Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Ankara’da Mini Zirve Başkan Yıldırım'dan Başkan Kara'ya ziyaret Esnaf ve sanatkarlara yabancı dil öğreniminde yüzde 50 indirim imkânı TRABZONLU ŞEHİT MUSA DANIŞMAZ KABRİ BAŞINDA ANILDI DÜZKÖY ŞAMPİYONLAR LİGİ BAŞLADI. KADİR ÖZCAN MEZARI BAŞINDA ANILDI KADIN MECLİSİ FİYASKOSU 9 Üniversite Uluslararası Konsorsiyum için Trabzon’da Toplandı Sebat'tan Zirve Yürüyüşü BÜYÜKŞEHİR KAR ESARETİNDEN KURTARDI ESKİ BAŞKAN MEHMET CAN’A SON GÖREV ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NE YENİLİKÇİ DOKUNUŞLAR SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK! AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ BARÜ ile Özbekistan arasındaki uluslararası hareketlilik artıyor OSMAN BABA MAH.KALINTAŞ CADDESİ'NE BAKIM YOK, MAHALLELİ TEPKİLİ! AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 'SİREN' UYARISI MUHTARLARLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELİNDİ AKÇAABAT’TA 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI Trabzon heyeti Tiflis Büyükelçiliği'ni ziyaret etti, işbirliğini arttırmak için izlenecek yol haritası görüşüldü
SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK!
SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK!
 
AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
 
OSMAN BABA MAH.KALINTAŞ CADDESİ'NE BAKIM YOK, MAHALLELİ TEPKİLİ!
OSMAN BABA MAH.KALINTAŞ CADDESİ'NE BAKIM YOK, MAHALLELİ TEPKİLİ!
ara haberleri
 
18 MAĞDURLARINA CHP’DEN DESTEK
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez ve İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, İmar Kanunu’nun 18. maddesiyle Yenimahalle’deki yerlerinden Pulathane Bulvarı geçirilen mağdurlara destek verdi.
14 Ekim 2024 Pazartesi 17:24

 
BELEDİYE’DEN OKULLARA MALZEME DESTEĞİ
Akçaabat Belediyesi, ilçe genelindeki ana okullarına, ilkokullara, ortaokullara ve liselere spor malzemesi desteği veriyor.
9 Ekim 2024 Çarşamba 00:36

 
DOĞALGAZ'DA ÖN ABONELİK HIZLANMALI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, bütçe revizyonu yapılarak doğalgaz hattı inşa edilmesi karara bağlanan yerleşim yerlerinde çalışmaların başlayabilmesi için ön abonelik işlemlerinin büyük önem taşıdığını söyledi.
1 Ekim 2024 Salı 10:29

 
Yenilenen mağaza konsepti ve geniş ürün yelpazesi ile Güntaş Rubenis’te
Bu kapı fırsatlara açılıyor
26 Eylül 2024 Perşembe 18:19

 
Vali Yıldırım ve Başkan Kara'dan Yılın Ahisi Yaşar Ercin'e ziyaret
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve beraberindeki heyet, Trabzon'da Yılın Ahisi seçilen ve Ticaret Bakanlığı tarafından Ahi Esnafı Beratı ile onurlandırılan ahşap oyma ustası 79 yaşındaki Yaşar Ercin'i ziyaret etti.
25 Eylül 2024 Çarşamba 18:29

 
MÜNAZARA LİGİ TANITIMI YAPILDI
Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Türkiye Münazara Yarışmaları Ligi’nin Akçaabat tanıtımları yapıldı.
20 Eylül 2024 Cuma 17:38

 
GİRESUN İLİMİZİN YUKARI HAVZALARINDA TAŞKINLARA KARŞI HUMMALI ÇALIŞMA!
Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, tarımda modern sulamayı yaygınlaştırmak, toplulaştırma çalışmalarıyla tarım arazilerinden en yüksek faydayı sağlamak, musluklara sağlıklı ve içilebilir su ulaştırmak ve yerleşim yerleri ile tarım arazilerini taşkın risklerine karşı korumak için tüm gücüyle çalışırken, sürdürülebilir su yönetimi anlayışıyla da suyun her damlasına sahip çıkıyor.
19 Eylül 2024 Perşembe 00:01

 
AKÇAABAT’TA TARİH VE KÜLTÜR SANAT TURU
Akçaabat Belediyesi, şehrin tarihi ve turistik alanlarının bilinirliğini arttırmak, turizm potansiyelini geliştirmek ve şehre daha fazla turist çekmek amacıyla Akçaabat’ta yapılacak olan günübirlik turlara büyük destek veriyor.
17 Eylül 2024 Salı 15:44

 
50 GÜN UÇUŞ YOK
Ordu Giresun Havalimanı bugünden itibaren 50 gün süreyle uçuşlara kapatılıyor.
16 Eylül 2024 Pazartesi 17:20

 
AKÇAABAT’TA TARİH VE KÜLTÜR SANAT TURU
Akçaabat Belediyesi, şehrin tarihi ve turistik alanlarının bilinirliğini arttırmak, turizm potansiyelini geliştirmek ve şehre daha fazla turist çekmek amacıyla Akçaabat’ta yapılacak olan günübirlik turlara büyük destek veriyor.
16 Eylül 2024 Pazartesi 07:36

 
Başkan Kara ve oda başkanları Bakan Uraloğlu ile görüştü, sektörün sorunları istişare edildi
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve beraberindeki şoförler odası başkanları, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette şoför esnafının talepleri ve çözüm önerileri konusunda istişarede bulunuldu.
7 Eylül 2024 Cumartesi 00:44

 
Başkan Kara ve TESOB heyetinden Yiğiner ve Karabacak’a hayırlı olsun ziyareti
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve beraberindeki şoförler odası başkanları, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Mehmet Yiğiner ve Başkan Vekili Muharrem Karabacak’ı ziyaret etti, yeni seçildikleri görevlerinde başarı dileklerini iletti.
7 Eylül 2024 Cumartesi 00:08

 
Akçaabat’ı yönetenler altyapıya halen yatırım yapmadılar.
Kısa süre önce yağan yağmurlarda yine bu manzara ile karşılaştık ve uyardık.
4 Eylül 2024 Çarşamba 18:30

 
Trabzon'a Güneş doğdu
Trabzonspor'da Yeni Dönem: Şenol Güneş ile 5. Kez Anlaşma Sağlandı! Trabzonspor, teknik direktörlük konusunda önemli bir karara imza attı. Abdullah Avcı'dan boşalan koltuğa, Bordo-Mavili takımın efsane ismi Şenol Güneş getirildi. Başkan Ertuğrul Doğan'ın İstanbul'da gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından Şenol Güneş, takımın başına geçmek üzere teklifi kabul etti.
3 Eylül 2024 Salı 11:36

 
Başkan Kara'dan 30 Ağustos Mesajı
S.S. Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Kara 30 Ağustos Zafer Bayramı Münasebetiyle Bir Kutlama Mesajı Yayınladı
29 Ağustos 2024 Perşembe 19:12

 
HÜSEYİN KARA'DAN 30 AĞUSTOS MESAJI
Cumhur İttifakı MHP Çarşıbaşı Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin KARA 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
29 Ağustos 2024 Perşembe 09:19

 
BÜYÜKŞEHİR’DEN BORDO-MAVİLİ TARAFTARLARA JEST
Trabzonspor'un UEFA Konferans Ligi rövanşında St. Gallen ile Papara Park'ta oynayacağı maç için Trabzon Büyükşehir Belediyesi ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek.
28 Ağustos 2024 Çarşamba 10:18

 
KOSGEB Girişimci Destek Programı TTSO üyelerine anlatıldı
TTSO- Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından yeni kurulan işletmelerin desteklenerek sürdürülebilirliklerini sağlamak amacıyla yürütülen Girişimci Destek Programı hakkında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) üyesi firmalara bilgi verildi.
19 Ağustos 2024 Pazartesi 10:40

 
QNB Finansbank TESOB’u ziyaret etti, kredi kampanyasını tanıttı
TRABZON, TESOB- QNB Finansbank şube müdürleri Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara’yı ziyaret ederek, esnaf ve sanatkarlara özel olarak hazırlanan kredi kampanyasıyla ilgili bilgi verdi.
16 Ağustos 2024 Cuma 10:55

 
BAŞKAN YILMAZ:ARTIK HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK.
14 Ağustos 2021 tarihi, kutlu AK Parti davasına gönülden bağlıların olduğu gibi Türk siyasetinin, Türk demokrasisinin, asırlara hükmedecekTürk varlığının, egemenliğimizin dahi kilometre taşlarından biri, rahatlıkla söyleyebiliriz ki en önemlilerindendir.
14 Ağustos 2024 Çarşamba 20:15

 
FINDIK İŞÇİLERİNE VERİLECEK ÜCRETLER VE PATOZ ÜCRETLERİ HAKKINDA ALINAN TAVSİYE KARARI"
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU hasat zamanı gelen fındık ürününün toplanmasında uygulanacak işçilik yevmiye ücretleri ve akabinde yapılacak patoz işlemleri ücretleri ve çalıştırılamayacak yaştaki çocuk ve yaşlı işçilerin kanunda belirtilen durumlara uymayanlara uygulanacak yasal işlemler hakkında üreticilerimize uyarılarda bulunuyor.
9 Ağustos 2024 Cuma 20:12

 
BELEDİYE BAŞKANI EKİM’DEN CHP’Lİ BAŞKAN KÖROĞLU’NUN İDDİALARINA YANIT
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu’nun belediye yönetimi hakkında yaptığı iddialara kapsamlı bir yanıt verdi.
1 Ağustos 2024 Perşembe 19:48

 
ÜRETİCİYE;AYAR DEĞİL,HAKKINI VERİN!...
Fındık “M.Ö. 2838 yıllarında Çin'de yetiştiriciliğinin yapılan fındığın, Tanrı’nın insanlara ihsan eylediği beş kutsal meyveden birisi olduğu bildirilmektedir.” Milattan önceye dayanan geçmişinde bu kadar değersiz ve üreticisini umutsuz, çaresiz ve belirsizlik içerisinde bırakmadı.
26 Temmuz 2024 Cuma 20:04

 
YAYLA GÖÇÜ FESTİVALİ COŞKUYLA KUTLANDI
Yüzyıllardır süregelen yayla göçlerinin önemine vurgu yapan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, geleneğin gelecek kuşaklara aktarılmasının bölge turizmine ve kültürel değerlerin korunmasına katkı sağlayacağını belirtti.
15 Temmuz 2024 Pazartesi 11:49

 
AYVAZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı Kurucusu Cemal Ayvaz’ın oğlu Yavuz Selim Ayvaz, Büşra Kara ile evlendi.
8 Temmuz 2024 Pazartesi 20:46

 
BAŞKAN EKİM YEREL YÖNETİMLER İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 30 Haziran 1-2 Temmuz 2024 tarihlerinde Ankara Kızılcahamam’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile yapılan ‘Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme’ toplantısına katıldı.
2 Temmuz 2024 Salı 05:19

 
Ankara Milletvekili Koray Aydın, İYİ Parti'den istifa etti.
Ankara Milletvekili Koray Aydın, İYİ Parti'den istifa etti.
27 Haziran 2024 Perşembe 16:23

 
ÇANKAYA: VESİLE OLMAK GÜZEL
CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dr. Mustafa Çankaya,Şinik, Akçaköy ve Salacıkta bulunan mezarlıklara bank istedi.
14 Haziran 2024 Cuma 19:44

 
ÇANKAYA: VESİLE OLMAK GÜZEL
CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dr. Mustafa Çankaya,Şinik, Akçaköy ve Salacıkta bulunan mezarlıklara bank istedi.
14 Haziran 2024 Cuma 19:30

 
İş Bankası TESOB’u ziyaret etti, esnaf ve sanatkara yönelik avantajlı imkanlarla ilgili bilgi verdi
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara’yı ziyaret eden İş Bankası Park Şubesi Müdürü Berkuk Polat, esnaf ve sanatkarlara yönelik avantajlı bankacılık ürünleriyle ilgili bilgi verdi.
14 Haziran 2024 Cuma 18:21

 
RESSAM EKREM HOCA BATUM'DA
’Batum-Trabzon sanat buluşması ‘’ kapsamında ki Karma Resim Sergisi, TC Batum Başkonsolosluğu ve Adjara Ressamlar Birliği ortak etkinliğinde 3 haziran pazartesi günü saat 17:00 da Batumda açıldı.
6 Haziran 2024 Perşembe 17:40

 
Akçaabatlı Basın Ağırlığı
Büyükşehir ve Ortahisar Basını Akçaabatlılara Emanet
23 Mayıs 2024 Perşembe 09:49

 
YILDIZLI DAHA YEŞİL OLACAK
Yıldızlı Mahallesi Muhtarı Sema Can, mahallesinin daha yeşil bir mahalle olmasını temin için başlattığı çalışmalara katkı sağlayacak isimlerin başında gelen
11 Mayıs 2024 Cumartesi 19:51

 
Vali Yıldırım'dan TESOB'a ziyaret
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (TESOB) ziyaret ederek Başkan Metin Kara ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
6 Mayıs 2024 Pazartesi 16:51

 
TESOB heyetinden Başkan Genç’e hayırlı olsun ziyareti
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret etti, görev döneminde başarı dileklerini iletti.
30 Nisan 2024 Salı 19:34

 
TESOB kursiyerleri Konya ve Ankara’da hediyelik eşya sektörünü inceledi
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin uyguladığı, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından desteklenen ‘Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor’ projesi kursiyerleri Ankara ve Konya’da sektör temsilcilerini ziyaret etti. Kursiyerler, CNC makinesi, lazer kesim makinesi ve UV baskı makinesi üzerinden ahşap hediyelik eşya imalatı yapan firmaların çalışmalarını inceledi.
30 Nisan 2024 Salı 18:29

 
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
Trabzon Dernekler Federasyonu tarafından organize edilen Ankara Trabzon Tanıtım Günlerine katılan Akçaabat Belediyesi, Ankara’da etkinlik alanında açtığı stantla ziyaretçilerini ağırlıyor.
27 Nisan 2024 Cumartesi 18:27

 
ANKARA’DA TRABZON TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI
Ankara'da Başkent Trabzon Dernekler Federasyonunca düzenlenen "Trabzon Tanıtım Günleri" coşkulu başladı. 25-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Ankara Altındağ Başkent Millet Bahçesi’nde yapılacak olan Trabzon tanıtım Günlerinin açılışı, yoğun katılımla gerçekleştirildi.
25 Nisan 2024 Perşembe 18:41

 
Çakırgöl’de 4 mevsim turizm için çalışmalar başlatıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Çakırgöl turizm alanında 4 mevsim turizm yapılmasına olanak sağlayacak çalışmalara yol haritası oluşturması amacıyla master plan ve fizibilite raporu hazırlanması için DOKA desteğiyle çalışma başlattı.
8 Nisan 2024 Pazartesi 10:41

 
BAŞKAN'DAN TARAFTARA ÇAĞRI
Sebat Gençlikspor Başkanı Cemil Kalkışım Taraftara Seslendi!
5 Nisan 2024 Cuma 20:55

 
DÜZKÖY'DE DEVİR TESLİM YAPILDI
DÜZKÖY'DE YILMAZ ANKARA GÖREVİ SELİM ÇELENK'E DEVRETTİ
4 Nisan 2024 Perşembe 16:30

 
AK PARTİLİ BAŞKANDAN AHMET KAYA’YA TEBRİK
AK Parti Ortahisar Başkanı Selahaddin Çebi, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından yaptığı açıklamada, demokratik bir olgunluk içinde iradesini belirten tüm vatandaşlara teşekkür etti.
3 Nisan 2024 Çarşamba 14:54

 
Çarşıbaşı’nda seçimleri Cumhur İttifakı kazandı
Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde resmi olmayan sonuçlara göre MHP’li Ahmet Keleş, 18 oy farkla belediye başkanı seçildi. CHP seçim sonuçlarına itiraz etti.
1 Nisan 2024 Pazartesi 16:06

 
Akçaabat’ta Osman Nuri Ekim Devam Dedi.
31 mart Mahalli İdareler Genel Seçimi bugün gerçekleştirildi. Oy sayımının devam ettiği Akçaabat’ta kesin olmayan sonuçlara göre Osman Nuri Ekim koltuğunu korudu.
31 Mart 2024 Pazar 23:44

 
DÜRBİNAR VE TÜTÜNCÜLER’DEN DAVULLU-ZURNALI KUTLAMA
31 Mart Mahalli İdareler seçimleri, ilginç ve coşkulu anlara sahne oldu.
31 Mart 2024 Pazar 22:29

 
YOMRA MUSTAFA BIYIK İLE DEVAM DEDİ
Yüzde 52 gibi yüksek bir oy oranı ile resmi olmayan sonuçlara göre yeniden Yomra Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bıyık Yomralılara teşekkür etti.
31 Mart 2024 Pazar 22:07

 
Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı!
Trabzon Valiliği, 31 Mart yerel seçim öncesi vatandaşlara uyarılarda bulundu.
27 Mart 2024 Çarşamba 10:15

 
TKDK 2024’te 248 Milyon Avro hibe dağıtacak.
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından 2024 yılında çıkılacak çağrılara ilişkin takvim açıklandı.
25 Mart 2024 Pazartesi 13:15

 
AGD SİYER-İ NEBİ SINAVI KAYITLARI BAŞLADI
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) gençlik merkezli çalışmalara devam ediyor.
22 Mart 2024 Cuma 10:55

 
Fenerbahçelilerin bir yalanı daha ortaya çıktı! Taraftarlara cam bardağı bakın kim atmış
Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında karşılaşma sonrasında yaşananlar gündem olmuştu. Karşılaşma sonrasında bordo mavili taraftarlara locadan, cam bardak ve küllük atan kişinin Trabzonsporlu bir yönetici olduğu iddia edilmişti. Fakat gerçeğin farklı olduğu ortaya çıktı.
21 Mart 2024 Perşembe 17:17

 
ZİRAAT ODASINDAN ÇİFTÇİLERE ÖNEMLİ DUYURU
2023 YILI MAZOT ve GÜBRE DESTEKLERİ HESAPLARA YATIYOR
1 Mart 2024 Cuma 17:59

 
MHP AKÇAABAT’TA KANDİL SİMİDİ DAĞITTI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları(KAÇEP) Akçaabat İlçe Başkanlığı, ilçe başkanları ve partililerin katılımıyla Atatürk Parkı'nda düzenlenen etkinlikte,vatandaşlara Berat Kandili dolayısıyla kandil simidi dağıttı. MHP Akçaabat İlçe Başkanı Özcan Ergün liderliğinde gerçekleşen etkinlik, partililerin katılımıyla renkli bir atmosfere sahne oldu.
24 Şubat 2024 Cumartesi 19:50

 
BAŞKAN EKİM ‘DEN AKÇAABATLI HANIMLARA BÜYÜK DESTEK
Akçaabat Belediyesi, şehrimizdeki kadınlar için maharetlerini maddiyata dönüştürebilecekleri kurslar açıyor; ürettiklerini değerlendirebilmeleri için ise onlara özel alanlar oluşturuyor.
22 Şubat 2024 Perşembe 18:44

 
AKÇAABATLI BAŞKAN’DAN AKÇAABATLI BAŞKAN ADAYINA DESTEK
İstanbul büyükşehir Belediye Başkanı Akçaabatlı Ekrem İmamoğlu, Akçaabat ilçe Belediye Başkan adayı Osman kalyoncu için Akçaabat halkından destek istedi. CHP'nin dün Ankara Spor Salonu'nda düzenlediği aday tanıtım toplantısında İmamoğlu, kalyoncu hakkında mesajlar verdi.
20 Şubat 2024 Salı 13:04

 
CHP’NİN TRABZON ADAYLARI TAM KADRO SAHNEYE ÇIKTI
Cumhuriyet halk partisi (CHP) 18 Şubat 2024 Pazar günü Ankara Spor Salonunda belediye başkan aday tanıtım programı gerçekleştirdi.
19 Şubat 2024 Pazartesi 19:34

 
Trabzon’un Akçaabat İlçe Merkezi Derelerinde Islah Çalışmaları Devam Ediyor
Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, tarımda modern sulamayı yaygınlaştırmak, toplulaştırma çalışmalarıyla tarım arazilerinden en yüksek faydayı sağlamak, musluklara sağlıklı ve içilebilir su ulaştırmak ve yerleşim yerleri ile tarım arazilerini taşkın risklerine karşı korumak için tüm gücüyle çalışırken, sürdürülebilir su yönetimi anlayışıyla da suyun her damlasına sahip çıkıyor.
14 Şubat 2024 Çarşamba 17:53

 
AKÇAABAT’TA ATIKLAR ELEKTRİK OLARAK GERİ DÖNÜYOR.
Akçaabat Belediyesi daha temiz ve daha yaşanılabilir bir Akçaabat için sağlıklı ve sürdürülebilir çevre oluşturmak gayesiyle örnek çalışmalara imza atıyor.
23 Ocak 2024 Salı 17:57

 
Akçaabat’ ta Gençler Türkçe Konuşuyor, Ya Siz?
Ankara Diksiyon kurucusu ve seslendirme sanatçısı Tolga BARE anlatımı ve Dil Gönüllüleri destekleri ile etkinlik düzenlendi.
11 Ocak 2024 Perşembe 19:52

 
AKÇAABAT SPOR EĞİTİM MERKEZİNDE KETEM’DEN BİLGİLENDİRME.
Akçaabat Belediyesi Spor Eğitim Merkezinde plates-step-aerobik yapan kadınlara Akçaabat İlçe Sağlık Müdürlüğü Ketem tarafından ‘Kanserde Erken Teşhis’ konulu bilgilendirme yapıldı.
5 Ocak 2024 Cuma 18:54

 
TESOB’un Projesiyle Trabzon el işçiliği ahşap ürünlerde gelişiyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve yönetim kurulu üyeleri, “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin KTÜ Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Uygulama Atölyesinde gerçekleştirilen eğitimlerini ziyaret etti. TESOB Başkanı Metin Kara, “Kursiyerlerimizin tasarımları ve uygulama ürünleri çok başarılı” dedi.
21 Aralık 2023 Perşembe 18:38

 
AKÇAABATLI 350 UMRECİ DUALARLA YOLA ÇIKTI
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın organize ettiği Umre Organizasyonu kapsamında, Akçaabatlı 350 umreci dualarla kutsal topraklara uğurlandı.
20 Aralık 2023 Çarşamba 18:58

 
AGD VE İHH’DAN FİLİSTİN İÇİN HAYIR ÇARŞISI
Filistin’de iki ayı aşkın yaşanan soykırıma tepkiler devam ediyor. AGD ve İHH Akçaabat ilçe temsilcilikleri olarak Filistin-Gazze’de yaşanan katliamlara tepki göstermek ve Müslüman kardeşlerimizin yanında olmak amacıyla 15 Aralık Cuma günü Akçaabat Atatürk parkında hayır çarşısı açtık.
17 Aralık 2023 Pazar 19:14

 
BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ALTINTEPE ’’HAZIRIM’’DEDİ
Mart ayı sonunda yapılacak olan Belediye başkanlığı seçimlerinde aday adayı olan Ak parti Akçaabat eski ilçe başkanı Hüseyin Altıntepe, gazetemize yaptığı açıklamada ‘’ ben hazırım. Aday gösterildiğim günden itibaren çalışmalara başlayacağım’’ dedi.
9 Aralık 2023 Cumartesi 15:45

 
METİN KARA'DAN AKÇAABAT ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret etti.
7 Aralık 2023 Perşembe 17:35

 
Koç :Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsünden cevap verdi.
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç mahfil çevreler tarafından kendisine atılan iftiralara Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsünden cevap verdi.
6 Aralık 2023 Çarşamba 18:07

 
Trabzon Beşikdüzü'nde Acı Görüntü! Emir Berke Aşık da Bulundu
Trabzon Beşikdüzü'nde dalgalara kapılarak kaybolan gençlerden Emir Berke Aşık'ın da cesedine ulaşıldı.
1 Aralık 2023 Cuma 10:30

 
Başkan Aday Adayı Küçük Destek Turunda
Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı olan Süleyman Küçük, Akçaabat’ta hem sivil toplum örgütlerine hem de vatandaşlara yaptığı ziyaretlerle destek istedi.
24 Kasım 2023 Cuma 18:09

 
Dünya Çocuk Hakları Günü Akçaabat’ta Kutlandı
Akçaabat Sosyal Hizmet Merkezi, Dünya Çocuk Hakları Günü'nü özel bir programla kutladı. Sosyal Hizmet Merkezi, Filistin ve Filistinli çocuklara hitaben Akçaabatlılar Vakfı salonunda etkinlik düzenledi.
24 Kasım 2023 Cuma 17:41

 
TRAVELEXPO ANKARA TURİZM FUARINDA BÜYÜKŞEHİR’İN STANDINA YOĞUN İLGİ
TravelExpo Ankara 6. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı yoğun katılımla kapılarını açtı.
17 Kasım 2023 Cuma 14:31

 
BÜYÜKŞEHİR’DEN KAMUOYUNA AÇIKLAMA
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Sera Gölü tesislerinde çıkan yangın sonrası, bazı basın yayın kuruluşlarında yer alan “İtfaiye Dairesi Başkanlığının müdahalede yetersiz kaldığı” yönündeki iddialara cevap verdi.
6 Kasım 2023 Pazartesi 10:45

 
AKÇAABAT’TA ZEHİR OPERASYONU
Akçaabat’ta gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda bir şüpheli gözaltına alınırken, kubar esrar, kaçak alkollü içki ve bandrolsüz sigara ele geçirildi
18 Ekim 2023 Çarşamba 19:55

 
TTSO üyesi firmalar Agro Batumi Fuarında tanıtıldı
TRABZON, TTSO- Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından Gürcistan’ın Batum kentinde düzenlenen 11. Uluslararası Tarım – Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’nda (Agro Batumi 2023) stant açıldı ve oda üyesi firmaların tanıtımı yapıldı. Ayrıca sektör firmaları da fuara katılarak iş görüşmeleri gerçekleştirdi.
9 Ekim 2023 Pazartesi 10:44

 
CHP'den İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde basın açıklaması.
CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Yaylacık sahili dolgu alanına konuşlandırılan konteynırlara mahkum edilen Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde açıklamalarda bulundu.
30 Eylül 2023 Cumartesi 18:31

 
Trabzon'da stat krizi!
Çözüm için iktidara çağrı yapıldı
23 Eylül 2023 Cumartesi 18:47

 
SOSYAL GÜVENLİK VAZGEÇİLMEZ BİR HAKTIR
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay, sosyal güvenlik sisteminin, vatandaşlara hayatları boyunca sağlık hizmeti vermeyi ve asgari bir gelir düzeyi sağlamayı ve kişilerin yaşlılık, hastalık, malullük, işsizlik, iş kazaları gibi çeşitli nedenlerle çalışamadıkları dönemlerde onları korumayı ve bu risklerden doğan zararları gidermeyi amaçlayan sistem olduğunu ifade ederek, bireylerin karşılaşabilecekleri mesleki, fizyolojik ve sosyo-ekonomik risklere karşı güvence sağlayan politika ve sistemler bütünü olduğunu söyledi.
22 Eylül 2023 Cuma 17:51

 
BARÜ’de aile içi şiddete karşı müdahale programı geliştirildi
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) geniş kapsamlı araştırmalara dayalı verilerden hareket ederek aile içi şiddete karşı hazırladığı müdahale programı kitaplaştırıldı.
19 Eylül 2023 Salı 11:38

 
Çebi mahaller arası mekik dokuyor
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, ilçe yönetimiyle birlikte mahalle ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor.
9 Eylül 2023 Cumartesi 10:48

 
TTSO üyesi firmalar Batum İnşaat Fuarında tanıtıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından Gürcistan’ın Batum kentinde düzenlenen 12. Uluslararası İnşaat Malzemeleri, Teknolojileri ve Gayrimenkul Fuarı’nda (Batumi Build 2023) stant açıldı ve oda üyesi firmaların tanıtımı yapıldı. Trabzon’daki sektör firmaları da fuara katılarak iş görüşmeleri gerçekleştirdi.
8 Eylül 2023 Cuma 19:10

 
Okullar eğitime hazır
Ortahisar Belediyesi, 2023 yılında da okullara desteğini sürdürdü
7 Eylül 2023 Perşembe 17:32

 
BÜYÜKŞEHİR’DEN KAMUOYUNA AÇIKLAMA
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Kunduracılar Caddesi’ndeki bir iş yerinin önüne konulan cansız mankenlerle ilgili zabıta ekipleri tarafından yapılan işlem hakkında ortaya atılan iddialara cevap verdi.
6 Eylül 2023 Çarşamba 00:52

 
Trabzon'da Büyük Operasyon!
Trabzon'da gümrük kaçağı elektronik sigara ele geçirilen operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.
1 Eylül 2023 Cuma 09:03

 
Meyve ve sebzeciler pazarı kısa bir süreliğine kapandı
Pazarcılara 1 aylık mola
12 Ağustos 2023 Cumartesi 20:14

 
Akçaabat'tan Ankara Çıkarması
Akçaabat'ta Bulunan STK'lardan Ankara Ziyareti
3 Ağustos 2023 Perşembe 15:53

 
TRABZON'DA BAZI OKULLARA MÜDÜR ATAMALARI YAPILDI
Trabzon İl ve İlçelerinde Yer Alan Bazı Okullara Müdür,Müdür Başyardımcı ve Müdür Yardımcısı Atamaları Yapıldı.
31 Temmuz 2023 Pazartesi 13:02

 
Trabzon Yöneticilerinden Üniversite Öğrenci Adaylarına Davet
Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Kurumsal İletişimDirektörlüğü koordinasyonunda yürütülen kampanya ile Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başta olmaküzere şehrin önde gelen yöneticileri üniversite tercihi yapacak adaylara hitap ederek Trabzon’u tercihetmeye davet etti.
26 Temmuz 2023 Çarşamba 15:29

 
“Beşikdüzü Teleferiği Trabzon turizmine çeşitlilik katacak”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, turistlerin Trabzon’da kalma süresinin uzatılması için sosyal olanakların ve eğlence imkanlarının artırılması gerektiğini belirterek, “Bu konuda yapılacak çalışmalara oda olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.
7 Temmuz 2023 Cuma 10:21

 
Genç’ten Kurban Bayramı’nda ateşli silah uyarısı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kurban Bayramı’nda vatandaşlara ateşli silahlarla kutlama yapmaması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.
26 Haziran 2023 Pazartesi 15:58

 
Kara: Yeni asgari ücret ülkemize hayırlı olsun
Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara net 11 bin 402 TL olarak açıklanan asgari ücretin ülkemize hayırlı olmasını diledi.
20 Haziran 2023 Salı 18:49

 
KAYBETTİĞİMİZ DEĞERLERİMİZ (GÜVEN)
1970 li Yıllarda ağabeyimiz İstanbul-Maltepe Sigara Fabrikasına memur atanmasından dolayı İstanbul’un Maltepe İlçesine bağlı Cevizli Beldesine okul tatillerinde gider karne tatilimizin belirli bir kısmını burada geçirirdik.
17 Haziran 2023 Cumartesi 18:30

 
TÜBİTAK’ın Teknoloji ve Yenilik Destek Programları TTSO üyesi firmalara anlatıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜ TTM) iş birliğiyle düzenlenen TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Bilgilendirme Semineri’nde, oda üyesi firmalara ve sektör temsilcilerine destekler konusunda ayrıntılı bilgi verildi, soruları yanıtlandı.
16 Haziran 2023 Cuma 16:22

 
HATTA SU VERİLMEYE BAŞLANDI
TİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından ana isale hattında yürütülen çalışma tamamlanıp ana depolara su verilmeye başlandı
6 Haziran 2023 Salı 10:21

 
AKÇAABAT- BATUM ARASI SANATSAL BAĞLAR PEKİŞİYOR
T.C Batum Başkonsolosluğu, Acara Özerk Cumhuriyeti Ressamlar Birliği ve Akçaabat Belediyesi işbirliğinde, 30 Türk Ressamın eserlerinin yer aldığı sergi Batum’da açıldı.
5 Haziran 2023 Pazartesi 11:20

 
‘’ Sandıktan Trabzon % 61 le çıkmalı ‘’
Ulaştırma ve altyapı bakanı Adil Karaismailoğlu Trabzon milletvekilleriyle Akçaabat’ta vatandaşlara hitap etti.
23 Mayıs 2023 Salı 17:35

 
Devlet Bahçeli Trabzon'dan söz aldı!
Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, Trabzon'da vatandaşlara hitap etti.
10 Mayıs 2023 Çarşamba 19:06

 
Suiçmez’den AK Parti’nin adaylarına zor sorular
Suiçmez, “AK Parti adayları bu sorulara cevap versinler”
9 Mayıs 2023 Salı 10:40

 
BEŞİKDÜZÜ tarih yazacak
CHP Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Sibel Beşikdüzü Belediyesini ve ilçeyi ziyaretinde yaptığı değerlendirmede “Kimseye buranın çocuğudur, yörenin uşağıdır diye oy vermeyin. Onlara yeterince oy verdik. Süre tanıdık. Artık Millet İttifakı ile tam parlamenter sisteme geçme zamanıdır” dedi.
4 Mayıs 2023 Perşembe 14:44

 
Genç’ten Trabzonlulara miting teşekkürü
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine yoğun katılım gösteren Trabzonlulara teşekkür etti.
4 Mayıs 2023 Perşembe 14:29

 
Çebi: Erdoğan sevgisi meydanlara sığmadı
Çebi, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen mitinge şehrin tarihi bir katılım gösterdiğini söyleyerek “Trabzon, 1461 fethinden rahatsız olanlara, terör örtülerinin desteğiyle yelkenlerini şişirenlere, bez parçalarıyla devletine meydan okuyanlara cevabını vermiş 14 Mayıs zaferinin işaret fişeğini yakmıştır.” dedi.
3 Mayıs 2023 Çarşamba 19:24

 
ÇOCUKLARA ÖZEL RESİM ŞENLİĞİ YAPILDI
Akçaabat Belediyesi bünyesinde devam eden etkinlikler kapsamında Akçaabat Hamamçimeni Çarşısı Avlusunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Çocuklara Özel Resim Şenliği yapıldı.
26 Nisan 2023 Çarşamba 20:12

 
AKÇAABAT’TA GELECEĞİN BAŞKANLARI KOLTUĞU DEVRALDI
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. Yıldönümünde Belediye Başkanlığı Makamı çocuklara devredildi.
24 Nisan 2023 Pazartesi 16:39

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1600 Osmanlı ordusu, Macaristan'ın Kanije Kalesi'ni fethetti.
1746 New Jersey Koleji kuruldu. Bu okulun adı 1896 yılında Princeton Üniversitesi olarak değişecektir.
1784 Rusya, Alaska'nın Kodiak Adası'nda bir koloni kurdu.
1836 Sam Houston törenlerle Texas Cumhuriyeti'nin ilk cumhurbaşkanı oldu.
1919 Amasya'da, Mustafa Kemal Paşa ile İstanbul Hükümeti'nin Bahriye Nazırı Salih Hulusi Kezrak arasında Amasya Protokolü imzalandı
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur