Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Ankara’da Mini Zirve Başkan Yıldırım'dan Başkan Kara'ya ziyaret Esnaf ve sanatkarlara yabancı dil öğreniminde yüzde 50 indirim imkânı TRABZONLU ŞEHİT MUSA DANIŞMAZ KABRİ BAŞINDA ANILDI DÜZKÖY ŞAMPİYONLAR LİGİ BAŞLADI. KADİR ÖZCAN MEZARI BAŞINDA ANILDI KADIN MECLİSİ FİYASKOSU 9 Üniversite Uluslararası Konsorsiyum için Trabzon’da Toplandı Sebat'tan Zirve Yürüyüşü BÜYÜKŞEHİR KAR ESARETİNDEN KURTARDI ESKİ BAŞKAN MEHMET CAN’A SON GÖREV ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NE YENİLİKÇİ DOKUNUŞLAR SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK! AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ BARÜ ile Özbekistan arasındaki uluslararası hareketlilik artıyor OSMAN BABA MAH.KALINTAŞ CADDESİ'NE BAKIM YOK, MAHALLELİ TEPKİLİ! AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 'SİREN' UYARISI MUHTARLARLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELİNDİ AKÇAABAT’TA 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI Trabzon heyeti Tiflis Büyükelçiliği'ni ziyaret etti, işbirliğini arttırmak için izlenecek yol haritası görüşüldü
SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK!
SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK!
 
AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
 
OSMAN BABA MAH.KALINTAŞ CADDESİ'NE BAKIM YOK, MAHALLELİ TEPKİLİ!
OSMAN BABA MAH.KALINTAŞ CADDESİ'NE BAKIM YOK, MAHALLELİ TEPKİLİ!
artlar haberleri
 
BTP Akçaabat Belediye başkan adayı Samet Ayvaz, hedefimiz tüm seçmenlerimize istisnasız ulaşabilmek.
Beş yılda bir tekrarlanan yere seçimler dolayısıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Akçaabat’ta da kıyasıya bir yarış devam ediyor. İktidar partisi dışındaki bir çok adayın da dile getirdiği gibi çok adil olmayan ekonomik şartlarda olan bu seçimin galibi elbette vatandaş olacaktır,seçmen olacaktır.
11 Mart 2024 Pazartesi 10:39

 
Milletvekili Vehbi Koç'tan 24 Kasım Masajı
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç öğretmenler günü dolayısıyla yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’de eğitim ve öğretimde büyük atılımlar yapıldığını ifade ederek “Tüm bu atılımlarımızı emek ve alınteriyle anlamlandıran; Milletimizin muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkması amacıyla toplumun gelişmesi, bireylerin kişilik kazanması ve çağın gerektirdiği şartlarda eğitim ve öğretim alabilmeleri için özveriyle çalışan bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”dedi.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:01

 
Vehbi Koç’tan Araklı’ya stadyum müjdesi!
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç Araklı ilçesine gerçekleştirdiği programda ilçe stadyumu hakkında bilgi vererek “Çocuklarımızın, gençlerimizin spor faaliyetlerini daha güzel şartlarda sürdürmesi adına yenilenecek olan Araklıspor stadı ve tesislerimizi inşallah ilçemizin hizmetine kazandıracağız.”dedi.
29 Ağustos 2023 Salı 15:09

 
AKÇAABAT’TA DURMAK YOK YOL’A DEVAM
Akçaabat Belediyesi, ilçedeki yaşam standartlarını artırmak için fiziki çalışmalarını ve yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor.
19 Mayıs 2023 Cuma 16:17

 
“Havalimanı kapasitemiz turizm sezonu için yetersiz, acilen iyileştirme yapılmalı”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon Havalimanının mevcut şartlarıyla yoğun uçak ve yolcu trafiğini artık kaldıramadığını belirterek, “Acilen iyileştirme yapılmasını bekliyoruz.
28 Mart 2023 Salı 00:48

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU VE PERSONELİ TRABZON İÇİN OMUZ OMUZA ÇALIŞIYOR
Göreve geldiği ilk günden itibaren tüm personelinin daha iyi şartlarda çalışması için imkânlarını seferber eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Hizmet İş Sendikası’nı ziyaret etti.
22 Aralık 2022 Perşembe 17:51

 
Çok mu Zor?
Yaşadığımız ekonomik şartlar artık bu soruyu sormamızı gerektiriyor.
19 Temmuz 2022 Salı 10:47

 
MEVLÜT SELAMİ ÖĞRENCİLERİ "EMNİYETLİ KEMER" KULLANIMIN DİKKAT ÇEKTİ
30 öğrenci Beşirli Sahil yolunda emniyet kemeri kullanımına dair farkındalık oluşturmak adına pankartları ile yürüyüş yaptılar.
17 Şubat 2022 Perşembe 16:59

 
Hamsik’de mutlu son!
Slovak oyuncu Trabzonspor’un şartlarına “EVET” dedi
8 Haziran 2021 Salı 19:56

 
Bartın Üniversitesi, HSYS Belgesi alma yolundaki önemli bir süreçten geçti
Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) sürecinde önemli çalışmalara imza atan Bartın Üniversitesi’nde, Türk Standartları Enstitüsü’nden (TSE) gelen uzmanlar “TS 1381 Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi (HSYS) Belgesi” alma sürecine dair incelemelerde bulundu.
23 Ekim 2020 Cuma 18:47

 
AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANI OSMAN NURİ EKİM, İMMÜN PLAZMA BAĞIŞINDA BULUNDU
Başkan Ekim, COVID-19 tanısı konulan, tedavi sürecinin ardından iyileşen ve belirlenen şartlara uygun tüm vatandaşlara immün plazma bağışında bulunmaları çağrısı yaptı.
8 Ekim 2020 Perşembe 19:00

 
TRABZON ÜLKÜ OCAKLARINDAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR PANKARTLARI
Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanlığı şehrin dört bir yanını Sağlık Çalışanları için hazırladıkları pankartlar ile donattı.
8 Mayıs 2020 Cuma 08:05

 
AKÇAABAT YENİDEN REFAH SAKARYA'DA
Yeniden Refah Partisi Akçaabat ilçe başkanlığı olarak ' Seninleyiz Kudüs' Mitingine katılmak üzere çıktığımız yolculukta kötü hava şartları nedeniyle hakimiyetini kaybeden sürücü, aracımıza çarpıp maddi hasara neden oldu.
10 Şubat 2020 Pazartesi 12:37

 
MİNİKLERDEN "BİR DAMLA HAYAT" PROJESİNE DESTEK
Vakfıkebir İlçe Müftülüğü'nün minik öğrencilerinden, Türkiye Diyanet Vakfı'nın, maddi zorluklar ve fiziki şartlar nedeniyle su sıkıntısı çeken coğrafyalara umut olmak için başlattığı "Bir Damla Hayat" projesine anlamlı destek.
22 Aralık 2019 Pazar 00:43

 
AKÇAABAT ÇİÇEK BAHÇESİ GİBİ OLDU
MEVSİM ŞARTLARINA UYGUN ÇİÇEKLER TOPRAKLA BULUŞTURULUYOR
13 Haziran 2019 Perşembe 11:04

 
PİSTLERİN EFENDİSİ SARITAŞ İMAM HATİP ORTA OKULU
27-28 Mart tarihlerinde Söğütlü Atletizm Stadında yapılan Küçükler ve Yıldızlar Kategorisi Puanlı Atletizm İl Birinciliği yarışmalarında fırtına gibi esen okulumuz takımı, zor şartlarda yaptığı hazırlık çalışmalarına rağmen yeni bir başarıya daha imza atmasını bildi.
8 Nisan 2019 Pazartesi 17:25

 
Büyükşehir her yerde
Trabzon Büyükşehir Belediyesi kış mevsimine rağmen hava şartlarının uygun olduğu günlerde il genelindeki yol çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.
20 Aralık 2018 Perşembe 17:07

 
Büyükşehir Belediyesi Trabzon’u hizmetle donatıyor
STANDARTLARA UYGUN YOLLAR YAPILIYOR
30 Temmuz 2018 Pazartesi 17:18

 
Buzağı Desteklemeleri Başvuruları Başladı
Bakanlığımızın hayvancılık desteklemeleri kapsamında 2018 yılında doğan ve ‘2018/21 Sayılı Hayvancılık Desteklemeleri Uygulama Tebliği’nde belirtilen şartları taşıyan buzağılar için destekleme başvuruları 02 Temmuz – 31 Ağustos 2018 tarihleri arasında İlçe Müdürlüklerine yapılacaktır.
4 Temmuz 2018 Çarşamba 19:18

 
Büyükşehir'e mezbaha suçlaması
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından standartlara uymadığı gerekçesiyle ruhsatı iptal edilen mezbahayla ilgili tartışmalar sürüyor.
19 Mart 2018 Pazartesi 15:25

 
Kurban Kesim Sırasında Dikkat Edilmesi Gerekenler.
İyi bir kurban, ideal bir kurbanlık seçimiyle başlar. Daha sonra sağlık ve çevre şartlarına riayet edilerek kurban kesilmelidir.
30 Ağustos 2017 Çarşamba 20:17

 
"Spor sahaları siyasetin yapılacağı yer değildir"
(Medipol Başakşehir-Atiker Konyaspor, Eskişehirspor-Göztepe ve Beşiktaş-Atiker Konyaspor maçları) Bu üç maçta da bizim şartlarımızın ve genel çizdiğimiz çizginin dışında olaylar söz konusu oldu.
9 Ağustos 2017 Çarşamba 00:00

 
Soylu:Dış Etken Söz Konusu Değil
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, helikopterin hava şartlarından dolayı düştüğü, helikopterin yere çarpıp ters dönmüş halde bulunduğunu açıkladı.
19 Nisan 2017 Çarşamba 11:10

 
Akçaabat’ta Geri Dönüşüm Hamlesi
Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe sınırları içerisinde vatandaşlara ideal yaşam standartlarına uygun, toplum ve çevre sağlığı açısından etkin bir temizlik hizmeti sunmak ve ilçemizi yaşanabilir temiz bir kent yapmak için faaliyetlerini sürdürüyor.
12 Nisan 2017 Çarşamba 17:44

 
Belediye Vatandaşın Hizmetinde.
Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Ekipleri, mahalle statüsü kazanan kırsal yerleşim yerlerinin şartlarını iyileştirerek yolların yapım çalışmalarını gerçekleştiriyor.
5 Nisan 2017 Çarşamba 18:53

 
Büyükşehir Belediyesi asfalt sezonunu erken açtı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına erken başladı. Hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilen Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını hızlandırırken Akçaabat ilçesinin Akçakale Mahallesi’nde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.
25 Mart 2017 Cumartesi 14:11

 
Fatih Mahallesi’nde asfaltlama çalışmaları yapıldı
Hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilen Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.
11 Ocak 2017 Çarşamba 08:34

 
Trabzon’da Balık Sezonu Törenle Açıldı
Trabzon'da 2016-2017 balıkçılık av sezonu Çarşıbaşı ilçesinde düzenlenen törenle açılırken, temsili olarak denize ağ bırakma işlemi hava şartları yüzünden yapılamadı.
31 Ağustos 2016 Çarşamba 18:27

 
Arap Turistlerden Erdoğan’a Destek.
Suudi Arabistan'ın Riyad kentinden gelen Arap turist kafilesi piste iner inmez Tayyip Erdoğan’a destek pankartları açtı
20 Temmuz 2016 Çarşamba 19:20

 
Pelitli Mimar Sinan Caddesi asfaltlanıyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi hava şartlarının müsait olması dolayısıyla asfalt çalışmalarını sürdürüyor.
8 Nisan 2016 Cuma 09:04

 
İşte yeni kimlik kartlarının dağıtılacağı ilk il
Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı (TCKK) projesi kapsamında yeni kimlik kartlarının dağıtımına Kırıkkale’den başlanacak.İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı (TCKK) projesi kapsamında yeni kimlik kartlarının dağıtımına Kırıkkale’den başlanacağı bildirildi.
12 Mart 2016 Cumartesi 00:00

 
Yeni kimliklerde din hanesi kartta yok
Şu anda kullanılan nüfus cüzdanlarının yerini alacak kimlik kartlarında devrim niteliğinde bir adım atıldı.
16 Şubat 2016 Salı 00:20

 
Balıkta fiyat tavan yaptı!
Hamsi, 15 lira Bu sezon elverişsiz hava şartlarının yanı sıra denizlerdeki balık azalınca fiyatlarda yüzde 150'lere varan artışlar yaşandı.
23 Ocak 2016 Cumartesi 00:14

 
Mehmet Atmaca Düzköy için Çalışıyor.
Ak parti il başkan yardımcısı Mehmet atmaca yıllarca bu ilin bir çok güney köylerimizi bir çok güney ilçemizle bağlantıları çok zor şartlarda yapılıyor
6 Aralık 2015 Pazar 17:20

 
PFDK'dan Trabzonspor'a kötü haber!
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu,Trabzonspor'un Bursaspor maçında iki tribünde yer alan seyircilerin kartlarını bir maç bloke etme kararı aldı.
20 Ağustos 2015 Perşembe 20:05

 
İşte MHP'nin seçim şarkısı 'Devlet Baba'!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde uygulanacak standartları ve seçim müziklerini açıkladı.
15 Nisan 2015 Çarşamba 18:36

 
Trabzonspor - Napoli maçında hakem şoku!
Trabzonspor - Napoli maçının hakemleri, olumsuz hava şartları nedeniyle değiştirildi.
18 Şubat 2015 Çarşamba 09:27

 
Gıdaya Zam Geliyor.
Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu Başkanı Şemsi Kopuz, iklim şartları bahanesiyle üreticilerin buğday, fındık ve Antep fıstığı başta olmak üzere hammadde niteliğindeki birçok üründe stokçuluk yapıp fiyat yükselttiğini; sanayicinin de yakın bir zamanda bu ek maliyeti ürün fiyatlarına yansıtmaya başlamak zorunda kalacağını söyledi.
20 Ağustos 2014 Çarşamba 18:23

 
Fındıkta Rekolte Çalışmasına Yağmur Engeli
Giresun Ziraat Odası Başkanı Musa Keskin, 23 Haziran’da başlaması planlanan fındıkta tahmini rekolte çalışmalarının hava şartları nedeniyle sekteye uğradığını açıkladı.
24 Haziran 2014 Salı 19:31

 
KİA Hasanbaşoğlu Trabzon'a birinciliği getirdi
Kia Motors, faaliyette olduğu 150 ülkedeki 3500 bayisinin en yüksek standartlarda hizmet vermelerini sağlamak adına çalışmalarını durmaksızın sürdürüyor.
15 Şubat 2013 Cuma 18:05

 
Trabzon'da uçuşlar iptal edildi
TÜRK Hava Yolları (THY) Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı ve elverişsiz hava şartları nedeniyle bazı dış hat ve iç hat uçuşlarını iptal etti.
7 Ocak 2013 Pazartesi 22:20

 
"Dağıtımlar Başlıyor"
İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, e-Dönüşüm Türkiye Projesi kapsamında vatandaşın günlük yaşamını kolaylaştırmaya yönelik çalışmaları anlattı.İçişleri Bakanı Şahin, elektronik kimlik kartlarının bu yıl dağıtılacağını açıkladı
22 Şubat 2012 Çarşamba 18:55

 
Güneş İbb Maçını Değerlendirdi
Bu soğuk hava şartlarında bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.
8 Ocak 2012 Pazar 00:16

 
Karayollarıspor'da Hedef: 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları
Karayollarıspor antrenörü Adem Batar, 2010-2011 sezonunu açtıklarını belirterek, hedeflerinin 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları olduğunu söyledi. Batar şöyle konuştu: "Karayollarıspor olarak 2010-2011 sezonunu açtık. Sporcularımızla belirli saatlerde sabah-akşam antrenmanlarımız var. Hedef 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatlarına en az 2 veya 4 tane sporcu verebilmek. Şu an elimizde bu standartlarda koşacak iki tane sporcumuz var. En az iki tane daha verip, 4 sporcuyla beraber Trabzon'u temsil etmenin hesabını yapıyoruz.
21 Ekim 2010 Perşembe 00:25

 
Derelioğlu ile Devam
Akçaabat Sebatspor Teknik Direktör İhsan Derelioğlu ile yola devam dedi. Akçaabat Sebatspor'un Söğütlüde bulunan tesislerde gerçekleşen imza törenine, Kulüp Başkanı Zeki Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. İmza töreninde bir açılama yapan Akçaabat Sebatspor Kulüp Başkanı Zeki Öztürk, kulübün içerisinde bulunan şartların belli olduğunu ve bu şartlarda en iyi çalışmayı yapacaklarını ifade ederek "Trabzon'da Trabzonspor'dan sonra 2. değer Akçaabat Sebatspor'dur. Bu değere hep birlikte sahip çıkmalıyız. Bu düşünce ile hareket ederek, geçen sezonda birlikte çalıştığımız İhsan hocamızla yolumuz devam etme kararı aldık. Takım ve kulüp için ne yapmamız gerekiyorsa bunu yapmak için mücade
12 Eylül 2010 Pazar 17:36

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1600 Osmanlı ordusu, Macaristan'ın Kanije Kalesi'ni fethetti.
1746 New Jersey Koleji kuruldu. Bu okulun adı 1896 yılında Princeton Üniversitesi olarak değişecektir.
1784 Rusya, Alaska'nın Kodiak Adası'nda bir koloni kurdu.
1836 Sam Houston törenlerle Texas Cumhuriyeti'nin ilk cumhurbaşkanı oldu.
1919 Amasya'da, Mustafa Kemal Paşa ile İstanbul Hükümeti'nin Bahriye Nazırı Salih Hulusi Kezrak arasında Amasya Protokolü imzalandı
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur