzeri projeleri uygulamak üzere 4342 sayılı mera kanununun 14. Maddesinin göre c bendi fıkrasına istinaden 439.864 M2 (439 da veya 43.9 ha) alanlı merayı tahsis amacı değişikliği İl tarım ve Orman Müdürlüğü mera komisyonunu tarafından BAHSE KONU PROJEYİ UYGULAMAK ÜZERE ilgili belediyeye 08/11/2016 tahsisi yapıldı.
2 Ağustos 2024 Cuma 19:58

 
EKİM, MERKEZ İLKOKULU İNŞAATINDA İNCELEMELERDE
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Nefsipulathane Mahallesi'nde inşa edilen Merkez İlkokulu binasında incelemelerde bulundu. Tam donanımlı, 3 katlı ve 24 derslikli olarak planlanan okulun inşaatı hızla devam ediyor.
31 Temmuz 2024 Çarşamba 19:46

 
Esnaf ve Sanatkârlar Şurası İstişare Bölge Toplantısı TESOB’da gerçekleştirildi
Ticaret Bakanlığı tarafından şubat ayı içinde düzenlenmesi planlanan 6. Esnaf ve Sanatkârlar Şurası öncesinde görüş ve önerilerin görüşüldüğü Doğu Karadeniz Bölgesi İstişare Toplantısı, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
12 Ocak 2024 Cuma 00:14

 
DOKAP Başkanı Gültekin ile projeler görüşüldü
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Doğu Karadeniz Projesi bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin’i ziyaret ederek sürdürülen ve planlanan projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
30 Kasım 2023 Perşembe 17:11

 
Süper Lig'in fikstür çekiminin tarihi değişti
Süper Lig'in 2023-2024 sezonu heyecanı 11 Ağustos'ta başlayacak. Yeni sezon fikstürünün kura çekiminin bugün yapılması planlanıyordu. Ancak kura çekim tarihinin ertelendiği iddia edildi.
12 Temmuz 2023 Çarşamba 19:00

 
Trabzon Üniversitesi Protokolünde Tersine Göç Vurgusu
Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetimi ile Trabzon Üniversitesi arasında teknolojik ar-ge kapsamında birçok konuda iş birliği programını kapsayan protokol imzalandı. İmzaların ardından verilen ‘ters göç’ mesajları törene katılan herkesi heyecanlandırdı.
1 Haziran 2023 Perşembe 16:53

 
“Feribot seferlerinin başlaması öncesinde Rusya’dan beklentimiz kısa süreli ve düşük bütçeli vize uygulaması”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, 1 Mayıs’ta başlaması planlanan Trabzon – Soçi feribot seferlerine ilginin yüksek olduğunu belirterek, “Uzun süre sonra açılacak bu hattın daha verimli şekilde çalışabilmesi için Rusya tarafından 2 – 3 günlük kısa süreli ve 20 – 30 dolar gibi düşük bütçeli vize beklentimiz bulunuyor” dedi.
6 Nisan 2023 Perşembe 00:47

 
AKÇAABAT SANAYİ ESNAFI İCRAAT BEKLİYOR
Akçaabat - Düzköy yolu üzerinde küçük sanayi sitesi, toplu işyeri, toptan ticaret ve depolama alanları planlanmıştı.
26 Ocak 2023 Perşembe 16:20

 
AKÇAABAT SAHİLİ GÖZ KAMAŞTIRACAK
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Akçaabat ilçesinde yapımı planlanan ‘Sahil Düzenlemesi ve Yenileme Projesi’ni yerinde inceledi.
9 Kasım 2022 Çarşamba 18:39

 
BARÜ’nün projesiyle “Engelli Dostu” peyzaj tasarımı konusunda eğitimler verilecek
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) yürütücülüğünde 6 farklı üniversiteden akademisyenler tarafından ülkemizdeki açık ve yeşil alanların ‘Engelli Dostu’ çözümler üretilerek planlanması ve tasarımı konularında eğitimler verilecek.
22 Haziran 2022 Çarşamba 15:21

 
Bölükbaşı'nın Mutlu Günü
Akçaabat Yeni Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürlüğü yapan Cengiz Bölükbaşı nişanlandı.
14 Haziran 2022 Salı 10:00

 
CHP’li Ahmet Kaya: “Çarşıbaşılı Balıkçılarımızın Avlanma Alanlarına Dokunmayın”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada avlanma alanlarına kafes kurulması planlanan Çarşıbaşılı balıkçıların yaşadıkları sıkıntıya dikkat çekerek, “Balıkçılarımızın avlanma alanlarına dokunmayın. Geçimini balıkçılıktan sağlayan yaklaşık 600 ailenin ekmeğiyle oynamayın.” dedi.
1 Haziran 2022 Çarşamba 15:50

 
ÜLKELER ve GIDA MİLLİYETCİLİĞİ
Türkiye 1960’lı yıllarda temel hedefini sanayileşme üzerinden planlandı.
24 Mayıs 2022 Salı 14:42

 
BAHAR GELDİ GÜNEŞ AÇTI DOĞA CANLANMAYA BAŞLADI
Bahar mevsimi uyanıştır, diriliştir, canlanma ve hareketliliktir.
28 Nisan 2022 Perşembe 12:52

 
Bal ligi ertelendi
Bu hafta sonu başlaması planlanan Bölgesel Maçlar Ertelendi
27 Ocak 2022 Perşembe 17:05

 
KIŞ GELDİ DOĞA UYUDU
İlkbaharın canlandırıcı neşesi, yazın cezbeden enerjisi ve sonbaharın hüznünün ardından kış bir teselli gibi geliyor doğaya.
24 Aralık 2021 Cuma 18:26

 
SAĞLIKÇI KORONA KURBANI
Trabzon Of Devlet Hastanesi’nde görevli Akçaabatlı sağlık memuru Hüseyin Taflan, yakanlandığı koronavirüsten hayatını kaybetti.
21 Ekim 2021 Perşembe 17:56

 
İMAMOĞLU: KARADENİZ’İN SUYUNA SEVDAM BAŞKADIR
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Arnavutköy’de, Beton Kanal’ın hafriyatının dökülmesinin planlandığı Karaburun sahilinde incelemelerde bulundu.
2 Haziran 2021 Çarşamba 00:51

 
Ali Şentürk Dönüşüm İçin Ne Dedi!
Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şentürk Akçaabat Trabzon Arası Yapılması Planlanan Dönüşümle İlgili Açıklama.
28 Mart 2021 Pazar 16:38

 
AK PARTİ'DE REVİZYON
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, lideri olduğu Adalet ve Kalkınma Partisi'ni (AKP) 2023 seçimlerine taşıyacak kadroların belirleneceği 24 Mart'ta yapılması planlanan 7. Olağan Büyük Kongre'de parti yönetiminde kapsamlı değişiklik yapması bekleniyor.
27 Şubat 2021 Cumartesi 16:31

 
OTOBÜSÜN ALTERNATİFİ VAR
Trabzon’un Akçaabat İlçesinde yapılması planlanan dönüşüme katılmak istemeyen minibüs sürücüleri, araçlarını minibüs olarak yenilemek istediklerini söylediler.
5 Şubat 2021 Cuma 19:32

 
Akçaabat İMKB Anadolu lisesinden Türkiye’nin ilk Taşkın Müzesine ziyaret
12.11.2020 tarihinde okulumuz öğrencileriyle Trabzon Gençlik Merkezi arasında planlanan geziyle iş birliği ile Dünyada sadece üç tane olan ve ülkemizde DSİ nin açmış olduğu ilk Taşkın Müzesine ziyarette bulunduk.
13 Kasım 2020 Cuma 18:12

 
“Peyzaj Tasarımında Engelli Dostu Çözümler” adlı eğitim projesi kabul edildi
Bartın Üniversitesi tarafından hazırlanan proje kapsamında ülkemizdeki açık ve yeşil alanların ‘Engelli Dostu’ çözümler üretilerek planlanması ve tasarımı konularında eğitimler verilecek.
14 Ekim 2020 Çarşamba 17:43

 
Mecliste Bütçe Maratonu
Akçaabat Belediye Meclisi’nde bütçe görüşmeleri vardı. 20 Milyon borçlanma planlanan bütçe 136 milyon olarak planlandı.
9 Ekim 2020 Cuma 16:58

 
UKOME Kararları ve Belediye otobüslerinde konfor var mı ?
UKOME Kararları ve Belediye otobüslerinde konfor var mı? Geçen hafta Cuma günü sn. Zorluoğlu Otobüste dönüşümü ve nasıl yapılacağını bir yanında Akçaabat belediye Başkanı sn EKİM diğer yanında Koop. Başkanı Abdullah SEVİM ile beraber gazetecilerin karşısına çıkarak yapılması planlanan dönüşümü anlattı..
8 Ağustos 2020 Cumartesi 12:54

 
Akçaabat’ta şoförler çok rahatsız
Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şentürk ve yönetim kurulu üyeleri ilçede planlanan dolmuş dönüşümünden rahatsız
28 Mayıs 2020 Perşembe 19:40

 
HIDIRNEBİ KAR VE HORON ŞENLİĞİ İPTAL
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Elazığ ve Malatya’da meydana gelen deprem sebebiyle 02 Şubat 2020 tarihinde Hıdırnebi Yaylasında yapılması planlanan Kar ve Horon Şenliğinin iptal edildiğini bildirdi.
28 Ocak 2020 Salı 19:59

 
GEDİKLİ'DEN SINIRDIŞI MÜDAHALEYE DESTEK
Yol-İş Sendika Temsilcisi Gökhan Gedikli’den Sınırdışı Müdehaleye Destek Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan GEDİKLİ, Suriye'de gerçekleşmesi planlanan barış pınarı operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu.
8 Ekim 2019 Salı 13:59

 
GÜNER YOLU SORDU, ZORLUOĞLU CEVAPLADI
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi ve Akçaabat Belediye Meclis üyesi Aslan Güner meclis toplantısında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğluna Akçaabat Sahilinde yapılması planlanan yol projesini sordu.
18 Haziran 2019 Salı 21:20

 
BAŞKAN SAHADA, SU KESİNTİSİ ERKEN BİTECEK
Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Ortahisar ilçesi Kutlugün Mahallesi’ndeki ana isale hattındaki büyük arızanın giderilmesi için gece gündüz çalışırken, bölgeyi ziyaret eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, çalışmaların planlanandan önce bitirileceğini ve su kesintilerinin son ereceğini müjdeledi.
26 Mayıs 2019 Pazar 10:00

 
AKÇAABAT TA VİZYON PROJELER KONUŞULDU
Öncelikle Trabzon turizmine yön vermek amacıyla , Akçaabat Dağ ve Yayla Turizm Güzergahı Projesi ve Hıdırnebi Yaylası ve Yakın Çevresinin Turizm amaçlı Planlanması Proje Değerlendirme Toplantısı Akçaabat ta Trabzon Valisi İsmail USTAOĞLU'nun başkanlığında, Akçaabat Kaymakamlığı, Akçaabat Belediyesi ve diğer paydaşlarla bir araya gelinerek yapıldı.
12 Şubat 2019 Salı 17:56

 
AKÇAABAT İYİ PARTİ'DEN ARITMA TEPKİSİ
İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır;Trabzon’un doğusuna kurulması planlanan çöp ve arıtma tesisinin Akçaabat Yıldızlı Mahallesi’ne kurulması kararına sert tepki gösterdi.
28 Kasım 2018 Çarşamba 17:41

 
ASKF OLARAK BU YIL 3. GERÇEKLEŞTİRİLDİ
ASKF olarak bu yıl üçüncüsü düzenlenen unutulmuş sokak futbolunu canlandırma projesi gerçekleştirildi.
21 Ekim 2018 Pazar 08:57

 
Teleferikler birbirine zarar vermez
BEŞİKDÜZÜ’NDEN sonra Sümela ile Uzungöl’de de yapılması planlanan teleferiğin yanı sıra başka bir teleferik projesi yapan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen “Farklı teleferikler birbirine zarar vermez.
20 Eylül 2018 Perşembe 18:08

 
ADAY HAVUZU OLUŞTURULACAK
SAADET Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, Mart 2019’da yapılması planlanan yerel seçimlere ilişkin çalışmalarını sürdürdüklerini ve bir aday havuzu çalışması içinde olduklarını söyledi.
9 Ağustos 2018 Perşembe 13:24

 
AKÇAABAT'TA HORON HALKASI OLUŞTURULDU
28. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları kapsamında Atatürk Parkı’nda çelenk sunma töreni yapıldı. Törenin ardından yurt içinden ve yurt dışından gelen ekiplerin ve Akçaabatlıların katılımıyla kortej yürüyüşü gerçekleştirildi ve yayla göçü canlandırıldı.
21 Temmuz 2018 Cumartesi 13:43

 
AHMET KAYA:TRABZON ÜVEY EVLAT MI?
Büyük Trabzon için Güney Çevre Yolu bir zorunluluktur! . Güney Çevre Yolu Trabzon’un yüzyılını kurtaracaktır! . AKP Güney Çevre Yolu’nu gündem dışına iterek Trabzon’a ihanet etmiştir! . CHP iktidarında Trabzon için en önemli proje Güney Çevre Yolu ve çevresinin planlanması olacaktır!
11 Haziran 2018 Pazartesi 16:22

 
HIDIRNEBİ YAYLASINDA İNCELEME YAPILDI
Hıdırnebi Yaylasında yapılması planlanan turizm yatırımlarıyla ilgili yerinde incelemelerde bulunuldu.
11 Nisan 2018 Çarşamba 18:33

 
Şehir hastanesi için son adım atıldı
Akyazı’da yapılması planlanan şehir hastanesiyle ilgili imar değişikliği yapıldı
21 Mart 2018 Çarşamba 10:56

 
TELEFERİK PROJESİ TAMAM
Akçaabat Belediyesince yap-işlet-devret modeliyle yapılması planlanan teleferik projesinde istasyon yerleri ve kalkış noktaları belirlendi, ihalesi yapılacak.
10 Kasım 2017 Cuma 17:29

 
Hafif Raylı Sistem için Ne Dediler?
Trabzon’a yapılması planlanan Hafif Raylı Sistem Projesi için ‘teknik değerlendirme toplantısı’ gerçekleştirildi.
11 Ekim 2017 Çarşamba 18:28

 
Ersun Yanal,Dünya Evine Girdi
Çapkınlıklarıyla nam salan Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, 6 ay önce nişanlandığı CHP'li eski belediye başkanının kızı İrem Ağan ile nikah masasına oturdu.
24 Eylül 2017 Pazar 00:00

 
Benzinde indirim yapılması planlanıyor .
Benzinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren 9 kuruş indirim yapılması planlanıyor.
16 Haziran 2017 Cuma 00:13

 
Yatırımlar Yomra’ya çöpler Akçaabat’a
Trabzon Yıldızlı’da yapılması planlanan ileri düzeyde biyolojik arıtma tesisi mahalleliyi isyan ettirdi.
24 Şubat 2017 Cuma 19:55

 
Muhtar Konuştu:Çöp Tesisi İstemiyoruz
Trabzon’un Akçaabat İlçesine bağlı Yıldızlı Mahallesi sahil kısmına kurulması planlanan çöp tesisine vatandaş tepki gösterdi.
23 Şubat 2017 Perşembe 19:00

 
Trabzon’da 6 Km Yol 45 Dakika
Şenol Güneş Stadı ve çevresinde projeler sebebiyle karayolları tarafından yeni bağlantı yollarından biri olan Akçaabat’ın Yıldız Mahallesi’nde projelendirilen Yonca Kavşağı’nın kilit bağlantı çalışmalarına başlandı. Yonca Kavşak ile Şenol Güneş Stadı’na ve yeni yapılan tünele ışıksız direk geçişin sağlanacağı planlanırken inşaat uygulaması Trabzon trafiğini olumsuz etkilemeye devam ediyor.
8 Ocak 2017 Pazar 14:06

 
Akçaabat Turizmde Söz Sahibi Olacak.
Akçaabat'ın mevcut turizm potansiyeli ile planlanan turizm yatırımları Valimiz Yücel Yavuz başkanlığında yapılan toplantıda ele alındı.
28 Aralık 2016 Çarşamba 18:31

 
Ehliyet Alacaklar Dikkat.
Emniyet'ten yapılan açıklamada, 1 Ocak'tan sonra ehliyet için sağlık raporu alacakların 400 liraya kadar ücret ödeyeceği iddiaları yalanlandı
6 Aralık 2016 Salı 18:00

 
Musa Hacıoğlunun Dolgu Hassasiyeti
Akçaabat belediye başkanımızın basına vermiş olduğu beyanatla kamuoyunun haberdar olduğu üzere İlçemiz Darıca mahallesi sahilinde yeni bir dolgu alanı oluşturularak 41 dönüm “rekreasyon alanı” oluşturulması planlanmaktadır.
28 Eylül 2016 Çarşamba 19:52

 
Halk Eğitimi Merkezi Planlama Yaptı.
Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi kurs ve sosyal etkinliklerle ilgili olarak ilçe düzeyinde yaygın eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi, planlanması ve değerlendirilmesi için eğitim öğretim yılı başı eğitim ihtiyaçları belirleme çalışmalarını tamamladı.
9 Eylül 2016 Cuma 19:26

 
Ankara'da Konu Akçaabat.
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün,Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulunarak Akçaabat'ta yapılması planlana yatırımlar ile ilgili destek istedi.
11 Ağustos 2016 Perşembe 22:05

 
Akçaabat Mavi Saray'la Buluştu.
Trabzon’da özellikle deniz turizminin canlanması ve denizin ortasında, düğün, nişan, yemek, davet, toplantı, mezuniyet ve benzeri tüm organizasyonlar ile muhteşem Karadeniz turu için 500 kişi kapasiteli Mavi Saray Tekne Cafe Restaurant Akçaabatlıların hizmetine girdi.
8 Ağustos 2016 Pazartesi 19:42

 
Ertelenen Ehliyet Sınavı Tarihleri Belli Oldu
23 Temmuz'da yapılması planlanan Motorlu Taşıtlar sınavının yeni tarihi ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı açıklama yayınladı.
5 Ağustos 2016 Cuma 19:39

 
Akyazı'da Üstgeçit Yıkılıyor.
Trabzon’un Akyazı mevkiinde yapımı devam eden Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi için planlanan ulaşım arterlerine uymayan Halit Kobya Üstgeçidi'nin yıkımına başlandı.
25 Temmuz 2016 Pazartesi 18:39

 
Yetkililere çağrı,vatandaşa uyarı
Acısu Eski Muhtarı Çelik yapılması planlanan Hıdırnebi şenlikleri öncesinde açıklama yaptı.
9 Temmuz 2016 Cumartesi 19:33

 
Günnar 2.üniversite için ne dedi.
Trabzon'da kurulması planlanan ve adı Trabzon Üniversitesi olarak belirlenen ikinci üniversitenin Milli Eğitim Bakanlığı'nın teşkilat ve görevleri hakkında bazı kanun ve Kanun hükmündeki kararnamelerde değişiklik yapan kanun tasarısından çıkarıldığı yönündeki iddialara AK Parti Trabzon milletvekili Günnar cevap verdi.
30 Haziran 2016 Perşembe 06:49

 
KTÜ'YE Çocuk Hastanesi.
Karadeniz Teknik Üniversitesi’ne yapılması planlanan Çocuk Hastanesiyle ilgili çalışmalar son safhaya geldi.
28 Haziran 2016 Salı 16:39

 
Günnar Çalışta ya Katıldı.
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yapılması planlanan Yeni Sanayi Sitesi Çalıştayı AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar’ın katılımı ile Akçaabat’ta yapıldı.
2 Nisan 2016 Cumartesi 21:17

 
Akyazı tünellerinde sona doğru!
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yapım çalışmaları hızla devam eden ve toplamda 1,5 milyar TL’ye mal olması planlanan Kanuni Bulvarı’nın Trabzon şehir merkezini iki kat büyüteceğini ifade etti.
29 Mart 2016 Salı 19:34

 
Söğütlü Yıkık Yoldan Kurtuluyor
Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Söğütlü mahallesinde, Garziga Deresi üzerinde bulunan ve yaklaşık 1 yıldır yarısı yıkık olan yolun yapım ihalesi özel bir şirkete verildi. Yolun yapımına 15 Mart’ta başlanması planlanıyor
26 Şubat 2016 Cuma 06:39

 
Gümrükçüoğlu ile Bıçakçıoğlu arasında mini söz düellosu
Trabzon'un Beşikdüzü İlçesinde sahilde planlanan dolgu alanı için yapılacak imar değişikliği bugün Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisine geldi.
10 Şubat 2016 Çarşamba 09:05

 
Gedikli Teşekkür Etti
Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli Akçaabat’a kurulması planlanan kent konseyiyle ilgili bir açıklama yaparak yetkililere teşekkür etti.
26 Aralık 2015 Cumartesi 17:47

 
Dam yok çekçek var
GERÇEK balıkçıların dam sahibi olamadığı Trabzon’da yapılması planlanan yeni balıkçı barınağının dam şeklinde değil, çekçek şeklinde etrafı açık üstü kapalı olarak yapılacağı ortaya çıktı.
17 Kasım 2015 Salı 19:56

 
Vekil de dama yazıldı
Beşirli’de yapılması planlanan balıkçı barınağının talan edildiği ortaya çıktı
16 Kasım 2015 Pazartesi 19:49

 
Kardeş Şehir Protokolüne Sis Engeli
Trabzon ile Saraybosna şehirleri arasında bugün imzalanması planlanan kardeş şehir protokolü için İstanbul'dan hareket edecek uçağın Bosna-Hersek'tekiyoğun sis nedeniyle kalkamaması dolayısıyla kardeş şehir protokolü imza töreni ileri bir tarihe ertelendi.
9 Kasım 2015 Pazartesi 00:51

 
Trabzon İçin Kritik Olan YoL Ne Zaman Bitecek?
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kanuni Bulvarı’nın tüm bölümleri ile 2018 yılı sonuna kadar hizmete girmesinin planlandığını söyledi.
11 Eylül 2015 Cuma 19:06

 
Okullar ne zaman açılıyor?
14 Eylül'de açılması planlanan okullar turizmcilerin talepleri üzerine Kurban Bayramı tatili sonrasına ertelendi.
20 Ağustos 2015 Perşembe 20:07

 
Memura evlenme yardımı masada
Memur-Sen’in teklifleri arasında yer alan “Evlenme Yardımı Ödeneği” kendisi ve çocukları evlenecek kamu çalışanlarını heyecanlandırdı.
8 Ağustos 2015 Cumartesi 18:13

 
Festival Açılışlarla Başladı.
Bu yıl 25.’sinin düzenlenmesi planlanan ancak Şanlıurfa Suruç ve Adıyaman’da gerçekleşen terör olayları nedeniyle eğlence ve müzik kısımları iptal edilen 25.Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halkoyunları Festivali ulusal ve uluslar arası halkoyunları ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilen sergi açılışlarıyla start aldı.
24 Temmuz 2015 Cuma 18:23

 
TBMM’DE CERATTEPE EYLEMİ
CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan ve CHP’li milletvekilleri, Cerattepe’de planlanan madencilik faaliyetini protesto etmek amacıyla TBMM Genel Kurul salonundan 24 saat ayrılmama eylemi başlattı.
10 Temmuz 2015 Cuma 02:35

 
Akçaabat doğalgazı bekliyor
AKÇAABAT Belediye Başkanı Şefik Türkmen, ilçeye gelmesi planlanan doğalgazı Akçaabatlıların dört gözle beklediğini söyledi.
24 Haziran 2015 Çarşamba 16:43

 
Trabzon Büyükşehir,'Doğalgaz 2017'de tamamlanacak'
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu doğalgaz çalışmalarının planlandığı şekliyle sürdürüldüğünü kaydederek, 2015 yılı için programlanan 50 bin metre doğalgaz hattı döşeme hedefini 80 bin metreye çıkarma ümidi ile çalışmalarını süratle sürdürdüklerini kaydetti.
18 Haziran 2015 Perşembe 14:18

 
Gece yarısı iş sırası
Çaykur’a mevsimlik olarak çalışmak üzere alınması planlanan 2 bin 375 işçiden biri olmak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu
16 Nisan 2015 Perşembe 21:57

 
Onur Kıvrak, 'Küsmedim...
Legia Varşova ile oynanan Avrupa Ligi maçında diz çapraz bağları kopan ve ameliyat olan kaleci Onur Kıvrak'ın iyileşme sürecinde her şey planlanandan iyi gidiyor.
28 Mart 2015 Cumartesi 20:17

 
Herşey İyi Bir Eğitim İçin
TEOG / YGS VE LYS ÖNCESİNDE BAŞARI İÇİN YAPILACAKLARIN PLANLANMASI VE UYGULANMASI İÇİN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE OLUŞTURULAN KOMİSYON İKİNCİ TOPLANTISINI YAPTI
8 Şubat 2015 Pazar 14:40

 
MHP'DE Kongre Tarihleri Belli Oldu
Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanlığı olarak İl ve İlçe kongrelerimizin tarihleri aşağıda belirtildiği şekilde planlanmıştır.
17 Kasım 2014 Pazartesi 14:28

 
Rize'de Adli Tıp kuruluyor
Rize'de kurulması planlanan Adli Tıp Kurumu Rize Şubesi için Adalet Bakanlığı'ndan onay çıktı.
13 Ağustos 2014 Çarşamba 11:11

 
Fındıkta Rekolte Çalışmasına Yağmur Engeli
Giresun Ziraat Odası Başkanı Musa Keskin, 23 Haziran’da başlaması planlanan fındıkta tahmini rekolte çalışmalarının hava şartları nedeniyle sekteye uğradığını açıkladı.
24 Haziran 2014 Salı 19:31

 
Köylerin kömür isyanı
TRABZON’UN İncesu Köyü mevkiinde özel bir firma tarafından kurulması planlanan kömür deposu ve eleme istasyonu köylülerin tepkisine neden oldu.
28 Ekim 2013 Pazartesi 18:52

 
Mutlaka golcü alacağız
Trabzonspor'da transfer de gündemdeki sıcaklığını koruyor. Bordo- Mavililer'in başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, “Vakit var, çalışıyoruz. Mutlaka bir santrafor alacağız” mesajıyla taraftarı yine heyecanlandırdı
12 Ağustos 2013 Pazartesi 19:46

 
Tonya’da Hes Toplantısı Protesto Edildi
Trabzon’un Tonya ilçesinde yapılması planlanan Çamlı Regülatörü ve HES ile ilgili düzenlenen bilgilendirme toplantısı protesto edildi.
27 Haziran 2013 Perşembe 20:15

 
Bayraktar:markalaşmak sabır ve gayret ister
-BAKAN BAYRAKTAR: KENTSEL DÖNÜŞÜMLE MARKALAŞAN ŞEHİR VE İLÇELERİMİZE YATIRIMLAR GELECEK VE TRABZON’UMUZ CANLANACAKTIR”
14 Haziran 2013 Cuma 19:46

 
Kaymakam EMBA'nın sözcüsü olamaz
Tonya’da kurulması planlanan çimento fabrikası ve taş ocakları konusunda vatandaşın görüşünü belirlemek amacıyla Tonya Kaymakamlığı tarafından planlanan anket çalışması için komisyon görevlendirilmesi, fabrikanın yapımına karşı çıkanları çileden çıkardı
28 Mayıs 2013 Salı 20:37

 
“TRABZON EKONOMİSİNE KAN KAZANDIRDIK"
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon’a kaynak aktarılmasını sağlayarak, Trabzon ekonomisine kan kazandırdıklarını böylece, hem Trabzon’un canlandığını hem de Trabzonlular’ın yüzünün güldüğünü söyledi.
23 Mart 2013 Cumartesi 21:53

 
4 bakana çimento sorusu
CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Tonya İlçesi’ne kurulması planlanan çimento fabrikasıyla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Orman ve Suişleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’a 15 soru yöneltti.
14 Mart 2013 Perşembe 09:15

 
Çimento Fabrikasına Karşı Eylem
Trabzon'un Tonya ilçesinde Çevre Platformu tarafından, Tonya'da yapılması planlanan çimento fabrikasına ve mevcut taş ocaklarına karşı miting düzenlendi.
27 Ocak 2013 Pazar 18:01

 
Revi: 2013 atılım yılı olacak
TRABZON İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, 2014 yılında İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi’nin bütün işlevlerinin Büyükşehir Belediyesi’ne devri yapılacağını belirterek, “2013’deki yatırım planlarımız, büyükşehre uygun bir şekilde planlanıp hayata geçirilecektir” dedi.
1 Ocak 2013 Salı 21:04

 
Çimento fabrikasına tepki!
Trabzon’un Tonya ilçesinde kurulması planlanan çimento fabrikasına karşı çıkan ilçe halkı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binası önünde horon oynayarak tepkilerini gösterdi.
28 Aralık 2012 Cuma 22:41

 
Hastane yoluna üstgeçit yapılması tepkilere neden oldu.
Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Yıldızlı beldesinde bulunan Özel Yıldızlıgüven Hastanesi karşısına yapılması planlanan üstgeçit için temel atılıp daha sonra kapatılarak iptal edilmesi vatandaşları üzdü.
25 Eylül 2012 Salı 20:31

 
ÇAKIR KEYİF
Son zamanlarda asılsız haberlerle zedelenmeye çalışılan Cumhuriyet'in kulübü Akçaabat Sebatspor gündeme bomba gibi düşen Başkan istifası haberiyle bir kez daha sarsıldı. Aslı astarı olmayan bu haberin ise kulüp tarafından yalanlanması ve Futbol Şube Sorumlusu Tayyar Usman'ın açıklamalarıyla son bulmuş oldu. Bu yoğun gündem üzerine kulüp 4 Eylül'de Beşirli Serender'de basın mensubuna bir iftar yemeği tertip ederek basın açıklamasında bulundu. Yemekte Futbol Şube Sorumlusu Tayyar Usman'ın yanı sıra, Asbaşkan Mehmet Burgucu, Genel Sayman Turgut Aydemir, Başkan Yardımcısı Adnan Cevher ve Stat Sorumlusu Erdal Serdal gibi yönetimin önde gelen isimleri ile Trabzon'un çeşitli kurumlarından basın men
14 Eylül 2010 Salı 21:43

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1853 Kırım Savaşı başladı.
1911 Trablusgarp savaşında İtalyan yüzbaşı Carlo Piazza, Bingazi'deki Osmanlı siperleri üstünde tarihin ilk askeri keşif uçuşunu gerçekleştirdi. Piazza daha sonra ilk askeri amaçlı hava fotoğrafını da çekti.
1912 Birinci Balkan Savaşı'nda Osmanlı ve Sırp orduları arasındaki Kumanova Muharebesi başladı.
1915 New York'ta 25-30.000 kadın oy hakları için 5. ci caddede yürüyüş yaptı.
1926 Sovyetler Birliği'nde Leon Troçki ve Grigoriy Zinoviyev, Komünist Partisi Merkez Komitesi üyeliğinden çıkarıldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur