Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
AKÇAABAT ANADOLU LİSESİNDE ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ BAK'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YARDIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENİYOR Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz “HALKIMIZIN İRADESİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR” BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA Ekrem İmamoğlu’ndan Trabzonspor'a ziyaret İYİ Parti Trabzon'dan Koray Aydın'a tam destek! BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
gider haberleri
 
“Kredilerin daha titiz verilmesi, üretim yapanların önünün açılması gerek”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, üretim, istihdam ve ihracatın korunması için reel sektörün uzun vadeli kredi taleplerinin mutlaka karşılanması gerektiğini ifade ederek, “Ancak bu kredilerin titiz şekilde verilmesi, üretim yapanın önünün açılması amacıyla kullanılması şarttır. Ayrıca istihdamın düşmemesi için sigorta giderlerine destek sağlanmalıdır. Bölgeler arasındaki teşviklerin daha dengeli olarak uygulanması yatırımın da daha dengeli dağılımını sağlar” dedi.
7 Şubat 2024 Çarşamba 08:59

 
SOSYAL GÜVENLİK VAZGEÇİLMEZ BİR HAKTIR
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay, sosyal güvenlik sisteminin, vatandaşlara hayatları boyunca sağlık hizmeti vermeyi ve asgari bir gelir düzeyi sağlamayı ve kişilerin yaşlılık, hastalık, malullük, işsizlik, iş kazaları gibi çeşitli nedenlerle çalışamadıkları dönemlerde onları korumayı ve bu risklerden doğan zararları gidermeyi amaçlayan sistem olduğunu ifade ederek, bireylerin karşılaşabilecekleri mesleki, fizyolojik ve sosyo-ekonomik risklere karşı güvence sağlayan politika ve sistemler bütünü olduğunu söyledi.
22 Eylül 2023 Cuma 17:51

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU VE EKİBİNDEN DÜZKÖY ÇIKARMASI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, şehirde adım atılmadık yer bırakmıyor. Tüm gününü ilçe ve mahalleleri ziyaret ederek geçiren Başkan Zorluoğlu, Düzköy ilçesine giderek projeleri yerinde inceledi, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi.
31 Ağustos 2023 Perşembe 13:42

 
KAYBETTİĞİMİZ DEĞERLERİMİZ (GÜVEN)
1970 li Yıllarda ağabeyimiz İstanbul-Maltepe Sigara Fabrikasına memur atanmasından dolayı İstanbul’un Maltepe İlçesine bağlı Cevizli Beldesine okul tatillerinde gider karne tatilimizin belirli bir kısmını burada geçirirdik.
17 Haziran 2023 Cumartesi 18:30

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU MAÇKA’YI KARIŞ KARIŞ GEZDİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ilçe ziyaretlerine devam ediyor.Maçka ilçesine giderek esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Zorluoğlu, sorunları yerinde inceledi, sıkıntıları dinledi.
28 Nisan 2023 Cuma 10:22

 
Başkan Zorluoğlu Akçaabat'ta
Başkan Zorluoğlu, bugün Akçaabat ilçesine giderek sorunları yerinde inceledi, sıkıntıları dinledi.
17 Mart 2023 Cuma 19:12

 
BARÜ’nün projesiyle depremzedelerin uyku problemlerine odaklanılacak
Bartın Üniversitesi (BARÜ) ülkemizde büyük yıkıma neden olan afet sonrasında fiziksel ve ruhsal travmalar yaşayan depremzedelerin uyku problemlerini gidermeye yönelik çalışmalara başladı.
17 Mart 2023 Cuma 09:48

 
Haluk Levent Trafik Kazası Geçirdi
Haluk Levent Depremin Merkez Üssü Pazarcık'a Giderken Trafik Kazası Geçirdi. Hastaneye Kaldırılan Levent, Boyun Bölgesinden Yaralanırken Genel Durumunun İyi Olduğu Öğrenildi.
14 Şubat 2023 Salı 14:59

 
ÇAMBURNU VE YENİAY’IN KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLÜYOR
Sürmene Balıklı-Çamburnu-Yeniay Kanalizasyon İnşaatı şantiyesini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Sürmeneli hemşehrilerimizin yoğun şikâyet ettiği bir sorunu daha bu çalışmayla gidermiş oluyoruz” dedi
4 Ocak 2023 Çarşamba 17:52

 
Başkan Zorluoğlu ilçe ziyaretlerine devam ediyor
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ‘soruna yakın olan çözüme de yakındır’ anlayışıyla ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Bulduğu her fırsatta ilçeleri ziyaret eden Başkan Zorluoğlu, Vakfıkebir ilçesine giderek üstyapı çalışması tamamlanan yollarda incelemelerde bulundu, sorunları yerinde gördü.
24 Aralık 2022 Cumartesi 11:41

 
AKÇAABAT'IN BÜTÇESİ BELLİ OLDU
Trabzon’un ilçe ilçe gider bütçesi belli oldu
11 Kasım 2022 Cuma 16:29

 
Söz verdiğimiz yatırımları ilçemize kazandırmaya devam ediyoruz.
Başta ilçemiz olmak üzere Trabzon Bölgesi’nin önemli bir eksiğini giderecek olan trafo merkezi, ihale edildi.
26 Ağustos 2022 Cuma 10:34

 
MECLİS ÜYESİ ÇAKIROĞLU’NDAN ÇOCUKLARA BÜYÜK JEST
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Bağımsız Üyesi Davut Çakıroğlu Tonya Şehit Ayhan Güner İlköğretim Okuluna giderek öğrencilerinin hepsine Trabzonspor forması hediye etti.
21 Nisan 2022 Perşembe 10:32

 
BAŞKAN EKİM ÖĞRENCİ YURDUNDA ORUÇ AÇTI
Ramazan Ayı boyunca Akçaabat’ın hemen her mahallesine giderek oradaki vatandaşlarla birlikte oruç açan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, bu kez Fuat Sezgin Öğrenci Yurdu’ndaki öğrencilerle birlikte iftar yaptı.
15 Nisan 2022 Cuma 17:03

 
CEMRELER SIRAYLA DÜŞÜYOR DOĞA UYANIYOR
Baharın gelişini simgeleyen cemre düşmesi, soğuk havaların giderek geride kaldığının habercisi olarak biliniyor. Geride bıraktığımız hafta sonunda ilk cemre havaya düşerek, doğanın uyanışı için ilk haberi verdi.
23 Şubat 2022 Çarşamba 18:36

 
Ortahisar ile Kızılay arasında işbirliği protokolü imzalandı
Ortahisar Belediyesi ile Kızılay Trabzon Şubesi arasında ihtiyaç sahibi vatandaşların, dezavantajlı çocuk ve gençler ile yetimlerin ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik olarak işbirliği protokolü imzalandı.
4 Ocak 2022 Salı 17:17

 
SIFIR NOKTASINDA TRABZON RÜZGARI
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Güneydoğu’ya giderek “Karadeniz Rüzgarı” estirdi.
1 Kasım 2021 Pazartesi 16:29

 
ASLAN GÜNER SORDU?
AKÇAABAT-DÜZKÖY YOLU AYDINLATMA SORUNU NE ZAMAN GİDERİLECEK?
14 Ekim 2021 Perşembe 11:36

 
Spor Toto, Mehmet Akif Ersoy Spor Tesisine finansal destek sağlayacak
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Spor Toto Başkanlığı ile Mehmet Akif Ersoy Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksinin giderlerinin karşılanmasına yönelik finansal ikmal destek protokolü imzaladı.
9 Temmuz 2021 Cuma 10:35

 
YEM DESTEĞİ İBB’DEN HALK SÜT ÜRETİCİDEN
İBB, büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan İstanbullu üreticilere süt yemi desteğine başlıyor. Destekle üreticinin en büyük gider kalemi olan yem masrafı azaltılacak, üretilen süt de İstanbul’un çocuklarına dağıtılacak.
8 Haziran 2021 Salı 10:54

 
Yayla Yolunda Kaza
Yaylaya Giderken Az Kalsın Canlarından Oluyordular
31 Mayıs 2021 Pazartesi 14:25

 
HAYDAR REVİ,GÖREVİ BIRAKTI!
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi bugün sabah erken saatlerde Ankara’ya giderek Genel Merkez’de Teşkilat Başkanı ve koordinatörlerle görüşme gerçekleştirdi.
5 Ocak 2021 Salı 18:36

 
NATURAL CLİNİC'TEN BASİT BİR DİYET ŞEKLİ
Nemecheck protokolü Dr Nemechek tarafindan otizmli çocuklarda kullanılan ve bağırsak enflamasyonunu giderme üzerinde temellendirilmiş basit bir diyet şekli.
5 Eylül 2020 Cumartesi 18:17

 
FAYDALI HİZMETLER SAĞLAYACAK
Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Özel 7M Hastanesi’ne giderek, ortaklar TTSO Meclis Üyesi Aydın Özkurt, Engin Çakır ve CEO Dr. Alpaslan Kapısız’a hayırlı olsun dedi hastaneyi gezerek bölge için önemli yatırım olduğunu söyledi.
26 Nisan 2020 Pazar 18:02

 
Trabzon'da Kanal İstanbul'a karşı dilekçelerini teslim ettiler
İstanbul’da yapılacak Kanal İstanbul projesi için Trabzon’da da toplanan CHP’liler, CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun öncülüğünde Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne giderek önce burada basın açıklaması yaptı ardından ise hazırladıkları dilekçeleri teslim etti.
1 Ocak 2020 Çarşamba 18:29

 
Maddi kayıplar giderilecek
Araklı’daki sele ilişkin açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, “Devletimiz güçlüdür. Vatandaşlarımızın mağduriyetlerini maddi manada gidereceğiz" dedi.
22 Haziran 2019 Cumartesi 10:46

 
AK Parti Muhalefete Gitti
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ve yönetim kurulu üyeleri Akçaabat’taki muhalefet partilerine giderek bayramlaştı.
6 Haziran 2019 Perşembe 12:46

 
BAŞKAN SAHADA, SU KESİNTİSİ ERKEN BİTECEK
Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Ortahisar ilçesi Kutlugün Mahallesi’ndeki ana isale hattındaki büyük arızanın giderilmesi için gece gündüz çalışırken, bölgeyi ziyaret eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, çalışmaların planlanandan önce bitirileceğini ve su kesintilerinin son ereceğini müjdeledi.
26 Mayıs 2019 Pazar 10:00

 
HIDIRNEBİ ZİRVESİNDEN NE ÇIKTI?
Giderek çürüyen,Yok olan milli servet, Hıdırnebi yayla kent ile ilgili olarak Trabzon Valiliğinde,bir zirve yapıldı.
7 Mayıs 2019 Salı 14:03

 
TRABZON ÖĞRENCİ DOSTU ŞEHİR OLMALI
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, üniversite öğrencilerinin evlerine giderek sorunlarını dinledi ve projelerini anlattı.
25 Mart 2019 Pazartesi 09:37

 
Başkan Sarıalioğlu Yukarıkışlacık Mahalle Muhtarı ile buluştu
Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun mahallelerdeki sorunların yerinde tespiti ve çözümüne yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Mahallelerdeki eksikliklerin giderilmesi adına yerinde incelemeler yapan Başkan Sarıalioğlu’na Yukarıkışlacık Mahallesi Muhtarı Mustafa Akyüz’de eşlik etti.
10 Aralık 2018 Pazartesi 15:43

 
DÜĞÜN YOLUNDA CAN VERDİ
Hollanda'da komşularının düğününe giderken kullandığı aracıyla kaza yapan annesini sıkıştığı yerden kurtarmaya çalışan 15 yaşındaki gurbetçi genç yoldan geçen başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.
5 Aralık 2018 Çarşamba 08:51

 
ARAKLI'DA YARALAR SARILIYOR
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Araklı’da 4 Ekim tarihinde etkili olan yağışların ardından ilçeye giderek incelemelerde bulundu.
5 Ekim 2018 Cuma 19:09

 
Kapanan mahallelerin yolu trafiğe açılıyor
Trabzon’da Kurban Bayramı’nın ikinci günü etkili olan yağışın ortaya çıkardığı hasarın giderilmesi için 42 iş makinesiyle müdahale eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, yolun tamamen çökmesi nedeniyle trafiğe kapanan Özdemirci – Akören – Yeşilyurt bağlantı yolunun açılması için çalışmalara başladı.
24 Ağustos 2018 Cuma 14:08

 
KURULTAY NE DEMEK?
CHP Kurultay'a giderse ne olur?
2 Ağustos 2018 Perşembe 15:33

 
YAŞA TAKINANLARIN MAĞDURİYETLERİNİ GİDERECEĞİZ
YAŞA TAKINANLARIN MAĞDURİYETLERİNİ GİDERECEĞİZ
18 Haziran 2018 Pazartesi 03:06

 
1. Başarı anlayışınızı değiştirin.
Hayatta Başarılı Olmanın Yolları Günümüzde birçok kişi, başarının soldaki gibi zamanla ve emekle giderek artan bir grafik çizdiğini düşünüyor.
12 Ocak 2018 Cuma 17:21

 
BAŞKAN ŞENTÜRK'E DESTEK ÇIĞ GİBİ
Akçaabat Şoförler ve otomobilciler esnaf odası başkanı Ali Şentürk şoför esnafıyla yaptığı istişareler sonucu desteğini giderek arttırıyor.
24 Aralık 2017 Pazar 17:56

 
Beşikdüzü esnafının KOSGEB tepkisi
Beşikdüzü Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Günaçtı, 21 Eylül 2016 tarihinde ilçede meydana gelen sel felaketi sonrası esnafın mağduriyetinin giderilmesi için planlaması yapılan KOSGEB kredisinden tüm esnafın yararlanamadığını belirterek esnaflar arasında ayrımcılık yapıldığını söyledi.
16 Temmuz 2017 Pazar 10:08

 
Parlayan Ortamahalle dönüşümünün ayrıntılarını anlattı…
Trabzon’un önemli turizm merkezlerinden biri olan ve giderek tarihi dokusu bozulan Akçaabat İlçesinde ki Ortamahalle için Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı ilan edilmişti.
16 Haziran 2017 Cuma 17:49

 
Özgüneş referandumu değerlendirdi.
Özgüneş Ltd.Şti Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş Türkiye'nin bir referandum sürecini daha tamamladığını, refarandum ile halkımızın görüşüne bir kez daha başvurulduğunu ve önemli bir belirsizliğin giderildiğini kaydetti.
17 Nisan 2017 Pazartesi 19:43

 
Akçaabat Ülkü Ocağı Başkanı Uyardı.
Türk vatanının ve milletinin yılmaz bekçileri Türk-İslam Ülkücüleri olarak ilçemizdeki gençler arasında giderek yaygınlaşan ‘’uyuşturucu, dal sigara, bali, alkol, çakmak gazı’’ gibi zehirler karşısında Akçaabatlı anne-babaları uyarmak ve bilgilendirmek Akçaabat Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak görevimizdir.
21 Kasım 2016 Pazartesi 18:58

 
Sınav Kaygısını Yenmeye Çalıştılar.
Akçaabat imam hatip Ortaokulu ve Sarıtaş İmam Hatip Ortokulu 8. Sınıf öğrencilerine girecekleri TEOG sınavı öncesi, sınav kaygısını gidermek için Giresun Üniversitesi öğretim görevlisi Yrd.Doç.Dr. Bünyamin ÇETİNKAYA tarfından sınav kaygısısını yenelim semineri verildi.
18 Kasım 2016 Cuma 11:44

 
Araplar Trabzon'da çılgınlar gibi...
Türkiye’nin Orta Doğu Turizminde parlayan yıldızı Trabzon’a Arapların ilgisi giderek artıyor. Son olarak Suudi Arabistan’da ulusal yayın yapan bir tv kanalı Trabzon’da tanıtım çekimi yaptı.
14 Kasım 2016 Pazartesi 17:11

 
GS Maçı Yanal’ın son şansı.
Yanal Giderse Bulak Gelecek.
19 Ekim 2016 Çarşamba 17:00

 
MÜSİAD Afet Bölgesinde
MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı, Beşikdüzü ilçesinde yaşanan sel felaketi nedeniyle bölgeye giderek incelemelerde bulundu.
27 Eylül 2016 Salı 17:32

 
Kılıçdaroğlu'na Geçmiş Olsun Mesajı.
Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Artvin’in Şavşat İlçesinden Ardanuç İlçesine giderken terör saldırısına uğrayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletti.
26 Ağustos 2016 Cuma 17:53

 
Denizden FETÖ imzalı saat çıktı
TRABZON'UN Çarşıbaşı ilçesi Yoroz Bölgesi’nde G.G. ve M.U. adlı iki dalgıç, denizde bulduğu saatin üzerinde Fetullah Gülen yazdığını görünce karakola giderek saati polise teslim etti.
5 Ağustos 2016 Cuma 19:06

 
Muhtarların yol isteği.
Akçaabat’ta bazı mahalle Muhtarları belediye başkanı Şefik Türkmen’e giderek güzergahlarında bulunan medana yolunun iyileştirilmesi için görüştüler.
11 Temmuz 2016 Pazartesi 18:03

 
Tonya için çok önemli turizm hamlelerimiz olacak
Tonyalı hemşehrileri ile iftar programında bir araya gelen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Tonya için çok önemli turizm hamlelerimiz olacak. 2019’a geldiğimizde yol sorunlarını da büyük ölçüde gidermiş olacağız” dedi.
19 Haziran 2016 Pazar 05:11

 
Ali Karpuz Son Yolculuğuna Uğurlandı.
Trabzon’dan Bayburt’a iş görüşmesine giderken geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Ali Karpuz sevenlerini yasa boğdu.
13 Haziran 2016 Pazartesi 16:02

 
Trabzonspor - Fenerbahçe iptal edildi
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında sarı-lacivertliler 4-0 önde giderken olaylar çıktı. 89. dakikada duran karşılaşma hakemin kararıyla iptal edildi
25 Nisan 2016 Pazartesi 08:55

 
Başkan'dan Ceza Tepkisi
Trabzonlu Başkana 2 dakika arayla 2 bin liralık radar cezası Trabzon’un Maçka ilçesi Belediye Başkanı Koray Koçhan, geçtiğimiz hafta karayolu ile Ankara’ya giderken Karadeniz Sahil Yolu Ordu Şehiriçi Geçişi’nde özel aracına 2 dakika arayla kesilen toplam 2 bin 160 TL’lik radar cezalarına isyan etti.
23 Aralık 2015 Çarşamba 18:15

 
Bu yatırım Trabzon için dev bir yatırımdır.
Başkan Gümrükçüoğlu vatandaşların ayağına giderek çalışmaları anlatıyor
22 Ekim 2015 Perşembe 17:28

 
Yeni evlenen çift,fotoğraf parasını sahipsiz hayvanlara bağışladı
Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği ile Beyaz Siyah Ajans; sahipsiz hayvanlara dikkat çekmek, belediyelerin hayvan bakım evlerindeki giderlerine yardımcı olmak ve bu konuda farkındalık oluşturmak amacıyla ilginç bir projeye imza attılar.
4 Ağustos 2015 Salı 10:41

 
Hekimoğlu: 'Çözümü Biliyoruz Aralık'ta Geliyoruz'
Trabzonspor’un Aralık ayında gerçekleştirilecek kongresinde başkanlığa adaylığını koyan ve çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Celil Hekimoğlu, Trabzonspor camiasının son dönemde giderek artan endişeleriyle ilgili konuştu.
31 Temmuz 2015 Cuma 18:39

 
Kıyı Balıkçılığı Tehlikeyle Karşı Karşıya
Piraziz Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Arslan, Karadeniz'de balık çeşidinin azalması ile yüzlerce yıldır bölgede yapılan kıyı balıkçılığı giderek cazibesini kaybetmekte olduğunu söyledi.
30 Haziran 2015 Salı 13:36

 
Araplar bölgeye akın ediyor
Trabzon’da yabancıların edindikleri mülk sayısı giderek artıyor
26 Mayıs 2015 Salı 05:49

 
Dikkat!Sayılı günler kaldı...
Sürücü kurslarına giderek sertifika almaya hak kazanan ancak bunu sürücü belgesine dönüştürmeyenler için tanınan 2 yıllık sürenin 29 Mayıs'ta sona erecek.
8 Mayıs 2015 Cuma 16:13

 
Sulaklı Vadisi Sakinlerinden Doğalgaz Talebi
Of'un Sulaklı Vadisi üzerinde bulunan Çay ve Asfalt Fabrikalarının bacalarından çıkan dumanlardan şikayetçi olan vadi sakinleri bu olumsuz durumu her fırsatta yetkililere bildirmeye devam ederken, son olarak vadi sakinlerinden bir grup kadın, şikayetlerini Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'na makamına giderek ilettiler.
1 Ocak 2015 Perşembe 17:35

 
2015 Genel Seçimleri Çalışmaları Başladı.
2015 genel seçimlerine giderken partilerin milletvekili aday adaylarıda ön plana çıkmaya başladı.
4 Aralık 2014 Perşembe 17:43

 
Çilek Yetiştiriciliğine İlgi Artıyor
Ülkemizde açık arazi şeklinde 1970 yılından bu yana üretilmeye başlanan çilekte, kısa sürede dünyada ikinci sıraya yükselmemizin de etkisiyle Trabzon’da da üretim giderek artıyor
2 Temmuz 2014 Çarşamba 15:56

 
Soma maden kazası son durum bakan açıkladı
Soma maden kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı giderek yükseliyor. Son durumu Enerji Bakanı Taner Yıldız açıkladı.
15 Mayıs 2014 Perşembe 09:30

 
CHP kulislerinden sızan bilgiler
CHP’de yerel seçimlerle ilgili sonuçların değerlendirilmesi sert açıklamalar ile devam ediyor. Bu arada CHP tabanında da il başkanı arayışları da giderek artıyor.
14 Nisan 2014 Pazartesi 21:08

 
Gelir gideri karşılamıyor
TRABZON Vergi Dairesi Başkanı Zeki Yumbul, Vali Abdil Celil Öz’ü makamında ziyaret ederek Trabzon’un gelir gider dengesi hakkında bilgilendirdi.
25 Şubat 2014 Salı 14:17

 
Vakfıkebir Ve Çarşıbaşı İlçelerimiz Gelişme Kaydetmektedir
Vakfıkebir Ve Çarşıbaşı İlçelerimiz Kamu Yatırımlarıyla Giderek Gelişme Kaydetmektedir
18 Ocak 2014 Cumartesi 19:25

 
Sel ve Heyelan Zararı için 450 bin TL Ödenek!
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, geçtiğimiz günlerde Trabzon’un bazı ilçelerinde meydana gelen Sel ve heyelanlarda oluşan zararın giderilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın direktifleriyle İl Bank acil afet fonundan 300 bin TL ve İl Genel meclisi tarafından 150 bin TL ödenek ayrıldığını duyurdu.
23 Ağustos 2013 Cuma 18:18

 
Eşinin alıkonulduğunu iddia etti
Trabzon'un Akçaabat İlçesi'nde, eşi 27 yaşındaki Erdal B.'nin evlenmelerine karşı çıkan aile fertleri tarafından kaçırılarak Kahramanmaraş'ta alıkonulduğunu ileri süren 33 yaşındaki Emine B., polise suç duyurusunda bulundu. Yaylacık Mahallesi'nde oturan Emine B., polise giderek, eşi Erdal B.'nin kaçırıldığını öne sürdü.
12 Şubat 2013 Salı 17:52

 
Özel Harekat Daire başkanı Hasret giderdi
Akçaabatlı hemşerimiz özel harekât daire başkanı Cemil TONBUL Akçaabat’ta hasret giderdi
6 Eylül 2012 Perşembe 18:48

 
Uzmanlar Uyarıyor
Taze sıkılmış meyve suyu, ayran ve limonata hem susuzluk gideriyor hem kaybedilenleri yerine koyuyor.
3 Temmuz 2011 Pazar 19:06

 
Traprikap zarar ediyor
Trabzon ve Rize Katık Atık Birliği (TRAPRİKAP)'ın 2010 yılı gideri 5 milyon 518 bin, geliri ise 4 milyon 412 bin TL olarak gerçekleşti.
30 Mart 2011 Çarşamba 13:19

 
Sebat Tam Gaz Devam
Kırmızı-Beyazlılar, 3 günlük izinin ardından dün kendi tesislerinde çalışmalarına başladı. Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Akçaabat Sebatspor'da İzmit Kartepe kampının ardından verilen üç günlük için dün sona erdi. Kırmızı-Beyazlılar, dün akşam kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla çalışmalarına kaldığı yerden başlarken, takımdaki eksikler lige kadar giderilmeye çalışılacak. Karpete kampının ardından takımın son durumu ile ilgili bir rapor hazırlayan ve raporda transfere ihtiyaç olduğunu belirten Teknik Direktör İhsan Derelioğlu, yapılacak olan takviyelerle hazır hale geleceklerini kaydetti.
14 Eylül 2010 Salı 01:00

 
Nadir'den "hayır" için 75 Milyon sebep
Siyasi eleştirilerimizi yapmadan önce, ilgili ve yetkili Kurum veya Kuruluşlara sesleniyoruz. İvedilikle İlçe esnaf ve halkımızın zarar ve ziyanının tespit edilerek, yıllar önce fındık hasarında yaşananların tekrarı olmadan acilen karşılanmasını istiyoruz. Halkın mağduriyetinin giderilmesi konusunda takipçi olacağımızın da bilinmesini isteriz.
13 Eylül 2010 Pazartesi 12:55

 
Genç, mazbatasını aldı
Ortahisar Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Av. Ahmet Metin Genç, Trabzon Adliyesi'ne giderek Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Murat Zorluoğlu'yla birlikte mazbatasını aldı.
30 Kasım -0001 Pazartesi 00:00

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1453 Fatih Sultan Mehmet, İstanbul adalarını fethetti.
1924 İtalya'da genel seçimleri Benito Mussolini'nin faşist partisi kazandı.
1925 Ankara Yahşihan demiryolu hattı işletmeye açıldı.
1925 Bir gün önce kapatılan 'Tanin' gazetesinin sahibi ve başyazarı Hüseyin Cahit Yalçın tutuklandı.
1928 Ankara Palas Oteli hizmete açıldı. Mimar Vedat Bey'in (Tek) tasarımıyla, 1926'da yapımına başlanan bina, çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle mimar Kemalettin Bey'in tasarımıyla tamamlandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur