Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanına Ziyaretler Sürüyor.İlçe Başkanı Emre Akgün'ün İstifasıyla Boşalan İlçe Başkanlığına A.Hüseyin Altıntepenin Atanmasıyla Yeni Başkana Hayırlı Olsun Ziyaretleri de Devam Ediyor.
Bu Kapsamda Yeni Başkanı Önce Akçaabat Şoförler ve Otromobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şentürk Yönetimiyle Ziyaret Ederken Bir Süre Sonra da Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş ve Ak Parti Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Akçagaz Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Birincioğlu Ziyaret Etti.İlçe Başkanı A.Hüseyin Altıntepe Bu Ziyaretlerden Duyduğu Memnuniyeti Dile Getirerek Teşekkür Etti.
Ziyaret Sonrası Akçaabat Şoförler ve Otromobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şentürk Şentürk, Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş ve Ak Parti Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Akçagaz Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Birincioğlu Yeni Başkana Hayırlı Olsun Dileklerinde Bulunarak Yeni Görevinde Başarılar Diledi.
Hatırlanacağı Üzere Emre Akgün 31 Martta Yapılacak Yerel Seçimde Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Olabilmek İçin İlçe Başklanlığından İstifa Ederek İstifa Dilekçesini Genelmerkeze Yollamıştı.