Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
BAŞKAN GENÇ: KATİL İSRAİL SOYKIRIMIN HESABINI VERECEK AKÇAABAT’TA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU YAŞANACAK BÜYÜKŞEHİR’DEN KAHVERENGİ KOKARCAYA KARŞI 9 İLÇEDE EŞ ZAMANLI MÜCADELE Maçka Şehit Eren Bülbül Anadolu İmam Hatip Lisesi İslam'ın İkinci Kaynağı "Hadis" adlı Panel Düzenlendi ESNAF TEMSİLCİLERİNDEN SİVRİKAYA’YA ZİYARET Hüseyin Baş’tan Türk milletine tarihi çağrı Ankara’da Mini Zirve Başkan Yıldırım'dan Başkan Kara'ya ziyaret Esnaf ve sanatkarlara yabancı dil öğreniminde yüzde 50 indirim imkânı TRABZONLU ŞEHİT MUSA DANIŞMAZ KABRİ BAŞINDA ANILDI DÜZKÖY ŞAMPİYONLAR LİGİ BAŞLADI. KADİR ÖZCAN MEZARI BAŞINDA ANILDI KADIN MECLİSİ FİYASKOSU 9 Üniversite Uluslararası Konsorsiyum için Trabzon’da Toplandı Sebat'tan Zirve Yürüyüşü BÜYÜKŞEHİR KAR ESARETİNDEN KURTARDI ESKİ BAŞKAN MEHMET CAN’A SON GÖREV ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NE YENİLİKÇİ DOKUNUŞLAR SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK! AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
AKÇAABAT’TA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU YAŞANACAK
AKÇAABAT’TA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU YAŞANACAK
 
SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK!
SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK!
 
AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
ETL haberleri
 
BAŞKAN GENÇ: KATİL İSRAİL SOYKIRIMIN HESABINI VERECEK
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 7 ülkeden belediye başkanları ve yerel yönetim temsilcilerinin katılımıyla Diyarbakır’da gerçekleştirilen toplantıda konuştu. Filistin'de yaşanan katliam ve zulme dikkat çeken Başkan Genç, katil İsrail devletini bir kez daha lanetledi.
23 Ekim 2024 Çarşamba 19:10

 
ESKİ BAŞKAN MEHMET CAN’A SON GÖREV
Beşikdüzü eski Belediye Başkanı Mehmet Can'ın cenaze törenine katılan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yüksel Gülay, "Memlekete ve millete kıymetli hizmetlerde bulunmuş bir büyüğümüzdü. Allah rahmet eylesin" dedi.
21 Ekim 2024 Pazartesi 12:07

 
AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Akçaabat Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen 2024 Petlas Türkiye Offroad Şampiyonası 5.Ayak Trabzon Yarışı, nefesleri kesti.
21 Ekim 2024 Pazartesi 07:43

 
2024 PETLAS TÜRKİYE OFFROAD ŞAMPİYONASI AKÇAABAT’TA BAŞLADI
Akçaabat, 2024 Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın 5. Ayağına ev sahipliği yaptı. 22 araç ve 44 sporcunun katıldığı heyecan dolu yarış, Akçaabat Belediyesi önünde düzenlenen seremonide start aldı.
18 Ekim 2024 Cuma 18:46

 
BAŞKAN GENÇ’TEN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hassasiyetleri doğrultusunda 2015 yılından itibaren 19 Ekim’in Muhtarlar Günü olarak ilan edildiğini belirten Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Milletimizin güzide temsilcileri muhtarlarımızla el ele çalışıyoruz” dedi.
18 Ekim 2024 Cuma 09:12

 
OFF-ROAD ŞAMPİYONASI İÇİN TRABZON VALİSİ’NE ZİYARET
18-19-20 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası 5. Ayak Yarışları hakkında Vali Aziz Yıldırım'a bilgilendirmelerde bulunuldu.
15 Ekim 2024 Salı 19:14

 
AKÇAABAT’TA OFF-ROAD HEYECANI YAŞANACAK
2024 Petlas Türkiye Offroad Şampiyonası 5.Ayak Trabzon Yarışı’nın startı Akçaabat’ta verilecek.
15 Ekim 2024 Salı 18:50

 
Başkan Çelebi, Dünya Odalar Federasyonu Genel Konsey Toplantısına katıldı
Dünya Odalar Federasyonu (WCF) Genel Konsey Toplantısı, İstanbul’da gerçekleştirildi. Toplantıya Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı ve Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi Erkut Çelebi de katıldı.
15 Ekim 2024 Salı 09:09

 
AK PARTİ DE NÖBET SIRASI ÖMER ATEŞOĞLU'NDA
Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanlığında Nöbetler Devam ediyor.
11 Ekim 2024 Cuma 18:57

 
BAŞKAN GENÇ: SEL VE HEYELANLARA KARŞI TÜM TEDBİRLERİ ALMAKLA YÜKÜMLÜYÜZ
Trabzon’da sıkça yaşanan sel ve heyelanların nedenleri ve çözüm yolları üzerine düzenlenen panele katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, doğal afetlere karşı alınacak tedbirlerin sorumluluk gerektirdiğini söyledi.
11 Ekim 2024 Cuma 16:29

 
Başkan Ali Şentürk’e Ziyaretler
Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şentürk’e Ziyaretler.
10 Ekim 2024 Perşembe 19:02

 
TESOB denetimleri etkili oldu: Kayıt dışı ve tarifesiz 82 işletme eksiklerini tamamladı.
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) denetim ekipleri tarafından aralıksız sürdürülen denetimlerde yılın ilk 9 ayında 1640 işletmenin denetlendiği, kayıt dışı olduğu tespit edilen 17 işletme ve tarifesi bulunmayan 65 işletmenin tespit edildiği, bu 82 işletmenin de yasal süreleri içinde eksikliklerini tamamladığı belirtildi.
10 Ekim 2024 Perşembe 17:22

 
SGK'NIN KAYIT DIŞI İSTİHDAM İLE MÜCADELESİ SÜRÜYOR
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ülkemizin en önemli sorunları arasında yer alan kayıt dışı istihdamla mücadele kapsamında her yıl rehberlik ve bilgilendirme amaçlı faaliyetler gerçekleştirmektedir.
10 Ekim 2024 Perşembe 17:19

 
Trabzon’un ve bölgenin coğrafi işaretli ürünleri YÖREX’de tanıtılıyor
Antalya’da “Sizin Oraların Nesi Meşhur” sloganıyla düzenlenen 13. Yöresel Ürünler Fuarı’nda Trabzon’un ve bölge illerinin coğrafi işaretli ürünleri tanıtıldı.
9 Ekim 2024 Çarşamba 09:01

 
KİRACI İŞLETMELER ÖZEL ŞİRKETLERLE YÖNETİLECEK
Akçaabat Belediyesi, kiracı işletmeleri özel şirketlerle yönetecek.
1 Ekim 2024 Salı 20:33

 
PEDALLAR SAĞLIK İÇİN ÇEVRİLDİ
Akçaabat Belediyesi, 16-22 Eylül 2024 Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle “Sağlık İçin Pedal Çevir” sloganıyla bir etkinlik gerçekleştirdi.
21 Eylül 2024 Cumartesi 19:46

 
KAYMAKAM CANKATAR AK PARTİ’DE
Akçaabat Kaymakamı Yusuf Cankatar, iade-i ziyaretlerini sürdürüyor. Kaymakam Yusuf Cankatar Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz’ı ziyaret etti.
20 Eylül 2024 Cuma 21:07

 
MÜNAZARA LİGİ TANITIMI YAPILDI
Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Türkiye Münazara Yarışmaları Ligi’nin Akçaabat tanıtımları yapıldı.
20 Eylül 2024 Cuma 17:38

 
KAYMAKAM SİYASİ PARTİLERDE
Akçaabat Kaymakamı Yusuf Cankatar, başlattığı iade-i ziyaretleri siyasi partilerle sürdürüyor.
20 Eylül 2024 Cuma 09:41

 
BAŞKAN EKİM’DEN SÖĞÜTLÜ ÇIKARMASI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, temel belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra rutin aralıklarla ilçe genelinde yapılan çalışmaları tek tek inceliyor ve Akçaabatlı hemşehrileriyle bir araya geliyor.
20 Eylül 2024 Cuma 09:41

 
BÜYÜKŞEHİR’DEN HAREKET ÇAĞRISI: ‘BİSİKLETİNİ AL GEL’
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle şehir merkezinde bisiklet turu düzenleyecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.
19 Eylül 2024 Perşembe 18:21

 
SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK BELEDİYE
Temel belediyecilik faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi konusunda adından sıkça söz ettiren Akçaabat Belediyesi, sosyal belediyecilik uygulamalarında da örnek teşkil ediyor.
10 Eylül 2024 Salı 11:42

 
BAŞKAN EKİM ZABITA HAFTASINI KUTLADI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftasını, Akçaabat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne yaptığı ziyaretle kutladı.
6 Eylül 2024 Cuma 18:02

 
Türk Devletleri iş dünyası 7 Kasım’da İstanbul’da buluşacak
Türk Devletleri iş dünyasının buluşacağı Türk Ticaret Fuarı, 7 -9 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek.
4 Eylül 2024 Çarşamba 00:22

 
AKÇAABAT’IN ENERJİ SORUNLARI ANKARA’DA MASAYA YATIRILDI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Ankara'da önemli ziyaretlerde bulundu.
31 Ağustos 2024 Cumartesi 00:03

 
DOLMUŞ ÜCRETLERİNE ZAM YOLDA!
Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şentürk, dolmuş ulaşım ücretlerine yakın zamanda zam yapılacağını duyurdu
23 Ağustos 2024 Cuma 18:01

 
“Reel sektörün artan finansman maliyetleri düşürülmelidir”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, iş dünyasının finansmana erişimde yaşadığı zorlukların üretim maliyetlerini dolayısıyla satış maliyetlerini de etkilediğini belirterek, “Ekonominin büyümesi üretimin sürmesine bağlıdır.
23 Ağustos 2024 Cuma 12:37

 
BARÜ, Kolombiya’dan Rosario Üniversitesi ile iş birliğine gidiyor
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Kolombiya’nın başkenti Bogota’da bulunan Rosario Üniversitesi ile eğitim-öğretim ve araştırma-geliştirme faaliyetleri kapsamında bilimsel iş birliği yapacak.
11 Ağustos 2024 Pazar 19:33

 
FINDIK İŞÇİLERİNE VERİLECEK ÜCRETLER VE PATOZ ÜCRETLERİ HAKKINDA ALINAN TAVSİYE KARARI"
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU hasat zamanı gelen fındık ürününün toplanmasında uygulanacak işçilik yevmiye ücretleri ve akabinde yapılacak patoz işlemleri ücretleri ve çalıştırılamayacak yaştaki çocuk ve yaşlı işçilerin kanunda belirtilen durumlara uymayanlara uygulanacak yasal işlemler hakkında üreticilerimize uyarılarda bulunuyor.
9 Ağustos 2024 Cuma 20:12

 
1 LİRAYA ÇAY İLE HASBİHAL EDECEKLER
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ayasofya sahilinde Hasbihal Cafe’yi hizmete sundu. Başkan Genç, emeklilere yönelik bu tür hizmetlerin bir lütuf değil, bir sorumluluk olduğunu vurgularken, çayın sadece 1 TL olduğu mekânın emeklilerin sosyal yaşamına büyük katkı sağlayacağını belirtti.
9 Ağustos 2024 Cuma 19:54

 
SU BASKINLARINA BÜYÜKŞEHİR’DEN ANINDA MÜDAHALE
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehirde etkili olan şiddetli yağış sonrası meydana gelen sel ve su baskınlarına müdahalede bulundu.
8 Ağustos 2024 Perşembe 08:44

 
ANNE NEZİROĞLUNA SON GÖREV!
Akçaabatlı hemşehrimiz, Dışişleri Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü Büyükelçi Doç.Dr. İrfan Neziroğlu’nun annesi Fethiye Neziroğlu (75), uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
6 Ağustos 2024 Salı 19:59

 
İrfan Neziroğlu’nun Acı günü
Trabzonlu hemşehrimiz, Dışişleri Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü Büyükelçi Doç.Dr. İrfan Neziroğlu’nun annesi Fethiye Neziroğlu (75) uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatanı kaybetti.
5 Ağustos 2024 Pazartesi 19:27

 
Otomobilen Showroom Yatırımlarına Devam Ediyor
Tunalar Şirketler Topluluğu’nun ikinci el araç alım satım markası Otomobilen, yüzde yüz müşteri memnuniyeti anlayışıyla yaptığı yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor.
2 Ağustos 2024 Cuma 19:31

 
BAŞKAN EKİM’DEN ESNAF ZİYARETİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sık sık Akçaabatlı hemşehrileriyle bir araya geliyor.
26 Temmuz 2024 Cuma 20:13

 
AKÇAABAT’TA FINDIK BAHÇELERİNDE ENTEGRE MÜCADELE KAPSAMINDA KAHVERENGİ KOKARCA İLE MÜCADELE
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU son yıllarda sayılarında artış görülen başta fındık ve diğer bitkiler için zarar teşkil eden kahverengi kokarca ile mücadele hakkında şu açıklamalarda bulundu. “ birçok il ve ilçelerimizde görülen ve önemli oranda ürünlerde zarar oluşturan kahverengi kokarca zararlısı ile mücadele kapsamında da ilçemizde Akçaabat Ziraat Odası Teknik Hizmetler Birimi mühendislerimiz ve Akçaabat ilçe Tarım ve Orman Müdürlüğü mühendislerince yapılan arazi çalışmaları sonucunda kahverengi kokarca zararlılarının yeniden çıkışları tespit edilmiştir.
25 Temmuz 2024 Perşembe 21:01

 
TESOB ekipleri 8 ayda 1640 işletmeyi denetledi
TRABZON, TESOB – Trabzon Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği’ne (TESOB) bağlı denetim ekipleri, son 8 aylık dönemde bin 640 işletmeyi denetledi, kayıt dışı ve tarifesi olmayan işletmeler hakkında yasal işlem başlattı.
23 Temmuz 2024 Salı 19:21

 
ERBAŞARANLAR’IN KATKISIYLA AKÇAABAT’TA KAN BAĞIŞI ETKİNLİĞİ
Türk Kızılay Akçaabat Şubesi, Erbaşaranlar Şirketler Grubu’nun destekleriyle düzenlediği bir kan bağışı kampanyasıyla ilçe halkını bir araya getiriyor.
22 Temmuz 2024 Pazartesi 19:12

 
YAYLADA ‘ÖZEL' BULUŞMA
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, kahvaltıda buluştuğu özel gereksinimli bireylerin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, “Bizim için çok kıymetliler” dedi.
22 Temmuz 2024 Pazartesi 00:54

 
TARIM ÜRETİCİLERİNE ZARARLILARLA MÜCADELE ÖNERİLERİ
Akçaabat Ziraat Odası Genel Sekreteri Ziraat Mühendisi Veysel Baki ve Teknik Hizmetler Birimi ziraat Yüksek Mühendisi Mehmet Yaşar Özdemir,
19 Temmuz 2024 Cuma 19:30

 
Trabzon Milletvekili Vehbi Koç'tan 15 Temmuz Mesajı
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün yıl dönümünde; vatanımızın bağımsızlığı, milletimizin huzur ve güvenliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı ileterek sağlıklı uzun ömürler diliyorum.” dedi.
14 Temmuz 2024 Pazar 11:08

 
TİSKİ BAYRAMDA DA DURMADI
TİSKİ Genel Müdürü İbrahim Kul, ekibiyle birlikte Kurban Bayramı sürecinde de ilçelerin içme suyu sorunlarını gidermek adına ziyaretlerde bulundu.
19 Haziran 2024 Çarşamba 00:27

 
ARTIK HAFTANIN 7 GÜNÜ HİZMET VERİLECEK!
Akçaabat Sahil Parkı’ndaki tuvaletler ve mescitler artık belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne devredildi.
11 Haziran 2024 Salı 20:13

 
SAHİL PARKTA MESCİT VE TUVALETLER KAPALI!
Akçaabat Sahil Parkta, parkın önemli ihtiyaçlarından olan mescit ve tuvaletlerin kapalı olduğu gözlemlendi.
10 Haziran 2024 Pazartesi 19:54

 
CHP belediye meclis grubu otopark zammına red verdi.
Akçaabat Belediye meclisinin haziran ayı son toplantısında otopark ücretlerinin düzenlenmesi ile ilgili söz alan Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyesi Dr. Mustafa Çankaya genel olarak uygulanan yanlış ekonomi politikaları yüzünden halkın alım gücünün eridiği bu günlerde artık küçük miktarların bile düşünülür hale geldiğini belirterek otopark ücretlerinin daha makul bir şekilde düzenlenmesini talep etti.
4 Haziran 2024 Salı 20:12

 
KALKIŞIM: “HEP BERABER EL ELE, GİDELİM GÜZEL GÜNLERE”
Sebat Gençlikspor Başkanı Cemil Kalkışım, 1923’te kurulmuş Cumhuriyetle yaşıt Sebat Gençlik Kulübü’nün yönetim kurulu başkanlığını yapmaktan büyük gurur duyduğunu dile getirerek “Hep Beraber El Ele, Gidelim Güzel Günlere” dedi.
28 Mayıs 2024 Salı 19:09

 
AKÇAABAT YAYLACIK AİLE SAĞLIĞI KOMPLEKSİ AÇILDI
Akçaabat’tın Yaylacık Mahallesi’nde içerisinde “Akçaabat İlçe Sağlık Müdürlüğü”, “Akçaabat Sağlıklı Hayat Merkezi” , “Akçaabat 4 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu” ve “Yaylacık Aile Sağlığı Merkezi” birimlerini barındıran, sağlık kompleksi hizmete açıldı.
20 Mayıs 2024 Pazartesi 20:50

 
Cumur Anılıyor
13 Mayıs 2012 tarihinde vefat eden Kurucu İlçe Başkanımız, 22 ve 23. Dönemler Trabzon Milletvekilimiz *Mustafa CUMUR’u vefâtının sene-i devriyesinde* rahmet ve minnetle anıyoruz.
17 Mayıs 2024 Cuma 00:15

 
SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI KUTLANIYOR
Sosya Güüvenlik Haftası Sebebiyle Kurum Ziyaretleri Sürüyor.
15 Mayıs 2024 Çarşamba 19:44

 
MÜSİAD’DAN ÇELENK’E ZİYARET
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ‘MÜSİAD) Trabzon Şubesi’nin göreve yeni seçilen belediye başkanlarına gerçekleştirdiği ziyaretler sürüyor. MÜSİAD Trabzon Şubesi yöneticilerinin son durağı Düzköy ilçesi oldu.
14 Mayıs 2024 Salı 16:46

 
HER ZAMAN HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, rutin belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra sık sık yediden yetmişe tüm Akçaabatlı hemşehrileriyle bir araya geliyor.
13 Mayıs 2024 Pazartesi 10:58

 
ÖLÜLER BİLE MÜDÜRLÜK YAPIYOR
Akçaabat Kaymakamlığı’nın internet sitesi devlet ciddiyetiyle bağdaşmayacak bir içerikle ziyaretçilerini hayretler içerisinde bırakıyor.
6 Mayıs 2024 Pazartesi 18:16

 
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
İlçemiz TYY AYT - YDT - LGS alanlarında özel eğitim kurumu olan Akçaabat META KURS, hizmetlerine devam ediyor.
6 Mayıs 2024 Pazartesi 18:00

 
EKİM'E HAYIRLI OLSU ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
31 Mart 2024 te Yapılan Mahalli İdareler Yerel Seçiminde ikinci kez başkan seçilen Akçaabat Belediye BaşKanı Osman Nuri Ekim'e Hayırlı Olsun Ziyaretleri sürüyor.
6 Mayıs 2024 Pazartesi 17:43

 
MÜFTÜLÜK HİZMET BİNASI YENİ ÇEHRESİNE KAVUŞTU
Akçaabat ilçe Müftülük binası, zamanla korozyona uğrayarak çatlayan, kabaran ve boyada soyulma gibi işaretlerle eskimeye başlamıştı.
1 Mayıs 2024 Çarşamba 18:57

 
SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Akçaabat temsilciliği olarak eğitim, kültür ve sosyalfaaliyetlerimize devam ediyoruz.
29 Nisan 2024 Pazartesi 19:13

 
ÇANKAYA, SEÇİMDEN SONRA DA SAHALARDA
CHP'li Meclis Üyesi Dr. Mustafa Çankaya, seçim sonrası esnaf ziyaretlerine devam ediyor.
19 Nisan 2024 Cuma 19:27

 
Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü
Tunalar Şirketler Topluluğu'nun ikinci el araç alım satım markası Otomobilen Otomotiv A.Ş, finansman ihtiyacı olan müşterilerine avantajlı faiz oranında kredi veya 12 aya kadar vadeli kredi kartıyla ödeme yapma imkanı sunuyor.
17 Nisan 2024 Çarşamba 18:19

 
İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI
İlçe Başkanı Çebi: “İstanbul İttifakı koltuk uğruna Kandil’in uzantısı DEM ile kol kola girmektir. İttifak; milletle yapılır, Bayrakla yapılır, Devletle yapılır, Vatanla yapılır.” dedi.
14 Nisan 2024 Pazar 12:36

 
BAŞKAN EKİM’DEN SEÇİM SONRASI TEŞEKKÜR ZİYARETİ
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde, Akçaabatlıların teveccühü ile yeniden Akçaabat Belediye Başkanlığı’na seçilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim sonrası teşekkür ziyaretlerinde bulundu.
7 Nisan 2024 Pazar 10:46

 
BAŞKAN EKİM’DEN SEÇİM SONRASI TEŞEKKÜR ZİYARETİ
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde, Akçaabatlıların teveccühü ile yeniden Akçaabat Belediye Başkanlığı’na seçilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim sonrası teşekkür ziyaretlerinde bulundu.
4 Nisan 2024 Perşembe 16:08

 
ORTAK AKILOLMAZSA OLMAZIMIZ
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nü, Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) 14. Bölge Müdürlüğü’nü, Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Odası’nı, Trabzon Madeni İşler ve Teknik Makine Odası’nı, Trabzon Kamyon ve Kamyonetçiler Odası’nı ziyaret etti. Aydın ziyaretlerinde ortak akıl ve istişare vurgusu yaptı.
30 Mart 2024 Cumartesi 12:51

 
HAÇKALI’NIN KADROSU GENİŞLİYOR
Haçkalı Baba Devlet Hastanesi, sağlık hizmetlerine yeni bir uzmanı dahil etti.
29 Mart 2024 Cuma 16:47

 
OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!”
CHP’li Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu: Her oy çok kıymetli, Akçaabat’a sahip çıkalım!
28 Mart 2024 Perşembe 15:48

 
BAŞKAN EKİM DURMAK BİLMİYOR
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim çalışmaları kapsamında hız kesmeden ziyaretlerine devam ediyor.
20 Mart 2024 Çarşamba 17:36

 
AKMESTEK'TEN ŞEHİT AİLESİNE VEFA ZİYARETİ
OKUL VOLKAN MÜDÜRÜ BALCI ZİYARETLE İLGİLİ KONUŞTU
18 Mart 2024 Pazartesi 14:09

 
BAŞKAN EKİM GİTTİĞİ HER YERDE BÜYÜK COŞKUYLA KARŞILANIYOR
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Akçaabat belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, hız kesmeden saha ziyaretlerine devam ediyor.
16 Mart 2024 Cumartesi 10:35

 
ERBAKAN AKÇAABAT 'TA
Yeniden Rafah Partisi Genel Başkanı Dr Fatih Erbakan seçim faaliyetlerine katımak üzere Trabzon'a geldi.
14 Mart 2024 Perşembe 17:53

 
ZİRAAT ODASINDAN FINDIK ÜRETİCİLERİNE TEKNİK DESTEK
Akçaabat Ziraat Odası, fındık üreticilerine yönelik gerçekleştirdiği saha ziyaretleri kapsamında, Bozdoğan Mahallesi'nde fındık üreticisi Muzaffer Gedikli'ye ait 4 yaşındaki fındık bahçesinde örnek bir uygulama gerçekleştirdi.
4 Mart 2024 Pazartesi 19:26

 
GEDİKLİ, SEÇMENLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Erol Gedikli, esnaf ve mahalle ziyaretleriyle seçmenle buluşuyor.
2 Mart 2024 Cumartesi 19:17

 
ÖZGÜNEŞ’TE BAYRAM TADINDAN ETKİNLİK
Türkiye’nin en büyük toptan satış merkezinde, etkinlik bereketli geçti
27 Şubat 2024 Salı 17:17

 
KALYONCU’DAN GENÇLERE MESAJ: "AKÇAABAT'I AYAĞA KALDIRACAĞIZ"
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerine devam ederken, mahalleli gençlerle de özel olarak görüşüyor.
24 Şubat 2024 Cumartesi 19:29

 
BAŞKAN EKİM ‘DEN AKÇAABATLI HANIMLARA BÜYÜK DESTEK
Akçaabat Belediyesi, şehrimizdeki kadınlar için maharetlerini maddiyata dönüştürebilecekleri kurslar açıyor; ürettiklerini değerlendirebilmeleri için ise onlara özel alanlar oluşturuyor.
22 Şubat 2024 Perşembe 18:44

 
DOLMUŞA ZAM GELDİ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı (UKOME) tarafından alınan karar doğrultusunda, dolmuş ve taksilere uygulanan ücretlere zam yapıldı.
16 Şubat 2024 Cuma 18:53

 
ÜRETİCİLERE FINDIK TARIMI HAKKINDA BİLGİ VE UYGULAMA
Akçaabat Ziraat Odası Teknik Hizmetler Birimi Mühendisi Mehmet Yaşar Özdemir, Çınarlık Mahallesinde bulunan Cemal Ayvaz’a ait fındık bahçesinde gerçekleştirdiği ziyarette, fındık üreticilerine faydalı bilgiler sunarak uygulamalarda bulundu.
15 Şubat 2024 Perşembe 10:30

 
CHP AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KALYONCU, “MAKAMIN DEĞİL, HALKIN BAŞKANI OLACAĞIZ”
Akçaabat ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Aday Osman Kalyoncu, gittiği mahallelerde halkın büyük desteğiyle karşılanıyor.
5 Şubat 2024 Pazartesi 18:51

 
CEMİL USTA DESTEK İSTEDİ.
Çok kıymetli sevenlerimiz,taraftarlarımız hep beraber çok önemli ve güzel bir maç oynayacağız.
3 Şubat 2024 Cumartesi 10:41

 
KAYMAKAM’A TEŞEKKÜR
Resmî Gazete’nin 27 Ocak Cumartesi tarih ve 32442 sayılı nüshasında yayımlanan 2024/17 numaralı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı uyarınca tayini Adana’nın Ceyhan Kaymakamlığı’na çıkan Ramazan Kurtyemez veda ziyaretlerine başladı.
31 Ocak 2024 Çarşamba 18:10

 
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Ortahisar Belediyesi’ni ziyaret etti
Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç’in davetlisi olarak Trabzon’a gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Ortahisar Belediyesi’nin fuaye salonunda düzenlenen içinde Rauf Denktaş’ın kendisinin de çektiği fotoğrafların yer aldığı ‘Rauf Denktaş Fotoğraf Sergisi’nin açılışına katıldı.
19 Ocak 2024 Cuma 17:36

 
ŞENTÜRK’TEN EKİM’E PLAKET
Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şentürk, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e ilçeye verdiği hizmetlerden ötürü bir teşekkür plaketi verdi.
28 Aralık 2023 Perşembe 16:00

 
ALTINTEPE, SIKILMADIK EL BIRAKMIYOR
Mahalli İdareler Seçimi için Akçaabat Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Ahmet Hüseyin Altıntepe, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.
15 Aralık 2023 Cuma 19:35

 
GURBETTE HEMŞEHRİ BULUŞMASI
Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak için İstanbul’a giden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, İstanbul’daki Akçaabatlıların kurdukları sivil toplum örgütlerinin yöneticileriyle de biraraya geldi.
13 Aralık 2023 Çarşamba 19:52

 
Makine Mühendisleri Odası Başkan adayı Ufuk Bulut TTSO’yu ziyaret etti
Trabzon Makine Mühendisleri Odası (MMO) Trabzon Şube Başkan Adayı Ufuk Bulut beraberindeki heyetle birlikte Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi makamında ziyaret etti.
29 Kasım 2023 Çarşamba 18:09

 
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ GECE BOYU TEYAKKUZDAYDI
Trabzon’da dün gece etkisini gösteren şiddetli yağış ve fırtına sonrası meydana gelen yangın, heyelan, çatı uçması ve ağaç devrilmelerine Büyükşehir Belediyesi ekipleri anında müdahale etti.
27 Kasım 2023 Pazartesi 15:30

 
Başkan Aday Adayı Küçük Destek Turunda
Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı olan Süleyman Küçük, Akçaabat’ta hem sivil toplum örgütlerine hem de vatandaşlara yaptığı ziyaretlerle destek istedi.
24 Kasım 2023 Cuma 18:09

 
MHP İl Başkanı Ömer Ayar Teşkilatı Yerel Seçimlere Hazırlıyor
MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve Yönetim Kurulu üyeleri teşkilat ziyaretlerine MHP Beşikdüzü İlçe teşkilatı ile devam etti .
23 Kasım 2023 Perşembe 19:14

 
DOĞU KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİNE ZİYARET
Şube başkanı Saadettin BALCI, Yönetim Kurulu üyesi Sn. Hacer BOZALİ Doğu Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Sayın, Dr. Dila BARAN’ a ve kıymetli mesai arkadaşlarına ziyaret gerçekleştirdiler.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:06

 
Milletvekili Vehbi Koç'tan 24 Kasım Masajı
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç öğretmenler günü dolayısıyla yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’de eğitim ve öğretimde büyük atılımlar yapıldığını ifade ederek “Tüm bu atılımlarımızı emek ve alınteriyle anlamlandıran; Milletimizin muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkması amacıyla toplumun gelişmesi, bireylerin kişilik kazanması ve çağın gerektirdiği şartlarda eğitim ve öğretim alabilmeleri için özveriyle çalışan bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”dedi.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:01

 
ALTINTEPE'DEN 10 KASIM MESAJI
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve İstiklal Savaşı'nın başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 85. ölüm yıl dönümünde bir mesaj yayımlayarak büyük önderi rahmetle andı.
9 Kasım 2023 Perşembe 18:03

 
Gayretli Bypass Oldu
Ali Osman Gayretli Bypass Ameliyatı Geçirdi.
8 Kasım 2023 Çarşamba 19:19

 
Planlarında Rekreaktif ve Rekreasyon alanları sil baştan
Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanlığının; Akçaabat İlçesi Yıldızlı orta mahalle sınırları içerisinde 162 ada 12 nolu parselde yapılan yapı, 163 ada 1 parseldeki 18.08.2016 tarih ve 2016-233 nolu geçici inşaat ruhsatı,163 ada 12 nolu parselde yapılan fosseptik çukuru,163 ada 1 parsel ve 162 ada 12 parselin kuzey tarafında yapılan mahmuzların (dalgakıran) ve deniz dolgusunun ve dere yatağına yapılan müdahale ile ilgili olarak yaptığımız şikâyetler sonucu kurumların vermiş olduğu görüşler,3621 sayılı Kıyı Kanunu, 1380 sayılı Su Ürünleri Kanunu,2872 sayılı Çevre Kanunu, diğer kanunlar ve Danıştay Altıncı Dairenin 2011/300 nolu kararı doğrultusunda verilen yapı ruhsatlarının ve tahrib
23 Ekim 2023 Pazartesi 18:03

 
Trabzon'un Düzköy, Tonya, Beşikdüzü İlçelerine Müjde! Başkanlardan Ankara Çıkartması
Yerel Seçimler öncesi Trabzon'un Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Ak Parti Tonya İlçe Başkanı Cafer Köroğlu birtakım ziyaretlerde bulundular.
19 Ekim 2023 Perşembe 18:08

 
Ali Osman Ulusoy’u rahmetle anıyoruz
1 Ekim 2014'te vefat eden Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanlarından Ali Osman Ulusoy'u ölümünün 9’uncu yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.
2 Ekim 2023 Pazartesi 09:38

 
METEOROLOJİ’DEN ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI
Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğü Doğu Karadeniz'de beklenen yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar konusunda uyarıda bulundu.
30 Eylül 2023 Cumartesi 17:14

 
AKMESTEK- KIZILAY BİRLİKTELİĞİ
Kızılay Akçaabat Şubesi Başkanlığına atanan Saadettin Balcı’ya tebrik ziyaretleri sürüyor.
25 Eylül 2023 Pazartesi 17:43

 
Altıntepe’den Başhekim Yükünç’e ziyaret
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, ilçede sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve hastaların daha iyi koşullarda tedavi görmelerini sağlamak adına
21 Eylül 2023 Perşembe 18:25

 
ŞALPAZARI EĞİTİM KST DERNEĞİ’NDE DURMAK YOK;
Birbirinden faydalı faaliyetleriyle tanınan Şalpazarı Eğitim KST Derneği, 13. cü defa Şalpazarı’ndaki 1. Sınıf öğrencilerine eğitim seti hediye etti.
18 Eylül 2023 Pazartesi 09:35

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU YOMRA’DA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleriyle halkın talep ve sorunlarını yerinde dinlemeye devam ediyor.
13 Eylül 2023 Çarşamba 17:38

 
Çebi mahaller arası mekik dokuyor
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, ilçe yönetimiyle birlikte mahalle ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor.
9 Eylül 2023 Cumartesi 10:48

 
Başkan Ekim Sürekli Sahada
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim temel Belediyecilik faaliyetlerinin ve çalışmalarının yanında Gönül Belediyeciliğinin hakkını tam anlamıyla veriyor.
2 Eylül 2023 Cumartesi 16:48

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1853 Kırım Savaşı başladı.
1911 Trablusgarp savaşında İtalyan yüzbaşı Carlo Piazza, Bingazi'deki Osmanlı siperleri üstünde tarihin ilk askeri keşif uçuşunu gerçekleştirdi. Piazza daha sonra ilk askeri amaçlı hava fotoğrafını da çekti.
1912 Birinci Balkan Savaşı'nda Osmanlı ve Sırp orduları arasındaki Kumanova Muharebesi başladı.
1915 New York'ta 25-30.000 kadın oy hakları için 5. ci caddede yürüyüş yaptı.
1926 Sovyetler Birliği'nde Leon Troçki ve Grigoriy Zinoviyev, Komünist Partisi Merkez Komitesi üyeliğinden çıkarıldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur