Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Ankara’da Mini Zirve Başkan Yıldırım'dan Başkan Kara'ya ziyaret Esnaf ve sanatkarlara yabancı dil öğreniminde yüzde 50 indirim imkânı TRABZONLU ŞEHİT MUSA DANIŞMAZ KABRİ BAŞINDA ANILDI DÜZKÖY ŞAMPİYONLAR LİGİ BAŞLADI. KADİR ÖZCAN MEZARI BAŞINDA ANILDI KADIN MECLİSİ FİYASKOSU 9 Üniversite Uluslararası Konsorsiyum için Trabzon’da Toplandı Sebat'tan Zirve Yürüyüşü BÜYÜKŞEHİR KAR ESARETİNDEN KURTARDI ESKİ BAŞKAN MEHMET CAN’A SON GÖREV ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NE YENİLİKÇİ DOKUNUŞLAR SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK! AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ BARÜ ile Özbekistan arasındaki uluslararası hareketlilik artıyor OSMAN BABA MAH.KALINTAŞ CADDESİ'NE BAKIM YOK, MAHALLELİ TEPKİLİ! AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 'SİREN' UYARISI MUHTARLARLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELİNDİ AKÇAABAT’TA 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI Trabzon heyeti Tiflis Büyükelçiliği'ni ziyaret etti, işbirliğini arttırmak için izlenecek yol haritası görüşüldü
SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK!
SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK!
 
AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
 
OSMAN BABA MAH.KALINTAŞ CADDESİ'NE BAKIM YOK, MAHALLELİ TEPKİLİ!
OSMAN BABA MAH.KALINTAŞ CADDESİ'NE BAKIM YOK, MAHALLELİ TEPKİLİ!
Bilin haberleri
 
ARONYA MEYVESİ İÇİN BİLİMSEL ÇALIŞMALAR BAŞLATILIYOR
Akçaabat Belediyesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi arasında imzalanan protokolle birlikte süper meyve olarak bilinen Aronya Meyvesinin diyabet hastalığı üzerindeki faydaları laboratuvar ortamında araştırılacak.
1 Ekim 2024 Salı 20:46

 
AKÇAABAT’TA TARİH VE KÜLTÜR SANAT TURU
Akçaabat Belediyesi, şehrin tarihi ve turistik alanlarının bilinirliğini arttırmak, turizm potansiyelini geliştirmek ve şehre daha fazla turist çekmek amacıyla Akçaabat’ta yapılacak olan günübirlik turlara büyük destek veriyor.
17 Eylül 2024 Salı 15:44

 
AKÇAABAT’TA TARİH VE KÜLTÜR SANAT TURU
Akçaabat Belediyesi, şehrin tarihi ve turistik alanlarının bilinirliğini arttırmak, turizm potansiyelini geliştirmek ve şehre daha fazla turist çekmek amacıyla Akçaabat’ta yapılacak olan günübirlik turlara büyük destek veriyor.
16 Eylül 2024 Pazartesi 07:36

 
AKÇAABAT’TA ULUSLARARASI ETKİNLİKLER DEVAM EDİYOR
Akçaabat Belediyesi, şehri her platformda tanıtmak ve bilinirliğini arttırmak için uluslararası alanda kültür sanat çalışmalarına devam ediyor.
31 Temmuz 2024 Çarşamba 19:33

 
Enerji Koordinasyon Toplantısı sonrasında AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın açıklamalarda bulundu.
Ekonomik, sosyal, çevresel ve politik açılardan oldukça geniş bir yelpazede değerlendirilebilinecek olan Enerji Kaynakları ve Politikaları üzerine geniş kapsamlı ve paydaş kurumların yetkililerinin katılımı ile Sayın Bakanımız Başkanlığında Enerji Koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik.
13 Temmuz 2024 Cumartesi 18:56

 
Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor!
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay, her yıl 16 Mayıs’ı içine alan haftanın, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutlandığını, bu yıl da 13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında, toplumda sosyal güvenlik bilincinin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amaçlanmakta olduğunu söyledi.
14 Mayıs 2024 Salı 09:03

 
AKÇAABAT’TA TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ YAPILDI
Akçaabat’ta Trafik Haftası kapsamında vatandaşları trafik kuralları ve trafik güvenliği konusunda bilinçlendirmek adına etkinlik gerçekleştirildi.
9 Mayıs 2024 Perşembe 12:49

 
BARÜ’de tarihsel süreçleriyle ‘1915 Olayları’ anlatıldı
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) gerçekleştirilen konferansta ‘1915 Olayları’ olarak bilinen dönemde yaşanan süreç, tarihsel bağlamı ve güncel boyutuyla ele alındı.
22 Nisan 2024 Pazartesi 10:26

 
DÜZKÖY’DE İNTİHAR
Düzköy'de bir kişi bilinmeyen bir nedenle intihar etti.
23 Mart 2024 Cumartesi 17:08

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI ARAZİDE UYGULAMA YAPIYOR
"FINDIK BAHÇELERİNDE DOĞRU BİLİNEN YANLIŞ UYGULAMALAR"
11 Mart 2024 Pazartesi 12:54

 
AKÇAABAT’TA MEHMET AKİF ERSOY ANILDI
Akçaabat Belediyesi organizesinde Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 87. Yıl dönümü vesilesiyle ‘Bilinç Tazeleyici Ulusal Bir Değer Mehmet Akif Ersoy’ konulu konferans düzenlendi.
25 Aralık 2023 Pazartesi 11:06

 
AKMESTEK ÖĞRENCİSİNİ KUTLUYOR.
“Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları” konulu, ülke çapında düzenlemiş olduğu karikatür yarışmasında ödül alan 10/E sınıfı öğrencimiz Muhammet AYDIN'ı kutluyoruz.
7 Aralık 2023 Perşembe 18:36

 
AKÇAABAT'TA MOBİL ATIK GETİRME MERKEZİYLE ATIKLAR DÖNÜŞÜYOR
Akçaabat Belediyesi tarafından çevre kirliliğini önlemek ve geri dönüşüm bilincini desteklemek amacıyla ilçenin belirli noktalarına ‘Mobil Atık Getirme Merkezi Üniteleri” kuruldu.
4 Şubat 2023 Cumartesi 19:22

 
Aracıyla Trabzon'a Gelirken Kazada Öldü
Rize’nin Derepazarı ilçesinde feci trafik kazasında 2 otomobilin çarpışması sonucu yaşanan trafik kazasında Ramiz Karaer hayatını kaybetti.
8 Kasım 2022 Salı 09:33

 
Tonya Festivale Hazırlanıyor
Trabzon’da adı Osmanlı Salnamelerinde de geçen ve ünü Türkiye’de her kesim tarafından bilinen Tonya Tereyağı için düzenlenecek festival 27 Mayıs’ta başlıyor. 15 sanatçının sahne alacağı festivallin tanıtımı bugün yapıldı.
24 Ağustos 2022 Çarşamba 16:20

 
Çorumdan Akçaabat'a Acı Haber
Çorum’un Alaca ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu TÜRK ŞEKER TARIM'da Satış Müdürü olarak görev yapan Akçaabatlı Sıtkı Birinci hayatını kaybetti. 3 kişi yaralandı.
27 Temmuz 2022 Çarşamba 10:27

 
Çebi'den 15 Temmuz konferansına açık davet
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatlarından Doç.Dr.Hüseyin Aydın'ın katılımlarıyla Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde yarın düzenlenecek konferansa tüm 15 Temmuz'un dün bilinmeyenleri gözler önüne serilecek.
6 Temmuz 2022 Çarşamba 10:11

 
Bartın Üniversitesi, Dünyanın en iyi üniversiteleri arasındaki yerini aldı
Bartın Üniversitesi, dünyanın saygın sıralama kuruluşlarından Times Higher Education (THE) 2022 Impact Ranking (Etki Sıralaması) listesine başarılı bir giriş yaparak “Bilinçli Üretim ve Tüketim” alanında ilk 200’de yer aldı.
28 Nisan 2022 Perşembe 12:04

 
BAŞKAN OSMAN NURİ EKİM FAYDALI HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim kullanıldığında vatandaşlara fayda sağlayacağı Bakanlıkların mobil uygulamaları hakkında bilinçlendirici açıklamalarda bulundu.
12 Nisan 2022 Salı 16:59

 
Çebi 10 Nisan Polis Günü’nünu kutladı.
10 Nisan Polis Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Türk Polis Teşkilatı’nın 177 yıllık şanlı geçmişinde can ve mal güvenliğimizin sağlanması, huzur ve esenliğimizin korunması, ulvi görev bilinciyle milletimizin gönlünde taht kurduğunu söyleyerek tüm emniyet teşkilatının 10 Nisan Polis Günü’nü kutladı.
10 Nisan 2022 Pazar 15:58

 
SIFIR ATIK PROJESİ İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Akçaabat’ta bilinçlendirme ve bilgilendirme eğitimleri devam ediyor.
24 Mart 2022 Perşembe 17:26

 
CEMRELER SIRAYLA DÜŞÜYOR DOĞA UYANIYOR
Baharın gelişini simgeleyen cemre düşmesi, soğuk havaların giderek geride kaldığının habercisi olarak biliniyor. Geride bıraktığımız hafta sonunda ilk cemre havaya düşerek, doğanın uyanışı için ilk haberi verdi.
23 Şubat 2022 Çarşamba 18:36

 
Trabzon'da otomobilin dereye yuvarlandığı kazada baba öldü, oğlu yaralandı
Trabzon'un Çaykara ilçesinde otomobilin dereye yuvarlandığı kazada sürücü hayatını kaybetti, araçtaki oğlu yaralandı.
19 Ocak 2022 Çarşamba 16:45

 
Trabzon ’da görülen arı ölümleri azaltılacak
Trabzon ’da görülen arı ölümlerini azaltarak, bal verimini artırmak için ‘Çin kavağı’ olarak da bilinen ‘Tüylü Pavlonya’ ve ‘Sofora’ ağaçlarının tohumları ekildi.
20 Ekim 2021 Çarşamba 16:23

 
AKÇAABAT’TA DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
Akçaabat Belediyesi ve Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığıyla, toplumsal bilinci arttırmak adına Dünya Çevre Günü Etkinliği gerçekleştirildi.
8 Haziran 2021 Salı 15:03

 
GELECEĞİN İÇİN ÜRET : ARONYA
İlçemizde Süper meyve olarak bilinen Aronya yetiştiriciliği üreticilerimiz için yeni gelir kapısı oldu.
8 Şubat 2021 Pazartesi 18:38

 
Çevreni temizle, ödülü kazan!
Ortahisar Belediyesi, çevre bilincini artırmak amacıyla organize ettiği yarışmalara bir yenisi daha ekledi.
21 Ocak 2021 Perşembe 00:17

 
ÖĞRENCİLERE "BİLİNÇLİ MEDYA KULLANIMI" SEMİNERİ
Vakfıkebir Bölge Yatılı Kız Kur'an Kursunda Hafızlığa Hazırlanan Ve Hafızlık Yapan Öğrencilere 'Bilinçli Medya Kullanımı' ile ilgili seminer verildi.
12 Ocak 2020 Pazar 17:45

 
ŞEHRİMİZ TEMİZLENECEK
Akçaabat Belediyesi ve TEMA Vakfı işbirliği ile çevre bilinci oluşturmak ve farkındalık yaratmak için Akçaabat, çöplerden temizlenecek.
10 Ekim 2019 Perşembe 18:45

 
Akçaabat İMKB Anadolu Lisesine Türkiye 2.liği Ödülü
Sıfır atık projesinin tanıtımı, değerlendirilebilen atıkların ülkemiz ekonomisine katkısını, çevreye kontrolsüz bırakılan atıkların doğaya verdiği zararlara ilişkin ülke genelinde öğrencileri düşünmeye sevk etmek; öğrencilerin çevreye ilgisini artırmak, öğrencilerde çevre bilinci oluşturmak ve farkındalığı artırmak amacıyla yapılan yarışmada Akçaabat İMKB Anadolu Lisesi geri dönüştürülebilen malzemelerden yapılmış 3 boyutlu proje kategorisinde Türkiye 2.si olmuştur.
15 Haziran 2019 Cumartesi 11:59

 
"CAMİLER ÇOCUK DOLSUN, AHLÂKI KUR’AN OLSUN"
Müftü Köksal: Din eğitiminin toplumsal ahlâkın yozlaşmasını önlemede yegane unsur olduğu bilinmelidir.
12 Haziran 2019 Çarşamba 01:46

 
Şampiyonun tek hayali.
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, yörede 'patpat' olarak bilinen tarım aracına kaptırdığı sol bacağını kaybeden folklorcu Muhammet Cihan (27) için arkadaşları sosyal medyada protez bacak alımı için kampanya başlattı.
13 Mayıs 2019 Pazartesi 05:22

 
”KIŞTAN KORUNMAK İÇİN TARHANA KANSERDEN KORUNMAK İÇİN TARAMA”
Akçaabat Sebat Aile Sağlığı Merkezi önünde kanser ile ilgili toplumu bilinçlendirmek için etkinlik düzenlendi.
29 Ocak 2019 Salı 19:08

 
Adalet dediğin, bizde böyle ise...
Hukuk Devleti” olarak bilinen Türkiye’nin, Anayasa’sının 94’üncü maddesinin 6’ncı bendi, yasama, yürütme ve yargı da adaletin tecellisi için aynen şöyle yazılıdır: “Türkiye Büyük Meclis Başkanı, başkanvekilleri, üyesi bulundukları siyasi partinin veya parti grubunun Meclis veya dışındaki faaliyetlerine, görevlerinin gereği olan haller dışında, Meclis tartışmalarına katılamazlar; Başkan ve yöneten Başkanvekili oy kullanamazlar.”
6 Ocak 2019 Pazar 00:22

 
Ankara'dan Trabzon'a acı haber geldi!
İrfan Kayar hayatını kaybetti Ankara'da iki otomobilin çarpışması sonucu Trabzonlu kişi hayatını kaybetti.
25 Ekim 2018 Perşembe 08:00

 
Seyir Halindeki Araç Alev Aldı
Akçaabat'ta seyir halindeki bir otomobilin motor bölümünde yangın çıktı. Sürücü aracı yolun kenarına çekerek araçtan çıkmayı başardı. Yanan araç çevredeki vatandaşların yangın tüpüyle yaptığı müdahaleyle kontrol altına alındı.
30 Temmuz 2018 Pazartesi 17:37

 
İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜNÜN 97. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI
İstiklal Marşı’nın kabulünün 97. Yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma etkinlikleri kapsamında Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde ‘Tarihsel Bir Sesin Milli Bilince Çağrısı’ konulu bir konferans düzenlendi.
12 Mart 2018 Pazartesi 20:01

 
TARIM BİLİNCİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
Çocuklara tarım bilincinin artırılması protokolü imzalandı …
8 Ocak 2018 Pazartesi 18:02

 
BİLİNÇLİ ANTİBİYOTİK KULLANIMI KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ
Bilinçli Antibiyotik Kullanımı Konulu Konferans Düzenlendi
20 Kasım 2017 Pazartesi 16:03

 
ANTİBİYOTİK KULLANIMINA DİKKAT ÇEKECEĞİZ
BELEDİYE'DEN "BİLİNÇLİ ANTİBİYOTİK KULLANIMI KONFERANSI
18 Kasım 2017 Cumartesi 17:47

 
Akçaabat'ta Trafik Kazası 1 Yaralı
Akçaabat’ta otomobilin çarptığı bir kişi ağır yaralandı.
9 Ağustos 2017 Çarşamba 00:00

 
MİNİKLER KOLLARI SIVADI
Akçaabat Belediyesince miniklere toprak sevgisini edindirmek için yapılan etkinlikler genç yaşta eğitim ile çevre bilinci oluşturmak hedefleniyor.
17 Mayıs 2017 Çarşamba 18:34

 
Başkandan Hıdırellez Mesajı
Hıdırellez kutlamaları vesilesiyle bir mesaj yayınlayan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, "Türk dünyasında Hıdırellez olarak bilinen baharın gelişini müjdeleyen günü kutluyoruz. Tüm halkımızın, baharın gelişini ifade eden Hıdrellez Bahar Bayramını kutluyorum" dedi.
6 Mayıs 2017 Cumartesi 14:57

 
Akçaabat'ta Kanser Farkındalık Etkinliği.
Kanser dünyada ve ülkemizde sebebi bilinen ölümler sıralamasında kalp ve damar hastalıklarından sonra ikinci ölüm sebebi olması nedeniyle önemli bir halk sağlığı sorunudur.
4 Nisan 2017 Salı 12:07

 
Trabzonlular provokatörlere geçit vermedi
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon İl Müftülüğünün 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102’inci yıldönümü kutlamaları kapsamında dün akşam (17 Mart) düzenlediği “Bilinmeyen Yönleriyle Çanakkale Destanı” konulu konferans bir grup provokatör tarafından provoke edilmek istendi.
18 Mart 2017 Cumartesi 00:44

 
Mustafa Armağan Konferans Verecek
Bilinmeyen Yönleri ile Çanakkale Destanı
16 Mart 2017 Perşembe 17:51

 
Nihat BİRİNCİ'den Fon Açıklaması
Dünyada 40’dan fazla ülkede 80’e yakın varlık fonunun kurulu bulunduğu bilinmektedir.
7 Şubat 2017 Salı 17:37

 
Hemofililer, kış okulunda buluştu.
Merkezi Trabzon’a olan Karadeniz Hemofili Derneği, hasta bilinçlenmesini Uzungöl’de yaptı. Uzman doktorlar, hemofilide yeni tedavi yöntemlerini anlattı.
25 Ocak 2017 Çarşamba 18:57

 
Can'a Tebrik Yağmuru.
"Hizmet Sunumu Kalitesinde Zirve", "Özgürlüğümün Fatkının Farkını Fark Ettim.", "Engelsiz Hayat Merhaba" isimli tam üç projesi ile üç kategorideki sosyal sorumluluk bilincinin öne çıktığı çalışmaları bağlamında 2016/6 sayılı Bakanlık genelgesi esasları kapsamında Türkiye birincisi olan ve Milli Eğitim Bakanlığı "Yenilikçilik Ödülü" alan Şube Müdürü Ali CAN'a ilçemiz halkından tebrik, destek ve kutlama ziyaretleri devam etmektedir.
4 Ocak 2017 Çarşamba 18:44

 
Hamsiyi kılçığı ile yiyin.
Halk arasında kemik erimesi olarak bilinen 'Osteoporoz’a karşı istavrit ve hamsiyi kılçığı ile tüketmenin çok faydalı olduğu belirtildi.
24 Ekim 2016 Pazartesi 18:31

 
Trabzon Plakalı Otomobil Düğün Yolunda Devrildi! 4 Ölü, 1 Yaralı
İstanbul'daki yakınlarının düğününe giden ailenin bulunduğu otomobilin Amasya'da şarampole devrilmesi sonucu sürücü ile eşi ve 2 çocuğu öldü, oğlu ağır yaralandı
28 Temmuz 2016 Perşembe 18:09

 
Sera Gölü'nün 360 derece gezebileceğiz
Bir doğa harikası olan ve denize yakınlığı ile bilinen Sera Gölü’yle ilgili çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
12 Ocak 2016 Salı 19:18

 
Uyuşturucu mu öldürdü?
Rize'de deniz kenarında hareketsiz yatan 3 kişiden ikisinin öldüğü, diğerinin bilincinin kapalı olduğu belirlendi
29 Aralık 2015 Salı 19:06

 
AKUT'Tan Kış Kampı
AKUT'un sömestr döneminde 8-12 ve 13-17 yaşları arasındaki çocuk ve gençlere doğada hayatı idame, yön bulma, barınma beslenme, afet bilinçlendirme vb. eğitimler vermek üzere Isparta'da hazırladığı Sömestr Kış ve Kayak Kampına ait söyleşimizi ekte bulabilirsiniz.
25 Aralık 2015 Cuma 01:56

 
Ziraat Odası bilgilendiriyor
Akçaabat Ziraat Odası Akçaabat Kaymakamlığı’nın himayesinde çiftçileri bilinçlendirme eğitimlerine devam ediyor.
20 Ekim 2015 Salı 18:45

 
Trabzonspor'da 20 Milyon TL Çöpe Gitti
Bilinçsiz transferler ve sözleşme fesih bedelleri Trabzonspor’a ağır fatura çıkarttı
15 Ekim 2015 Perşembe 17:49

 
Sivrikaya Yine Uyardı
Bayram mı kutluyoruz savaş mı yapıyoruz. Bilinçsiz silah atışı tehdit ediyor.
28 Eylül 2015 Pazartesi 20:46

 
Gümüşhane’de Yangın
Gümüşhane’nin merkeze bağlı Şephane köyünde öğle saatlerinde bilinmeyen bir nedenle kuru otların tutuşması sonucu 50 hektarlık mera alanı yandı.
28 Eylül 2015 Pazartesi 12:25

 
Gümrükçüoğlu’nun Son Durumu.
Bilindiği üzere Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu arife günü katıldığı bir taziye ziyaretinde tükettiği meyvelerden ötürü gıda zehirlenmesi sonucu Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı.
26 Eylül 2015 Cumartesi 10:40

 
Katliam gibi kaza 13 ölü
Niğde'de hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu 13 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
25 Eylül 2015 Cuma 05:56

 
Gülbahar Hatun Koleji'nde Arama
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bulunan Fetullah Gülen cematine yakınlığı ile bilinen Gülbahar Hatun Koleji'nde denetimler gerçekleştirildi.
2 Eylül 2015 Çarşamba 12:53

 
Trabzon'lu iş adamı kurşunların hedefi!
Trabzon'lu iş adamı Yahya Tellioğlu lüks otomobilinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan 1 kişi ise yaralandı.
5 Ağustos 2015 Çarşamba 10:44

 
Hastaneye Giderken Kaza Geçirdiler
Samsun'da hastaneye hasta götüren otomobilin takla attığı kazada hasta ile birlikte 3 kişi yaralandı.
9 Temmuz 2015 Perşembe 15:14

 
AK PARTİ MHP ANLAŞTI MI?
AK Parti MHP anlaştı MHP'ye bu bakanlıklar verilecek Ancak bu kulisin gerçek mi yoksa AKP'nin elindeki koalisyon seçeneklerini çeşitlendirecek bir blöf mü olduğu bilinmiyor.
20 Haziran 2015 Cumartesi 16:31

 
Fındık üreticisine önemli uyarı!
Külleme hastalığına karşı uyarıda bulunuldu!Görele Ziraat Odası Başkanı Özcan Öner, bu yıl fındıkta halk arasında küflenme olarak bilinen külleme hastalığının boy gösterdiğini, bunun da fındığa ciddi zarar verdiğini söyledi.
6 Haziran 2015 Cumartesi 10:22

 
Trabzon'da kaza: 1 yaralı
Trabzon'da bir otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı...
27 Nisan 2015 Pazartesi 09:34

 
Trabzon İHH kahvaltı programı düzenledi.
Kamuoyunda Trabzon İHH olarak bilinen İnsan Hak Ve Hürriyetleri Derneği faaliyetlere destek veren Akçaabat gönüllülerine Söğütlü Turizm Otelcilik ve Uygulama Otelinde kahvaltı programı düzenledi.
10 Şubat 2015 Salı 19:06

 
Araklı Ülkü Ocaklarından Uyuşturucuya Hayır Paneli‏
Trabzon- Araklı Ülkü Ocağı sosyal sorumluluk bilinci ile "Uyuşan değil düşünen beyinler için uyuşturucuya hayır" adlı panel düzenledi.
29 Aralık 2014 Pazartesi 16:08

 
Yolun Karşısına Geçemedi
Akçaabat’ta otomobilin çarptığı yaşlı kadın öldü.
2 Aralık 2014 Salı 17:17

 
6.Çocuk Buluşması Yapıldı
TRABZON EKİBİMİZ 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASINDA "Yetimlik Bilincini Yaygınlaştırmak" "Çocuk Buluşması düzenlendii"
4 Kasım 2014 Salı 19:42

 
İftar yolunda kaza: 9 yaralı
Samsun'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'i ağır 9 kişi yaralandı.
14 Temmuz 2014 Pazartesi 15:38

 
Trabzon'da feci kaza: 1 ölü!
Trabzon'da otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti.
12 Temmuz 2014 Cumartesi 10:03

 
TRAFİKTE MAKAS ATANA HAPİS CEZASI GELİYOR
Emniyet Genel Müdürlüğü, trafikte ”makas atma” olarak da bilinen kısa aralıklarla birçok kez şerit değiştirip vatandaşların can ve mal güvenliğini tehlikeye atan sürücülere, 2 yıla kadar hapis ve bin 400 lira para cezası verilmesini öngören yeni bir düzenleme hazırladı.
22 Haziran 2014 Pazar 18:35

 
Bilimsel Araştırma Sonuçları Ortada
“İlkbaharda çiçeklenir,Sonbaharda pürçeklenir,Yaz, kış gemilere yüklenir,Bilin bakalım bu nedir?
18 Haziran 2014 Çarşamba 13:18

 
Bilimsel Araştırma Sonuçları Ortada.
“İlkbaharda çiçeklenir,Sonbaharda pürçeklenir,Yaz, kış gemilere yüklenir,Bilin bakalım bu nedir?
16 Haziran 2014 Pazartesi 11:05

 
Trabzon’da bir ilk, “HİDROTERAPİ”
Trabzon Akçaabat’ta Düzköy yolu üzerinde bulunan Midillim At Çiftliğinde halk arasında “at ile terapi” diye bilinen “Hidroterapi” tedavi yönteminin startı verildi.
21 Mayıs 2014 Çarşamba 18:07

 
Yeni Yıldızlıgüven’den Eğitim Semineri
Yeni Yıldızlıgüven Hastanesi, vatandaşı bilinçlendirmek amaçlı konferans düzenledi.
25 Mart 2014 Salı 17:48

 
İtfaiyeden yangın Tatbikatı
İtfaiyeden yangın Tatbikatı Akçaabat Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü okullarımızda çocukların yangın ve yangın anındaki tehlikelere karşı bilinçlendirme kapsamında bir dizi çalışmalara imza atmaya devam ediyor.
9 Mart 2014 Pazar 22:59

 
Cemal Safi Trabzon'a Geliyor
Orhan Gencebay gibi ünlü birçok sanatçıya vermiş olduğu birbirinden güzel besteleriyle bilinen Şair Cemal Safi, Trabzon’a gelecek.
1 Mart 2014 Cumartesi 21:30

 
Hamzalı işgal edildi
Yalıköy beldesine bağlı Hamzalı köyü, ’kırkayak’ olarak bilinen julus böceğinin istilasına uğradı.
17 Haziran 2013 Pazartesi 22:09

 
Ağa Yakup Köse Ata sporumuzu temsil ediyor
Çan Belediyesi 2. Geleneksel YağlıPehlivan güreşlerinde bu yıl Ağa Yakup Köse;Ata sporumuz olarak bilinen tarihi güreşler çeşitli etkinlikler sayesinde büyük ilgi görmeye devam devam ediyor..
29 Mayıs 2013 Çarşamba 18:52

 
Arıcılar uyardı ?
İzmir’de 'Deli bal' adıyla bilinen bal türünden fazla miktarda tüketen iki kişiden birinin ölümü, birini de zehirlenmesi ile sonuçlanan olayı değerlendiren Anzer Balı Kooperatifi Başkan Yardımcısı Şaban Hapeloğlu, söz konusu balın şifa kaynağı olduğunu ancak fazla tüketiminin ölümlere neden olabileceğini söyledi.
4 Nisan 2013 Perşembe 20:16

 
Temiz Türkiyem Çevre Çiçekleri Projesi
ÇOCUKLAR ÇEVRE BİLİNCİNİ TİYATRO GÖSTERİLERİYLE KAZANIYOR
2 Nisan 2013 Salı 20:17

 
BDP, PKK ve AKP
Bilindiği üzere terör örgütü PKK bugünkü adıyla daha önce değişik isimlerle devletimizin başına yabancı ülkeler tarafından bela edilen terör örgütüdür.
12 Mart 2013 Salı 15:41

 
Cemal Safi Trabzon’a geliyor
Orhan Gencebay gibi ünlü birçok sanatçıya vermiş olduğu birbirinden güzel besteleriyle bilinen Şair Cemal Safi, Trabzon’a gelecek.
5 Mart 2013 Salı 17:15

 
CHP Grup Başkanvekili Hamzaçebi ne istedi ?
CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP olarak, 1 Mart 2003'te, TBMM'de gerçekleşen ve kapalı oturum olduğu için bugüne kadar kamuoyuna açıklanmayan tutanakların, kamuoyuna açıklanması ve millet tarafından bilinmesi için 5 Mart'ta TBMM Danışma...
23 Şubat 2013 Cumartesi 20:06

 
Vakfıkebir’de Trafik Kazası:1 Kişi Ağır Yaralı
Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde otomobilin çarptığı yaya ağır yaralandı.
13 Aralık 2012 Perşembe 20:54

 
SGK ‘dan Sosyal Proje
Çocuklar Bilinçleniyor.
28 Kasım 2012 Çarşamba 19:21

 
Çocuklukta neyi öğreniyorsanız onunla gidiyorsunuz
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, çevrede önceliği kadınlara ve çocuklara verdiklerini belirterek, “Çevre bilinci yükselince çevresel yatırımlarda da ciddi artış oluyor” dedi.
4 Kasım 2012 Pazar 15:35

 
Trabzon'da Engeller Bilinçle Aşılıyor
Trabzon Ticaret Borsası tarafından uygulanan "Engeller Bilinç ile Aşılacak Projesi" kapsamında 13 engelli vatandaşa çok amaçlı tekerlekli sandalye dağıtıldı.kapsamında finanse ederek katkı sağladığı projenin araç- gereç teslim toplantısı yapıldı.
2 Kasım 2012 Cuma 21:07

 
Bayram Dönüşü Tabzonlu Aile Feci Kaza Geçirdi:7 Yaralı
Çorum'un Osmancık ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı.
26 Ekim 2012 Cuma 21:25

 
Apartman çöktü: 3 yaralı
Giresun’da bir inşaat firmasının yapmış olduğu apartman inşaatında dün akşam saatlerinde bilinmeyen bir nedenden dolayı çökme meydana geldi
18 Ekim 2012 Perşembe 17:50

 
Çevreci çocuklara indirimli alışveriş
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, çevre bilincini küçük yaşta geliştirmek amacıyla başttığı, ‘çevreci çocuk’ uygulaması kapsamında öğrencilere, ‘çevreci çocuk kartı’ verecek.
8 Ekim 2012 Pazartesi 19:22

 
Belediye aracıyla soygun
Mersin Belediyesi'nin otomobilini çalan hırsızlar aynı araçla kasa soydular
10 Eylül 2012 Pazartesi 19:44

 
Üst Geçitin altında kaza
Akçaabat'ta otomobilin çarptığı bir kişi yaralandı.
8 Eylül 2012 Cumartesi 19:47

 
Taraftar Soruyor
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a yakınlığıyla bilinen Ali Kıratlı'nın Eskişehirspor-Trabzonspor maçında Kırmızı-Siyahlı futbolculara 50'şer bin lira teşvik pirimi dağıttığına ilişkin iddialar ortalığı karıştırdı.
25 Nisan 2011 Pazartesi 12:29

 
Nadir'den "hayır" için 75 Milyon sebep
Siyasi eleştirilerimizi yapmadan önce, ilgili ve yetkili Kurum veya Kuruluşlara sesleniyoruz. İvedilikle İlçe esnaf ve halkımızın zarar ve ziyanının tespit edilerek, yıllar önce fındık hasarında yaşananların tekrarı olmadan acilen karşılanmasını istiyoruz. Halkın mağduriyetinin giderilmesi konusunda takipçi olacağımızın da bilinmesini isteriz.
13 Eylül 2010 Pazartesi 12:55

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1600 Osmanlı ordusu, Macaristan'ın Kanije Kalesi'ni fethetti.
1746 New Jersey Koleji kuruldu. Bu okulun adı 1896 yılında Princeton Üniversitesi olarak değişecektir.
1784 Rusya, Alaska'nın Kodiak Adası'nda bir koloni kurdu.
1836 Sam Houston törenlerle Texas Cumhuriyeti'nin ilk cumhurbaşkanı oldu.
1919 Amasya'da, Mustafa Kemal Paşa ile İstanbul Hükümeti'nin Bahriye Nazırı Salih Hulusi Kezrak arasında Amasya Protokolü imzalandı
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur