Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
Devleti haberleri
 
AGD’DEN KUDÜS GECESİ
Yaklaşık bir aydır Filistin-Gazze’de dünyanın gözü önünde Siyonist işgalci İsrail devletinin zulmü devam ediyor.
3 Kasım 2023 Cuma 19:10

 
Ermenilerin Atatürk ile alıp veremediği ne?
Kayseri’de konuşan BTP Lideri Hüseyin Baş, ‘Atatürk bu ülkede kurulmak istenen Ermeni devletinin önüne geçen, bu ülkede kurulmak istenen Pontus devletinin önüne geçen adamdır. Bu ülkede kurulmak istenen azınlık bütün devletlerin önüne geçen adam Atatürk'tür.’ dedi.
5 Ağustos 2023 Cumartesi 18:35

 
BTP Lideri Hüseyin Baş’tan Cumhurbaşkanlığına tarihi çağrı…
"Tarihi bir başyapıt olacak “Atatürk” filmini devletimizin önderliğinde milletçe biz yapalım!"
2 Ağustos 2023 Çarşamba 20:25

 
UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ
Çebi: “15 Temmuz darbe girişiminin hedefi vatandı, milli irade ve demokrasimiz, Türkiye Cumhuriyeti Devleti idi.
14 Temmuz 2023 Cuma 16:24

 
Çebi: Erdoğan sevgisi meydanlara sığmadı
Çebi, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen mitinge şehrin tarihi bir katılım gösterdiğini söyleyerek “Trabzon, 1461 fethinden rahatsız olanlara, terör örtülerinin desteğiyle yelkenlerini şişirenlere, bez parçalarıyla devletine meydan okuyanlara cevabını vermiş 14 Mayıs zaferinin işaret fişeğini yakmıştır.” dedi.
3 Mayıs 2023 Çarşamba 19:24

 
İmamoğlu, Binali Yıldırım ve Maden İşçilerini ziyaret etti!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde yatan eski Başbakan ve TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile AK Parti milletvekili Şamil Ayrım’ı hasta yataklarında ziyaret etti. Aynı hastanede yatan, Bartın Amasra’da yaşanan grizu patlamasından yaralı kurtulan 6 maden işçisinin aileleriyle de bir araya gelen İmamoğlu, “Bu an itibariyle devletimizin her kurumu hem kaybettiklerimizin yakınlarına hem burada sizlerin yakınlarına her türlü kucağı açacaktır. Evlatlarınız, evlatları
27 Ekim 2022 Perşembe 00:02

 
İsmail Aksoy’a Bu Yapılmamalıydı
Bir insan düşünün. Yaşamının yarısından fazlasını bu devletin spor kurumunda sporculara hizmet vermekle geçirdi.
10 Ekim 2022 Pazartesi 10:56

 
"Çift Bozan Vergisi"
Osmanlıdaki "Çift Bozan Vergisi" ile Rusya-Ukrayna Savaşının bize Öğrettiği; "Gıda Tedarik Zincirinin Yeniden İnşa Süreci" Osmanlı Devleti, çok kültürlü yapısıyla geniş coğrafyalarda hüküm sürmekteydi.
25 Nisan 2022 Pazartesi 10:31

 
Osmanlıdaki "Çift Bozan Vergisi" ile Rusya-Ukrayna Savaşının bize Öğrettiği; "Gıda Tedarik Zincirinin Yeniden İnşa Süreci"
Osmanlı Devleti, çok kültürlü yapısıyla geniş coğrafyalarda hüküm sürmekteydi.
13 Mart 2022 Pazar 10:37

 
Akçaabat Belediyesi Meclis Üyesinden Eleştiri
Devleti kendi menfaatlerine nasıl kullandıklarını anlatacağız.
29 Kasım 2021 Pazartesi 17:32

 
DEVLET ÜRETİCİSİNİN YANINDA
Çebi,” Tarım desteklemeleriyle devletimiz her daim olduğu gibi bir kez daha milletinin, üreticisinin yanında olduğunu göstermiştir.
24 Mayıs 2021 Pazartesi 00:44

 
Tüm imkânlar seferber edildi Milletimizin yanındayız
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, esnaf ve vatandaşın mağduriyet yaşamaması adına devletin tüm imkânlarını seferber ettiğini söyleyerek, “İlçemiz genelinde hem pandemi desteği hem de sosyal destek ödemeleriyle devletimiz, hükümetimiz aziz milletimizin yanında oldu.
19 Nisan 2021 Pazartesi 21:09

 
Başkan Genç, Soylu’yu ziyaret etti
Başkent Ankara’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret eden Başkan Genç, “Devletimiz karadan ve havadan terör örgütüne karşı amansız bir mücadele yürütüyor.
28 Şubat 2021 Pazar 10:26

 
Hacısalihoğlu: Saraya Gelince Para Var, Asgari Ücretliye mi Yok !
CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu asgari ücretin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önerdiği gibi en az 3 bin 100 lira olarak belirlenmesi gerektiğini belirterek, “Salgın süreci, vatandaşın devletin gücünü en çok hissetmek istediği zamandır” dedi.
12 Aralık 2020 Cumartesi 21:11

 
Acısu Muhtarından Yetkililere Çağrı
Devletimizin Koyduğu Yasaklara Lütfen Uyalım
28 Mart 2020 Cumartesi 20:27

 
Maddi kayıplar giderilecek
Araklı’daki sele ilişkin açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, “Devletimiz güçlüdür. Vatandaşlarımızın mağduriyetlerini maddi manada gidereceğiz" dedi.
22 Haziran 2019 Cumartesi 10:46

 
Osmanlı Haftası coşkuyla kutlandı
Osmanlı Devletinin kuruluşunun 720’inci yıldönümü Trabzon’da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
25 Ocak 2019 Cuma 19:55

 
Adalet dediğin, bizde böyle ise...
Hukuk Devleti” olarak bilinen Türkiye’nin, Anayasa’sının 94’üncü maddesinin 6’ncı bendi, yasama, yürütme ve yargı da adaletin tecellisi için aynen şöyle yazılıdır: “Türkiye Büyük Meclis Başkanı, başkanvekilleri, üyesi bulundukları siyasi partinin veya parti grubunun Meclis veya dışındaki faaliyetlerine, görevlerinin gereği olan haller dışında, Meclis tartışmalarına katılamazlar; Başkan ve yöneten Başkanvekili oy kullanamazlar.”
6 Ocak 2019 Pazar 00:22

 
Bulut'tan Kredi Teşekkürü
Akçaabat Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, devlet destekli esnaf kredilerin devam ettiğini ve bu dönemde esnafın yanında olan devletimize teşekkür ettiğini belirtti.
4 Ocak 2019 Cuma 17:06

 
DEVLETİN KANALINDA TARAFLI YAYIN
Cem Dizdar devletin kanalında adalet sistemine isyan etti!
19 Aralık 2018 Çarşamba 17:36

 
Cora HDP’ye had bildirdi
TBMM’DE devleti aşağlamaya kalkan HDP Milletvekili Tülay Hatimoğulları’na haddini yine Trabzon Milletvekili Salih Cora bildirdi. AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, HDP Adana Milletvekili Tülay Hatimoğulları Oruç’la TBMM’de karşı karşıya geldi. Meclis kürsüsünde “Kürtlerle neden barışmıyorsunuz?” diyen Oruç’a tepki gösteren Cora, “Bizim Kürtlerle bir problemimiz yok. PKK’ya ‘terör örgütü’ deyin. Yazıklar olsun size!” diye veryansın etti.
30 Ekim 2018 Salı 09:41

 
Trabzon gerekeni fazlasıyla yapacak
Trabzon’da gerçekleştirilen MÜSİAD 98. Genel İdare Kurulu Toplantısı’nda katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Devletimizin ve milletimizin parçalanmak istenmesini, dış hainlerin içerideki ortaklarla birlikte gayretini hiç söylememe lüzum yok, bunu görüyoruz ve yaşıyoruz. Bu atmosferde 24 Haziran’a doğru gidiyoruz. Trabzon halkı sandıkta gerekeni fazlasıyla yapacaktır” dedi.
13 Mayıs 2018 Pazar 18:21

 
TRABZON’DA ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF PROGRAMI DÜZENLİYORUZ
15 Temmuz’da tanklara, toplara, uçaklara karşı durup şehadete yürüyen 251 şehidimiz ve devletimizin bekası için terör örgütlerine karşı mücadele veren Zeytin Dalı Harekatı şehitlerimiz başta olmak üzere, vatan savunmasında hayatını kaybeden tüm şehitlerimiz için mevlid-i şerif programı düzenliyoruz.
14 Mart 2018 Çarşamba 15:36

 
Cumhurbaşkanından Tarihi Ziyaret
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katoliklerin Ruhani Lideri ve Vatikan Şehir Devleti Başkanı Papa Francesco ile bir araya geldi.
5 Şubat 2018 Pazartesi 07:20

 
OSMANLI HAFTASI KUTLANIYOR
Osmanlı Devletinin kuruluşunun 719. yıldönümü Trabzon’da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı’nda düzenlediği etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
26 Ocak 2018 Cuma 17:45

 
Birinci'den Yayla Açıklaması
Son günlerde kamuoyunu meşgul eden yaylalardaki yıkımlarla ilgili, hakkın, halkın ve devletin tarafında olan partimiz, bu konudaki endişelerini ve yapılması gerekli çalışmaları kamuoyuyla paylaşma ihtiyacı duymuştur.
12 Ekim 2017 Perşembe 17:25

 
Trabzon Kur’an tahsilinde öne çıkıyor
Arsin Çiçekli Kur’an Kursu’nun 29’uncu dönem icazet ve mezuniyet töreninde Trabzon’un Kur’an tahsilinde öne çıkan bir kent olduğunu ifade eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Bu birlikteliği Devletin idaresi ve iradesinin bu hizmetlerin yanında olması sağlıyor” dedi.
4 Ekim 2017 Çarşamba 18:36

 
Neziroğlu:Sudan’a Gitmeden Eeren’e Gitti.
TBMM Genel Sekreterliği görevini 4 yıl süreyle yapan Doç. Dr. İrfan Neziroğlu bu görevinden ayrılmasından sonra Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Sudan Büyükelçiliğine atanmıştı.
15 Eylül 2017 Cuma 16:18

 
Başkan Koçhan'dan Suç Duyurusu.
Maçka Belediye Başkanı Koçhan, “Hiçbir siyasetçinin vatandaşlara ve devletimizin görevli memuruna hakaret etme hakkı yoktur. ‘Gücümüz millet işimiz hizmet’ olan bir siyasi görüşün temsilcileri olarak bugün vatandaşımız tarafından bize verilen görevi layıkıyla yerine getirmek için CHP Milletvekili Sayın Tuncay Özkan hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz” dedi.
10 Nisan 2017 Pazartesi 00:37

 
Söz de karar da milletimizindir
Anayasa değişikliği teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Artık söz de karar da milletimizindir. Türk milleti, devletinin en güçlü şekilde yönetilmesi için elzem olan bu değişliklerle ilgili gerekeni sandıkta yapacaktır” dedi.
21 Ocak 2017 Cumartesi 18:54

 
Esnaf Gönüllü Asker Olur
Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada terörü bir kez daha kınayarak esnaf olarak devletin yanında olduklarına vurgu yaptı.
13 Aralık 2016 Salı 06:00

 
Gümrükçüoğlu:Milletimizin başı sağolsun
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İstanbul’da yaşanan bombalı saldırı olaylarının ardından yayımladığı mesajında, “Bu kalleş saldırının talimatını veren, planlayan ve uygulayan tüm güçleri ve terör yapılarını esefle telin ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin dünyanın sayılı güçlerinden biri haline gelmesini hazmedemeyenlerin, terör örgütleri ve yerli işbirlikçileri ile bunun önüne geçme çabaları asla sonuç vermeyecektir. Milletimizin başı sağolsun” dedi.
11 Aralık 2016 Pazar 18:23

 
Birinci'den Açıklama
Türkiye Cumhuriyeti Devleti kuruluşundan bu yana 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan ihanet sürecinden sonra yaşanan iç ve dış tehlikeye benzer bir tehlike yaşamamıştır.
1 Aralık 2016 Perşembe 17:26

 
12 bin şamdanlı avlu!..
Milli Mücadele kahramanlarından Konyalı emekli Vali Cemal Bardakçı’nın oğlu, Türk medyasının en önemli kalemlerinden biri olarak yıllarca ülkesine hizmet vermiş, ölüm döşeğinde bile “Son Türk devletine sahip çıkalım” diyen merhum İlhan Bardakçı’nın anılarını okuyorum.
25 Ekim 2016 Salı 15:02

 
Mehteran Akçaabat’ı Coşturdu
Türkiye Cumhuriyeti Devletine darbe teşebbüsünde bulunan terör örgütüne karşı birlik ve dayanışma adına Akçaabat’ta bugün Cuma namazından önce Camilerde şehitlerimiz için düzenlenen Kuran-ı kerim ve mevlit programları organize edildi.
22 Temmuz 2016 Cuma 18:40

 
Trabzon'da 36 bin kişiye yardım eli
İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA DEVLETİN YARDIM ELİNİ UZATAN TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLMAYA DEVAM EDİYOR
14 Temmuz 2016 Perşembe 11:17

 
PKK'dan Trabzonspor basınına kahpece saldırı
Dağlardan şehir merkezlerine kadar devletin kolluk kuvvetlerine ve masum vatandaşlara kahpece pusu kuran terör örgütü Pkk bu defada sanal alemde alçakca saldırılarına devam ediyor.
12 Eylül 2015 Cumartesi 19:53

 
DEVLETİMİZ,ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİNE SAHİP ÇIKIYOR!
Devletimiz Son Yıllarda Şehitlerimizin Emanetlerine Sahip Çıkma Amacıyla Gerek Mali Ve Sosyal Haklarıyla, Gerek İstihdam Olarak Ciddi İmkânlar Sağlıyor. Ancak İnsanımızın Bir Araya Gelerek Yardım Kampanya Başlatması Çok Daha Anlamlıdır
2 Şubat 2015 Pazartesi 21:17

 
Akçaabat Ülkü Ocakları'ndan Çağrı‏
Ortadoğu'da çıkan şer ordusu Irak-Şam devleti terör örgütü militanlarının hiç bir hayvani değere sığmayan faaliyetleri herkesin gözü önünde gerçekleşmektedir.
14 Eylül 2014 Pazar 12:27

 
Vergi cezalarına af mı geliyor?
2011 yılındaki af yasasında en yüksek tahsilat oranının yüzde 97 ile kesinleşmemiş alacaklarda sağlandığını kaydeden AK Partili milletvekilleri, önerge kabul edilirse devletin de önemli bir gelir elde edeceğini savundular. Habertük'ün haberine göre, TBMM Genel Kurulu, Torba Yasa tasarısının kalan maddelerini pazartesi günü görüşmeye başlayacak.
6 Eylül 2014 Cumartesi 17:07

 
Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kutlandı
Kabotaj Ve Denizcilik Bayramı Devletimizin Denizlerdeki Gücünün Kullanılması Anlamına Geliyor
27 Haziran 2014 Cuma 17:23

 
BU İMZA ÇIĞIR AÇACAK
BTP Lideri, “İki parti arasındaki bu anlaşma aslında Rusya Devleti ile BTP’nin anlaşmasıdır”dedi.
14 Haziran 2014 Cumartesi 15:17

 
Aydın:Son SBS skandalı,“bu kadar da olmaz”
MHP Trabzon Milletvekili Sayın Koray Aydın’ın “Devletin güven ve itibarının sarsılması” konulu görüş ve değerlendirmeleri.
14 Temmuz 2013 Pazar 17:24

 
BDP, PKK ve AKP
Bilindiği üzere terör örgütü PKK bugünkü adıyla daha önce değişik isimlerle devletimizin başına yabancı ülkeler tarafından bela edilen terör örgütüdür.
12 Mart 2013 Salı 15:41

 
Memiş Akçaabat Kadın Kollarını ziyaret Etti
Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin onarım ve toparlanmasında etkin rol oynamanızı istiyorum
28 Mart 2011 Pazartesi 10:03

 
Onlar Trabzon'un Gururu
Ayrıca kimseden doğru dürüst destek görmeden dünyanın zirvesine çıkmaları... Onlar, yokluk içinde savaşırken, taraflarına bakmayanların artık karşılarında saygıyla eğilmelerinden dolayı kıs kıs gülüyorlar. Onlar, anlı şanlı zenginlerin, devletin yüksek erkanının ve spor kulüplerinin kapısından bile geçemezken, şimdi, 'onur konukları' olmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Onlara burun kıvıranlar, ise şimdi yanlarında görünmek için sıra tutuyorlar. Ama artık ne Kenan'ın, ne Selçuk Çebi ve Selçuk Aydın'ın bu başarıdan nemalanan çıkarcı zümreye ihtiyacı bulunmuyor. Onlar için en zor anlarında yanlarından ayrılmayanlar değerli olsa gerek.
31 Ekim 2010 Pazar 14:00

 
Gedikli'den Doğu Türkistan Açıklaması
Akçaabat Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı geçen yıl Çin'in Urumçi bölgesinde yaşanan Han Çinlileri ile Doğu Türkistan bölgesinde yaşanan olaylar ve bu olaylarda devletin Türklere uyguladığı katliamcı siyasetini eleştiren ve Doğu Türkistan'ın tam bağımsızlığına kavuşmasını dile getiren Gedikli şunları kaydetti:"Komünist, emperyalist Çin'in Doğu Türkistan'daki soydaşlarımız üzerindeki baskı ve zulüm politikası gün geçtikçe şiddetini arttırarak devam etmektedir. Doğu Türkistan'da olduğu gibi dünyanın birçok bölgesinde Müslümanlar üzerindeki baskı, yıldırma ve zulümler hat safhaya çıkmıştır."
12 Eylül 2010 Pazar 21:28

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur