Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Ankara’da Mini Zirve Başkan Yıldırım'dan Başkan Kara'ya ziyaret Esnaf ve sanatkarlara yabancı dil öğreniminde yüzde 50 indirim imkânı TRABZONLU ŞEHİT MUSA DANIŞMAZ KABRİ BAŞINDA ANILDI DÜZKÖY ŞAMPİYONLAR LİGİ BAŞLADI. KADİR ÖZCAN MEZARI BAŞINDA ANILDI KADIN MECLİSİ FİYASKOSU 9 Üniversite Uluslararası Konsorsiyum için Trabzon’da Toplandı Sebat'tan Zirve Yürüyüşü BÜYÜKŞEHİR KAR ESARETİNDEN KURTARDI ESKİ BAŞKAN MEHMET CAN’A SON GÖREV ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NE YENİLİKÇİ DOKUNUŞLAR SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK! AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ BARÜ ile Özbekistan arasındaki uluslararası hareketlilik artıyor OSMAN BABA MAH.KALINTAŞ CADDESİ'NE BAKIM YOK, MAHALLELİ TEPKİLİ! AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 'SİREN' UYARISI MUHTARLARLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELİNDİ AKÇAABAT’TA 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI Trabzon heyeti Tiflis Büyükelçiliği'ni ziyaret etti, işbirliğini arttırmak için izlenecek yol haritası görüşüldü
SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK!
SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK!
 
AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
 
OSMAN BABA MAH.KALINTAŞ CADDESİ'NE BAKIM YOK, MAHALLELİ TEPKİLİ!
OSMAN BABA MAH.KALINTAŞ CADDESİ'NE BAKIM YOK, MAHALLELİ TEPKİLİ!
lkemizi haberleri
 
SGK'NIN KAYIT DIŞI İSTİHDAM İLE MÜCADELESİ SÜRÜYOR
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ülkemizin en önemli sorunları arasında yer alan kayıt dışı istihdamla mücadele kapsamında her yıl rehberlik ve bilgilendirme amaçlı faaliyetler gerçekleştirmektedir.
10 Ekim 2024 Perşembe 17:19

 
MUHTAR'DAN 15 TEMMUZ MESAJI
Çiçeklidüz Mahalle Muhtarı Mustafa Birinci , "15 Temmuz gecesi, aziz milletimiz şanlı tarihinden aldığı güçle, ülkemizin geleceğini hedef alan hain darbe girişimine karşı şanlı bir direniş göstermiştir.
15 Temmuz 2024 Pazartesi 11:33

 
AKÇAABAT’TAN VAKFIKEBİR’E ZİYARET
Akçaabat’ın Akçakale Mahallesi’nde ilimizin ve ülkemizin ekonomisine katkı sağlayan işletmelerin yöneticileri Vakfıkebir belediye Başkanı Fuat Koçal’ı ziyaret ettiler.
6 Temmuz 2024 Cumartesi 18:35

 
AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANI OSMAN NURİ EKİM’DEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
Bugün, ülkemizin her köşesinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıldönümünü ve bir milletin istiklalini ve çocuk masumiyetini bir araya getiren Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir heyecanla kutluyoruz.
22 Nisan 2024 Pazartesi 09:39

 
“Seçim sonuçları ülkemize, milletimize, şehrimize hayırlı olsun”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonuçlarının ülkemize, milletimize ve Trabzon’a hayırlı olmasını dileyerek, “İş dünyası olarak önümüzdeki 4 yıllık seçimsiz dönemi ülkemizin üretim, istihdam, ihracatını artıracağı, kalkınma hamlesini ileriye taşıyacağı önemli bir fırsat olarak görüyoruz” dedi.
1 Nisan 2024 Pazartesi 16:21

 
ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ
Çebi: “CHP, bir muhalefet anlayışının dışında Türkiye’nin kalkınmasına, gelişimine, büyümesine karşı olan bir duruştur. Hizmetin tek adresi AK Parti’dir, AK Parti ülkemizin geleceğidir, umududur, yarınlarının güvencesidir.” dedi.
26 Mart 2024 Salı 13:46

 
BASIN AÇIKLAMASI
Millet İttifakı olarak, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, ülkemizin ve şehrimiz Trabzon’un içinde bulunduğu sorunların farkındayız.
20 Nisan 2023 Perşembe 13:11

 
Türkiye Ziraat Odaları deprem bölgesine yardımları ulaştırmaya devam ediyor
Türkiye Ziraat Odaları deprem bölgesine ülkemizin dört bir yanından yardımları ulaştırmaya devam ediyor.
18 Şubat 2023 Cumartesi 17:26

 
‘DSİ Olarak Ülkemizin 2023 Hedefleri Doğrultusunda Çalışıyoruz’
Ülkemizin en büyük yatırımcı kamu kuruluşlarından birisi olan Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Ülkemizin 2023 Hedefleri Doğrultusunda Yatırım Yapmaya Devam Ediyor.
7 Ocak 2023 Cumartesi 16:25

 
TTSO'da yeni yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, yeni görev döneminin tüm yönetim kurulu üyelerine hayırlı olmasını dileyerek, "Şehrimizi, bölgemizi ve ülkemizi ileriye taşımak için elbirliğiyle çalışacağız" dedi.
4 Kasım 2022 Cuma 11:19

 
BARÜ, “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2022”de öğrencilerle buluşuyor
Bartın Üniversitesi (BARÜ), Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından düzenlenen “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2022”de ülkemizin 81 ilinden aday öğrencilerle bir araya geliyor.
1 Ağustos 2022 Pazartesi 18:32

 
HALİS GÜNEŞ'TEN 15 TEMMUZ MESAJI
15 Temmuz 2016'da o kara gecede Milletimiz tek vücut olarak darbeci zihniyetin karşısında dimdik durdu ve ülkemizi sekteye uğratmak isteyenlere geçit vermediler.
15 Temmuz 2022 Cuma 17:55

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NDAN EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı; “Büyük ve güçlü Türkiye hedefi doğrultusunda, ülkemizin kalkınma hamlelerine alın terleriyle büyük katkı sağlayan, özveriyle çalışan, üreten tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum.
30 Nisan 2022 Cumartesi 13:21

 
Adem Çelik'ten Başsağlığı Mesajı
Ülkemizin Başısağolsun
19 Nisan 2022 Salı 15:04

 
İSRAİL CUMHURBAŞKANI HERZOG’UN TÜRKİYE ZİYARETİNE TEPKİ.
Ülkemizin sıcak gündemi israil cumhur başkanının yaptığı ziyaret ile alakalı Yeniden Refah Partisi Akçaabat Kurucu ilçe Başkanı bir mesaj yayınladı.
10 Mart 2022 Perşembe 17:24

 
Bartın Üniversitesi mezunu Hasan Engin, Türkiye Şampiyonu oldu
Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunu, milli sporcu Hasan Engin, Türkiye Kick Boks Turnuvasında birincilik kürsüsüne çıkarak Dünya Kupasında ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.
26 Ocak 2022 Çarşamba 16:00

 
‘DSİ Olarak Ülkemizin 2023 Hedefleri Doğrultusunda Çalışıyoruz’
Ülkemizin en büyük yatırımcı kamu kuruluşlarından birisi olan Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Ülkemizin 2023 Hedefleri Doğrultusunda Yatırım Yapmaya Devam Ediyor.
23 Aralık 2021 Perşembe 16:03

 
DOĞU KARADENİZ’İN YEŞİL KARINCALARI!
Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından, Doğu Karadeniz illerine yapılan yatırımlarla illerimizin mümbit topraklarını su ile buluşturmaya, vatandaşlarımıza içme ve kullanma suyu temin etmeye ve derelerdeki taşkın riskini azaltmaya devam ediyor. Ülkemizin en çok yağış alan Doğu Karadeniz Bölgesinde şüphesiz ki dere ıslahları da büyük önem arz etmektedir.
24 Eylül 2021 Cuma 00:35

 
Genç, başarılı öğrencileri makamında ağırladı
Üniversiteyi kazanan öğrencilere hitap eden Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Bizim her şeyimiz eğitim. En büyük yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Bu ülkenin yarınları daha güçlü olsun, daha büyük olsun. Yani bu nesil daha yukarıya taşısın ülkemizi. Hepimizin amacı bu.” dedi.
8 Eylül 2021 Çarşamba 08:16

 
AKÇAABAT'TA GEÇİRGEN BENTTEN GEÇİŞ YOK!
Ülkemizin en çok yağış olan illerinden biri olan Trabzon’da, son günlerde yağan sağanak yağışların ardından gözler derelere çevrildi.
19 Ağustos 2021 Perşembe 09:38

 
Bartın Üniversitesi öğrencileri ve mezunları ‘Yeşil Vatan’ın korunmasında önemli katkılar sağladı
Ülkemizin güney ve batı bölgelerinde çıkan orman yangınlarıyla mücadeleye Bartın Üniversitesi öğrencileri ile mezunları da büyük katkılar sağladı.
13 Ağustos 2021 Cuma 16:34

 
Sığınmacılar ve Altındağ olayları…
Uzun zamandanberi ülkemizin gündemine oturan “Sığınmacılar” proplemi hala hızını ve güncelliğini hiç kaybetmeden devam etmektedir.
13 Ağustos 2021 Cuma 16:26

 
Bartın Üniversitesi öğrencisi Hasret Bozkurt, Türkiye ikincisi oldu
Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Hasret Bozkurt, Genç Milli Takım Seçmelerinde Türkiye ikincisi olarak judoda ülkemizi temsil edecek sporcular arasına girdi.
3 Temmuz 2021 Cumartesi 19:45

 
Rektör Uzun teşekkür mesajı yayımladı
Bartın Üniversitesi rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. Dr. Orhan Uzun yayımladığı teşekkür mesajında “Bartın Üniversitesi ailesinin tüm bileşenleriyle bölgemizden başlayarak ülkemizin kalkınmasına değer katmaya devam edeceğiz.” dedi.
21 Nisan 2021 Çarşamba 17:48

 
“Milli sporcularımız Türk Sporuna değer katıyor”
Bartın Üniversitesi’nden 5 öğrenci ülkemizi Avrupa Güreş Şampiyonası’nda temsil edecek
13 Nisan 2021 Salı 10:41

 
Adem Çelik'ten Başsağlığı Mesajı
Ülkemizin Başısağolsun
4 Mart 2021 Perşembe 19:48

 
Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, ‘Filyos Vadisi Projesi’ Çalıştayına katıldı
Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Ülkemizin en büyük milli kalkınma hamlelerinden biri olan ‘Filyos Vadisi Projesi’ne yönelik düzenlenen çalıştaya katıldı.
15 Şubat 2021 Pazartesi 17:42

 
ÇATIŞMALARIN ORTASINDA BİR ÜLKE: ÜLKEM
Bir arkadaşım sormuştu. "Ali Bey, ülkemizi niçin sevelim ki ? Sevmek için bir sebep aranmaz ki, hele bu ülkense sevmek için hiç sebep aranmaz. Ben ülkemi benim ülkem olduğu için seviyorum.Sende "sebepsiz sev" diye cevap vermiştim. Ülkemi çok sevdiğim için aşağıya bir yazı bırakıyorum. Okumanız ve yorumlamanız dileğiyle...
7 Şubat 2021 Pazar 15:05

 
SANDIKÇI'DAN AÇIKLAMA
Yeniden Refah Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Barış SANDIKCI, Refah Partisi Genel merkezi tarafından yayınlanan ve Hamamizade İhsan Bey Kültür merkezinde lansmanı yapılan “Milli kaynak paketlerimiz-1” Adlı kitap hakkında açıklamalarda bulundu. Ülkemizin ve milletimizin selameti ve geleceği açısından önem arz eden husus ekonomik bekamızın teminat altına alınmasıdır.
29 Ağustos 2020 Cumartesi 17:09

 
Bartın Üniversitesi, Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuar’da öğrencilerle buluşuyor
Bartın Üniversitesi, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından düzenlenen “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2020”de ülkemizin 81 ilinden aday öğrencilerle bir araya geliyor.
4 Ağustos 2020 Salı 17:13

 
KORONALI RAMAZAN DEĞERLENDİRMESİ.
Yeniden Refah Partisi Akçaabat ilçe Başkanı Barış Sandıkcı gündemi değerlendirdi. Sandıkcı Tüm dünyayı ve ülkemizi de etkisi altına alan coronavirüs salgınının maddi ve manevi açıdan bir çok olumsuzluğunu gözler önüne serdi.
7 Mayıs 2020 Perşembe 15:57

 
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, Milletvekili Muhammet Balta’dan 1 Mayıs Mesajı!
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, "Ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde alın terleriyle lokomotif güç oluşturan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum" dedi.
30 Nisan 2020 Perşembe 06:51

 
EVDE KAL AKÇAABAT.
Yeniden Refah Partisi Akçaabat ilçe Başkanı Barış Sandıkçı ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan coronavirüs tehlikesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.
21 Mart 2020 Cumartesi 11:10

 
“TANAP, ülkemizin barışçıl vizyonunun en somut nişanesidir”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TANAP Avrupa Bağlantısı Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Bugün hep birlikte Avrupa bağlantısı açılış törenini icra ettiğimiz TANAP, ülkemizin barışçıl vizyonunun en somut nişanesidir.
1 Aralık 2019 Pazar 00:00

 
BAŞKAN EKİM’DEN 15 TEMMUZ AÇIKLAMASI
15 Temmuz 2016 gecesi, ülkemizi, milletimizi, demokrasimizi ve geleceğimizi yok etmek isteyen hain terör örgütleri harekete geçmiş; menfur darbe girişiminde bulunmuşlardır.
15 Temmuz 2019 Pazartesi 17:20

 
ASKERLİK YASASI BÜYÜK BİR REFORMDUR
AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, yeni askerlik kanununu yorumladı ve “Ülkemizin sosyolojik yapısı ve gençlerimizin taleplerine her yönü ile cevap veren çok yönlü, büyük bir reform niteliği taşıyan bir kanun çıkardık” dedi
26 Haziran 2019 Çarşamba 18:11

 
1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Büyük ve güçlü Türkiye hedefi doğrultusunda, ülkemizin gelişme ve kalkınma hamlelerine alın terleriyle büyük katkı sağlayan, özveriyle çalışan, üreten tüm işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum” dedi.
1 Mayıs 2019 Çarşamba 00:47

 
İLK TEBRİK BAŞKAN'DAN
Milletimize hizmet yolunda ilk günkü aşkla kutlu yürüyüşümüze devam ediyoruz inşaallah! Milleti için daima hizmet anlayışıyla 16 yılı aşkın süredir ülkemizi, çıtayı daima yükselterek halkıyla birlikte yöneten, güçlü kılan AK Partimiz AK Belediyecilikteki iddiasını; Çevre Mühendisi kardeşimiz Osman Nuri EKİM’i Akçaabat İlçe Belediye Başkan adayı göstererek şehrimiz için bir kez daha ortaya koymuştur.
11 Ocak 2019 Cuma 00:00

 
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Ülkemizin yönetimi ve milletimiz arasında çok önemli bir köprü görevi gören basınımız demokrasinin ve cumhuriyetimizin kökleşmesinde çok önemli bir yere sahiptir.
10 Ocak 2019 Perşembe 15:35

 
CHP'DEN BASIN AÇIKLAMASI
Basına ve kamuoyuna: 24 Haziran’da ülkemizin ve yurttaşlarımızın geleceğine yön verecek, adeta kaderimizi belirleyecek bir seçim yapılacaktır.
18 Haziran 2018 Pazartesi 13:14

 
24 Haziran’da oyunlar bozulacak
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “2002 yılında Erdoğan’ı iktidara taşıyarak zulümlere son veren milletimiz 24 Haziran’da da Sayın Cumhurbaşkanımızı güçlü Meclis desteği ve rekor oyla devlet ve hükümet başkanı seçerek oyunları bozacak, ülkemizin kalkınma hızına hız katacaktır” dedi.
26 Mayıs 2018 Cumartesi 06:13

 
TRABZONLU BÜROKRAT GÖREVE HAZIRIM DEDİ
Trabzon’un yetiştirdiği Ülkemizin başarılı bürokratlarından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Sayın Selim Çelenk Milletvekili aday adaylığına açıklamaya hazırlanıyor.
21 Nisan 2018 Cumartesi 19:37

 
Kırsal mahallerimize sırasıyla şebeke suyu ulaştırıyoruz
TİSKİ Genel Müdürlüğü çalışanlarıyla buluşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Yüksek bütçeli dev içme suyu ve kanalizasyon yatırımlarını sırasıyla şehrimize kazandırıyoruz. Kırsal mahallerimize sırasıyla şebeke suyu ulaştırıyoruz. Tüm bunlar Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkemizin, şehirlerimizin elde ettiği büyük kazanımlardır” dedi.
3 Şubat 2018 Cumartesi 17:43

 
‘Birlik olalım biz kazanalım’
Ortahisar ilçesinin Geçit Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile buluşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Şer odaklarının, içimizdeki hainlerin kaybetmesini, ülkemizin bir dünya devi olarak dünyaya huzur getirmesini istiyorsak bir ve beraber olmak zorundayız” dedi.
30 Ekim 2017 Pazartesi 00:23

 
15 Temmuz Milli Mücadele Ruhunun Yeniden Uyanışıdır.
15 Temmuz 2016 gecesi, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ_PDY) ülkemizi dış güçlerin işgaline açık hale getirmek için yaptıkları büyük darbe girişimini yüce Milletimiz canını ortaya koyarak engellemiştir.
15 Temmuz 2017 Cumartesi 13:45

 
Güreşte Avrupa Üçüncüsü Olduk…
19-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında Sırbistan ‘ın Belgrat şehrinde düzenlenen Avrupa Güreş şampiyonasında Ülkemizi temsil eden Akçaabat’ lı sporcumuz Trabzon Spor Lisesi 9. Sınıf öğrencisi Elmas ÇELİK 57 Kg da Avrupa 3.sü oldu.
1 Haziran 2017 Perşembe 17:43

 
Balta:"Türkiye Yeni Bir Dönem Başlıyor"
AK Parti 3'üncü Büyük Olağanüstü Kongresini değerlendiren AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, "AK Parti 3'üncü Büyük Olağanüstü Kongresi sonuçlarının ülkemizin ve milletimizin yeniden yükselişine vesile olacağına inancımız tamdır" dedi.
23 Mayıs 2017 Salı 08:34

 
Trabzon farkını ortaya koydu
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumunun ardından yaptığı değerlendirmede, "Ülkemizin güçlü şekilde yönetilmesine en güçlü şekilde destek veren kadirşinas Trabzon halkına şükranlarımı sunuyorum. Trabzon ve Karadeniz farkını bir kez daha ortaya koymuştur" dedi.
17 Nisan 2017 Pazartesi 00:57

 
Musa Hacıoğlu Basın Açıklaması Yaptı.
16 Nisan Pazar günü ülkemizin yönetim şeklini ağır bir şekilde değiştirilmesi maksadıyla bir referandum yapılacaktır.
10 Nisan 2017 Pazartesi 17:41

 
Çelenk:Belediye Karla Mücadelede Sınıfta Kaldı.
Ülkemizin genelinde olduğu gibi Trabzon’umuzda da kış etkisini göstermiştir.
10 Şubat 2017 Cuma 21:21

 
Milletvekili Muhammet Balta’dan Yeni Yıl Mesajı!
AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta “Ülkemizin, aziz milletimizin, tüm insanlığın yeni yılını yürekten kutluyor; 2017’nin, umutların çoğaldığı, barışın tüm dünyada egemen olduğu, dostluk, kardeşlik, dayanışma duygularının güç kazandığı bir yıl olmasını diliyorum” dedi.
31 Aralık 2016 Cumartesi 17:40

 
CHP'Den Kınama.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, “İktidar, ülkemizin, akılcı, bilimsel, sürdürülebilir ve milli bir terörle mücadele politikasına ihtiyacı olduğunu vakit geçirmeksizin kabul etmek zorundadır” dedi.
12 Aralık 2016 Pazartesi 19:37

 
Of İlçe Başkanından Kınama.
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. Yıl dönümü kutlamalarının yapılacağı günün gecesinde, Of İlçemizde; ülkemizin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün büstüne yapılan saldırıyı esefle kınıyoruz.
31 Ekim 2016 Pazartesi 16:52

 
Yomra Fen Lisesi'nin Büyük Başarısı
Yomra Fen Lisesi öğrencilerinden Başak AKYOL 23.Ulusal Fizik Olimpiyatlarında 2.Aşamayı da geçerek büyük bir başarıya imza attı. Bu alanda ilk kez Trabzon’a madalya kazandıran Başak AKYOL Kış Okuluna çağrılarak Uluslar arası olimpiyatlarda ülkemizi temsil hakkı elde etmek için mücadele verecek.
18 Ocak 2016 Pazartesi 18:49

 
Bin 950 engelli vatandaşın ataması yapıldı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, "Maalesef bugün ülkemizin önümüzdeki 4 yılına yönelik atacağı adımların heyecanını yaşatmaktan, ülkemizin insanını ve yöneticilerini alıkoymaya çalışanlar, "hendek" siyasetiyle 1 Kasım ile vermiş olduğu demokratik kararın hızını kesmeye çalışmaktadırlar" dedi.
16 Aralık 2015 Çarşamba 17:38

 
“Uzungöl İlçe Olsun”
Ülkemizin en önemli turizm merkezi Uzungöl’ün yeterince yatırım almadığı gerekçesiyle ilçe olması için başlatılan çalışmalar son hızıyla devam ediyor....
24 Kasım 2015 Salı 00:15

 
Ne Olur Canlarımız İçin Geç Kalmayalım.
Türkiye'de suça sürüklenen çocuk sayısı her geçen gün artıyor. Uyuşturucuyla Mücadele Göremediğimiz Ülkemizin Geleceğidir.
2 Ekim 2015 Cuma 20:47

 
İşte Trabzon'un rakipleri!
UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden Trabzonspor'un rakibi oldu.
22 Haziran 2015 Pazartesi 15:21

 
24 ŞUBAT TRABZON'UN KURTULUŞU‏
Trabzon Ülkü Ocaklarından kutlama mesajı Fatih’in fethettiği, Yavuz’un Yönettiği,Kanuni’nin doğup büyüdüğü şehzadeler diyarı, yiğidin harman olduğu, ülkemizin yıkılmaz kalesi Trabzon’umuzun düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümünde kurtuluşta canını feda eden şehitlerimizi, genciyle yaşlısıyla erkeği ile kadınıyla şehrinin savunan vatansever insanlarımızı, atalarımız ve ecdadımızı rahmet ve minnetle yad ediyorum.
24 Şubat 2015 Salı 18:11

 
Başkandan esnafa müjde Hükümete teşekkür.
Pazar ruhsatına para yok Yaklaşık olarak 20 yıldan beri ülkemizin gündeminde bulunan değişik hükümetler döneminde Çalışmalar yapılmakla birlikte yarım kalan esnaf ve sanatkârlarımızın büyük önem verdiği Ve umutla beklediği 6585 sayılı perakende ticaretin düzenlenmesi hakkındaki kanun 14.01.2015 tarihinde T.B.M.M kabul edilmiş 29.01.2015 tarihli 29251 sayılı resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmiştir.
1 Şubat 2015 Pazar 12:55

 
Avrupa'da Rakibimiz Kim?
Avrupa kupalarında ülkemizi temsil eden Trabzonspor, Beşiktaş ve Kardemir Krabükspor'un rakipleri belli oldu.
8 Ağustos 2014 Cuma 18:31

 
Trabzon fotoğrafları Cidde’de
Kızılcık; "Trabzon’umuz tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle ülkemizin parlayan bir yıldızıdır" dedi.
17 Haziran 2013 Pazartesi 22:04

 
-"Dönüşümü mutlaka başarıya ulaştıracağız"-
BAKAN BAYRAKTAR:“DÖNÜŞÜMÜ MUTLAKA BAŞARIYA ULAŞTIRACAĞIZ” ÜLKEMİZİ ÇÜRÜK BİNALARDAN KURTARACAĞIZ”
27 Ocak 2013 Pazar 17:43

 
En yüksek puan alan takım
Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil eden Trabzonspor, bu önemli organizasyonda son 4 sezon içinde gruplarda en yüksek puan alan Türk takımı oldu.2011-12 sezonu Şampiyonlar Ligi B grubunda mücadele eden Trabzonspor ilk 4 maçı sonunda 5 puana ulaştı. Trabzonspor böylece son 4 sezon içinde gruplarda en yüksek puan alan Türk takımı oldu.
3 Kasım 2011 Perşembe 11:37

 
Şampiyon Muhtarlar Derneğini Ziyaret Etti
Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesi Yönetim Kurulu, şampiyon Selçuk Ayıdın'ı ağırlayarak Akçaabat'lılar adına şükranlarını sundular.Selçuk Aydın'ın elde ettiği başarılarla gurur duyduğunu ifade eden Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesi Başkanı Eyüp Gedikli "Örnek bir sporcu olarak geriden gelen kardeşlerine güzel bir emsal olmuştur. Her geçen gün kazandığı başarılarla çıtayı yükseklere çıkaran Selçuk Aydın'ın Trabzon'un ve ülkemizin gurur kaynağı olmuştur. Bundan sonrada Trabzon'lu gençlerin sporun diğer dallarında da ülkemizin gurur kaynakları olacaktırlar" şeklinde açıklamalarda bulunurken, şampiyon Aydın'da "Destelerini benden esirgemeyen sizlerin başarılarımda da müthiş bir motivasyon
14 Eylül 2010 Salı 00:48

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1600 Osmanlı ordusu, Macaristan'ın Kanije Kalesi'ni fethetti.
1746 New Jersey Koleji kuruldu. Bu okulun adı 1896 yılında Princeton Üniversitesi olarak değişecektir.
1784 Rusya, Alaska'nın Kodiak Adası'nda bir koloni kurdu.
1836 Sam Houston törenlerle Texas Cumhuriyeti'nin ilk cumhurbaşkanı oldu.
1919 Amasya'da, Mustafa Kemal Paşa ile İstanbul Hükümeti'nin Bahriye Nazırı Salih Hulusi Kezrak arasında Amasya Protokolü imzalandı
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur