Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA Ekrem İmamoğlu’ndan Trabzonspor'a ziyaret İYİ Parti Trabzon'dan Koray Aydın'a tam destek! BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği, 70 Ülkeden 200 Öğrenciyle Ramazan Bayramı'nı Kutladı TTSO camiası bayramlaştı, sektörlerin sorunları görüşüldü Başkan Kaya ilk meclis toplantısını yönetti AHMET KAYA’YI MAKAMINDA TEBRİK ETTİ TESOB camiası bayramlaştı AKÇAABAT’TA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI BAŞKAN GENÇ ULAŞIM PERSONELİYLE BAYRAM KAHVALTISINDA BULUŞTU ERNİL YAPI'DAN BAYRAM MESAJI ALİ ŞENTÜRK'TEN BAYRAM MESAJI MHP'DEN KUTLAMA İYİ BAYRAMLAR ÖZTÜRKLER'DEN BAYRAM KUTLAMASI İYİ BAYRAMLAR FZT. ADEM ÇELİK'TEN BAYRAM MESAJI
BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA
BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA
 
BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ
BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ
 
AHMET KAYA’YI MAKAMINDA TEBRİK ETTİ
AHMET KAYA’YI MAKAMINDA TEBRİK ETTİ
yerine haberleri
 
Akçaabat’ta İş Yerine silahlı saldırı
Akçaabat'ta gece saatlerinde bir iş yerine silahlı saldırı düzenlendi. Olay, ilçenin Lise Caddesi'nde bulunan E.S. isimli şahsa ait iş yerinde gerçekleşti.
2 Nisan 2024 Salı 16:33

 
Çebi: Her bir oy namusumuz
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi tüm teşkilat olarak yarın yapılacak seçime hazır olduklarını söyleyerek “Aziz milletimizin iradesinin sandığa yansıması için üzerimize düşeni yerine getireceğiz.
30 Mart 2024 Cumartesi 11:06

 
USTAM POWER YAYLACIK’TA HİZMETTE
Akçaabat otomobil aksesuarları üzerine hizmet verecek yeni bir işyerine daha kavuştu. Ustam Power isimli işyeri Yaylacık Mahallesi İlkadım Caddesi’nde hizmete açıldı.
26 Şubat 2024 Pazartesi 17:01

 
KOÇ’TAN BELEDİYEYE ELEŞTİRİ MUHALEFETE ÇAĞRI
Gelecek Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Okan Koç, yaptığı açıklamada 2019 yerel seçimleri öncesinde dile getirdiği Katlı Otopark projesinin yerine getirilmediğini ifade etti.
6 Ocak 2024 Cumartesi 17:55

 
Sağlıkçılar Parkı hizmete açıldı!
Başkan Genç, sağlık çalışanlarına verdiği sözü yerine getirdi
14 Mart 2023 Salı 19:14

 
AYDIN GİTTİ ÇELENK GELDİ
Ordu’da sağlıkta taşlar yerinden oynuyor. Görev süresi dolanların yerine yeni isimler atanıyor.
18 Şubat 2023 Cumartesi 09:57

 
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Ak Parti’ye yüklendi “Ceketimi koysam seçtiririm devri kapandı!” dedi.
Trabzon Milletvekili Örs, yaptığı açıklamada Ak Parti iktidarının milletin sıkıntılarını çözmek yerine algılarla Türkiye’yi idare ettiğini belirterek şu ifadeleri kullandı “İşçisini, memurunu, emeklisini yok sayan bu iktidarın artık ülkeye verecek bir şeyi kalmamıştır.
27 Ocak 2023 Cuma 10:35

 
10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI.
Demokratik bir toplumun en önde gelen unsurlarından biri olan, halkın doğru ve tarafsız haber alma ve bilgi edinme hakkının kullanılmasına aracılık eden basın kuruluş ve mensupları oldukça önemli bir hizmeti yerine getirmektedir.
9 Ocak 2023 Pazartesi 18:25

 
Trabzonlu isim genel müdür oldu!
Tarım ve Orman Bakanlığı’nın en önemli Genel Müdürlüklerinden biri olan ve Trabzon için de önemli yatırımlara imza atan Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’nde, emekliye ayrılan Prof. Dr. Lütfi Akca’nın yerine, Trabzonlu Mehmet Akif Balta Genel Müdür olarak atandı.
28 Aralık 2022 Çarşamba 10:57

 
Fatih Erbakan’dan çarpıcı ittifak çağrısı: 9’lu masayı kurun!
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, temel hususlarda Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı’nın zihniyet olarak birbirinden farkı olmadığı eleştirisinde bulunarak, “Tencere dibin kara benimki senden kara! Her iki ittifaka da buradan çağrıda bulunuyorum; her iki masa da iki ayrı masada masraf yapmak yerine hepiniz aynı masaya oturun 9’lu masayı kurun. Kurtuluşun tek adresi Milli Görüş’tür, Yeniden Refah Partisi’dir.” ifadelerini kullandı.
26 Aralık 2022 Pazartesi 17:20

 
MHP TRABZON İL BAŞKANI BELLİ OLDU
Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanlığı görevi bırakan Bekir Sıtkı Tarım’ın yerine gelen isim belli oldu.
13 Aralık 2022 Salı 10:51

 
Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ne Geçici Başhekim
Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Başhekimliği Görevinden İstifa Edip Trabzon Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne Uzman Doktor Olarak Tayin Olan Opr. Dr. Hasan Hüseyin Arslantürk’ün Yerine Bakacak Olan Başhekim Belli Oldu.
1 Kasım 2022 Salı 00:30

 
AKÇAABAT, PAYLAŞARAK SEVİNDİRİYOR
Sosyal Belediyecilik ve Gönül Belediyeciliği düsturunu ilke edinen Akçaabat Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatmaya ve taleplerini anında yerine getirmeye devam ediyor.
23 Eylül 2022 Cuma 15:55

 
Güner, TİSKİ’ye Çağrı Yaptı: Vatandaşı Mağdur Etmeyin
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Aslan Güner, Trabzon ve ilçelerinde yaşanan su aboneliği sorununu ile ilgili TİSKİ’ye tepki gösterdi; “Sorumluluğunuzu yerine getirin, vatandaşı mağdur etmeyin.” dedi.
16 Ağustos 2022 Salı 16:03

 
Asıl – Vekil Kimdir?
Kelime anlamı: “Bir şeyin örneği ya da kopyası değil kendisi.” Vekil Kimdir: “Birinin, kendi adına iş görmesi için yetki verdiği ya da iş görmesi için kendi yerine bıraktığı kimse.
10 Ağustos 2022 Çarşamba 20:40

 
Genç, Akoluk Kurban Kesim ve Satış Alanını inceledi!
Ortahisar Belediyesi yaklaşan kurban bayramı öncesi belirlenen kesim ve satış yerlerindeki hazırlıklarını tamamlayarak kullanıma hazır hale getirdi. Akoluk Mahallesi’nde Trabzon’un en büyük kurban satış ve kesim alanında incelemelerde bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, hayvan besicileriyle bir süre sohbet etti. Başkan Genç, Ortahisar Belediyesi’nin kurban bayramında yoğunluğu önlemek ve vatandaşların kurban ibadetini kolay bir şekilde yerine getirebilmesi için 1 adet büyükbaş satış alanı, 1 adet küçükbaş satış alanı ile 19 adet kurban kesim alanı oluşturduğunu dile getirdi.
29 Haziran 2022 Çarşamba 18:46

 
VE DÖNÜŞÜM İPTAL EDİLDİ
Birkaç yıldan bu yana Mersin Akçaabat Trabzon arasında çalışan dolmuş minibüsleri kaldırılarak, yerine özel otobüs konulması Samsun Bölge idari mahkemesi tarafından iptal edildi.
20 Nisan 2022 Çarşamba 16:40

 
Bakanlıklara atamalar Resmi Gazete'de
Tarım ve Orman Bakanlığı'nda Bekir Pakdemirli'nin yerine Vahit Kirişci'nin gelmesinin ardından bakan yardımcılıklarında da değişikliğe gidiliyor.
8 Nisan 2022 Cuma 13:20

 
Muhtar Maaşları Ne Zaman 4253 TL. Olacak
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Cumhurbaşkanının Muhtar maaşları 4253 TL olacak sözünün yerine getirilmediğini söyledi.
20 Şubat 2022 Pazar 11:33

 
Akıla ihtiyacı olana akıl veririz…
Bizler siyaseti aziz milletimizden aldığımız emanet doğrultusunda “Halkın gücünün üstünde bir güç yoktur” şiarıyla yerine getiriyoruz.
29 Kasım 2021 Pazartesi 17:25

 
MİNİBÜS OTOBÜS SORUNU ÇÖZÜLDÜ GİBİ.
Yaklaşık bir buçuk yıldan bu yana Akçaabat Trabzon arasında çalışan dolmuş minibüslerin kaldırılıp yerine otobüs alınması konusu yeni bir kararla çözüldü gibi.
5 Temmuz 2021 Pazartesi 19:42

 
İBB PİDESİNDE GRAMAJ AYNI FİYAT 1,5 LİRA
İBB’den Ramazan ayına müjdeli merhaba. İHE, Ramazan ayı boyunca piyasa ile aynı gramajda pide üretimi yapacak. Ancak, 4 lira yerine 1,5 liradan satacak. Haberi sosyal medya hesaplarından paylaşan İBB Başkanı İmamoğlu, “en sağlıklı ve ucuz ekmeği sunmaya devam edeceğiz” dedi.
7 Nisan 2021 Çarşamba 10:56

 
Bartın Üniversitesi öğrencilerine yurt dışı eğitim ve staj olanakları anlatıldı
Bartın Üniversitesi'nde çevrimiçi olarak düzenlenen ‘Erasmus ile Kariyerine Yön Ver’ etkinliğinde Avrupa Birliği (AB) üyesi 19 ülkedeki 46 üniversiteden 182 bölüme yapılabilecek öğrenim hareketliliği ve yurt dışında staj yapabilme konularında bilgiler verildi.
22 Şubat 2021 Pazartesi 17:43

 
İMAMOĞLU: “2029 HEDEFİMİZ 622 KİLOMETRE RAYLI SİSTEM”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Raylı Sistemlerde Büyük Hamle” toplantısında konuştu. “Bu kenti yıllarca yönetenler, şehrin bu en büyük ve en hayati sorununu çözmek yerine, tam bir israf düzeni kurmuşlardı” diyen İmamoğlu, “23 Haziran 2019’da görevi teslim aldığımızda, İstanbul’da, duran hatlar dahil, toplam 12 raylı sistem hattının uzunluğu 140,90 kilometre idi. Bir gecede ihale edilmiş olan 7 hat, 29 Aralık 2017’de bir yazıyla durdurulmuştu.
7 Şubat 2021 Pazar 15:11

 
Teleferik belediyede sıra aktif hale getirmekte
Beşikdüzü Belediyesinin MHP’li Meclis Üyesi Önder Öztürk, taahhütlerini yerine getirmediği için sözleşmesi feshedilen Beşikdüzü Teleferik’in işletmecisi Giztaş firmasının yargıya gitmesinin de sonuç vermediğini açıkladı.
29 Ocak 2021 Cuma 18:38

 
Trabzon Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı belli oldu.
Coşkun Şahin, Belediye Başkan Yardımcılığından istifa eden Selahattin Çebi'nin yerine Başkan Yardımcısı oldu.
28 Ocak 2021 Perşembe 19:53

 
KARADENİZ İLAÇLAMA YENİ YERİNDE
Akçaabat’tan Türkiye’nin Her yerine hizmet veriyoruz.
21 Ocak 2021 Perşembe 20:31

 
AKÇAABAT BELEDİYESİNİN ARAÇ FİLOSU HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR
Akçaabat Belediyesi saha çalışmalarının daha etkin ve hızlı bir şekilde yerine getirilebilmesi amacıyla araç filosuna 9 adet kamyon kazandırdı.
8 Ocak 2021 Cuma 17:35

 
ALTINTEPE:2020-2023 AKÇAABAT İÇİN HİZMET YILLARI OLACAK
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, iktidar partisinin temsilcisi olarak ilçe halkına verdikleri sözleri tutmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Allah’a şükürler olsun ki halkımıza hiçbir şekilde mahcup olmadık. Ne söz vermişsek bir bir yerine getirdik.
22 Haziran 2020 Pazartesi 15:42

 
AKÇAABAT MİLLET BAHÇESİ AÇILDI
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, eski Akçaabat Fatih Stadı yerine inşa edilen Akçaabat Millet Bahçesinin açılışı, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, videokonferans yöntemiyle, katılımlarıyla yapıldı.
6 Haziran 2020 Cumartesi 10:24

 
ALTINTEPE VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTUYORUZ
Halkımıza verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirmeye gayret ediyoruz
19 Şubat 2020 Çarşamba 18:47

 
FIFA kokartı takacak Türk hakemler açıklandı!
Ümit Öztürk’ün yerine Arda Kardeşler…
18 Aralık 2019 Çarşamba 07:17

 
Kutsal Topraklardan Dönemedi
Hac farizasını yerine getirmek için yaklaşık 40 gün önce Suudi Arabistan’a giden Akçaabatlı hacılarımızdan Şahsene Kurtoğlu (61), Mekke’de vefat etti.
20 Ağustos 2019 Salı 19:36

 
Bayramda Büyüklerimizi Ziyarete Gidelim
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, bayram mesajının yerine ziyarete gidilerek ellerin öpülmesi gerektiğini ifade etti.
3 Haziran 2019 Pazartesi 10:13

 
Yeni bir BİLO rezaleti
25 Afganlı mülteci İstanbul yerine Salmankaş Tüneli’ne bırakıldı.
26 Şubat 2019 Salı 00:25

 
Araklı Ülkü Ocaklarında bayrak değişimi gerçekleştirildi.
Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanı Emirhan Bostan'ın gerçekleştirdiği devir teslim töreninde yıllardır Araklı Ülkü Ocağı bünyesinde bulunmuş görevini alnının akıyla yerine getiren İslam Yılmaz bayrağı Ahmet Kaplan'a devretti.
1 Şubat 2019 Cuma 16:50

 
Ortahisar’a Kayyum atandı
SINIRLI Sorumlu Ortahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetimi Bakanlığın seçimli kongre kararına uymayınca görevden alınarak yerine Kayyum atandı.
20 Kasım 2018 Salı 09:23

 
FİYATLARI UÇURDUNUZ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili adayı Ahmet Kaya, Şalpazarı’nda Pazar yerine uğradı.
21 Haziran 2018 Perşembe 19:25

 
Trabzon'da 8 bin 641 öğrenci LGS için ter döktü
TEOG yerine getirilen Liselere Giriş Sınavı (LGS) tüm Türkiye’de olduğu gibi Trabzon’da da yapıldı.
2 Haziran 2018 Cumartesi 13:15

 
AKÇAABATLI MİLLETVEKİLİ ADAYI 2.SIRADA
Koloğlu’nun yerine Osman Akbulut!
25 Mayıs 2018 Cuma 18:09

 
KAZI BİTTİ TEMEL ATILIYOR
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin büyük projelerinden biri olan Tarihi Karagöz Meydanının şehre kazandırılması için söz konusu alanda bulunan ve yıkılacak olan Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmenevinin yerine yapılacak olan binaların yapımı için çalışmalar sürüyor.
1 Nisan 2018 Pazar 15:20

 
YEŞİL MEYDAN ZİRVESİ YAPILDI
Avni Aker’in yerine yapılacak Kent Parkı için Trabzon Heyeti Bakanlıkla bir araya geldi
29 Mart 2018 Perşembe 18:06

 
BİR DÖNEM RESMEN SONA ERDİ!
Erdoğan onayladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylanan kanuna göre yardımcı doçentlik kadrosu yerine doktor öğretim üyesi kadrosu geldi. Öğretim elemanları, yükseköğretim kurumlarında görevli öğretim üyeleri öğretim görevlileri ve araştırma görevlilerinden; öğretim üyeleri ise profesör, doçent ve doktor öğretim üyesinden oluşacak
6 Mart 2018 Salı 00:53

 
Vakfıkebir Ülkü Ocağında Bayrak Değişimi
Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanlığı, İlçe Ocak Teşkilatlarında değişimlere devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Arsin ve Araklı İlçelerinde görev değişikliklerini yapan Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanı Mihrab Altınışık'ın gerçekleştirdiği devir teslim töreninde uzun yıllardır Vakfıkebir Ülkü Ocağında Başkanlık görevini alnının akıyla yerine getiren Şenol Bülbül görevini Servet Erkan'a devretti.
2 Mart 2018 Cuma 18:21

 
BAŞKAN AÇIKLAMAYAPTI.
Bizler kamu yarına çalışan odalar ve dernekler olarak çalışma alanlarımız arasında toplumu bilgilendirme görevimiz mevcut. Trabzon Ziraat Mühendisleri Odası olarak bu görevimizi yerine getirmek için üzerimize düşen kamu yararına ne sorumluluk varsa yerine getirdik
2 Şubat 2018 Cuma 17:16

 
SEN EMRET ANNE
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Maçka ilçesinde 15 yaşında şahadete ulaşan Eren Bülbül’ün ailesi için Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen konutun çalışmalarını yerinde denetledi. Anne Ayşe Bülbül’ü de ziyaret eden Gümrükçüoğlu, “Senin emirlerini yerine getirmek bizim boynumuzun borcudur anne” dedi.
25 Ocak 2018 Perşembe 10:41

 
GÜNDEM TÜRKİYE'NİN EURO 2024 ADAYLIĞI.
Trabzon Valisi Yücel Yavuz, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2024) adaylık sürecinde reklam, tanıtım, güvenlik ve konaklama konularında üzerlerine düşen sorumlulukları en iyi şekilde yerine getireceklerini söyledi.
13 Ocak 2018 Cumartesi 19:29

 
HAÇKALI BABA'DA MÜDÜR DEĞİŞİMİ
FATİH KURT GİTTİ YERİNE DAVUT GEDİKLİ GELDİ.
6 Aralık 2017 Çarşamba 18:05

 
İlk sınav Aralık’ta!
TEOG YERİNE MİS GELİYOR
12 Ekim 2017 Perşembe 08:06

 
FİSKOBİRLİK’i savundu
SAADET Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Eğer devlet, hükûmet, politikalarını üreticiden yana kullansa, gerekli desteği verse, kaynağı ayırsa emin olun bizim 2,5-3 milyar dolarlık fındık ihracatımız yerine göre 5, 6, 7, 8 milyar dolara kadar çıkabilir." dedi.
29 Eylül 2017 Cuma 09:41

 
Mağarada ot yiyerek yaşıyorlar
İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütlerinin dağıldığını belirterek, "Telsiz konuşmalarını dinliyoruz. 'Otları yiyoruz, ne olursunuz bize yardımcı olun.' diye kendi arkadaşlarından aman dileniyorlar. Hayvan gibi mağaralarda saklanıyorlar. Ama bizim aslanlarımız gereğini yerine getiriyorlar ve getirmeye devam edecekler." dedi.
24 Haziran 2017 Cumartesi 10:31

 
Başkan Koçhan'dan Suç Duyurusu.
Maçka Belediye Başkanı Koçhan, “Hiçbir siyasetçinin vatandaşlara ve devletimizin görevli memuruna hakaret etme hakkı yoktur. ‘Gücümüz millet işimiz hizmet’ olan bir siyasi görüşün temsilcileri olarak bugün vatandaşımız tarafından bize verilen görevi layıkıyla yerine getirmek için CHP Milletvekili Sayın Tuncay Özkan hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz” dedi.
10 Nisan 2017 Pazartesi 00:37

 
Düzköy'de Yangın İsyanı.
Düzköylü vatandaşlar olay yerine geç gelen itfaiyecilere tepki gösterdi
3 Nisan 2017 Pazartesi 17:04

 
Gümrükçüoğlu:Basın mensupları toplumumuzun sesidir
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Basın mensupları halk adına görev yaparken zamanından, ailesinden fedakârlıkta bulunan ve adeta kamu görevlisi olarak kutsal bir görevi yerine getiren toplumun sesi olan insandır" dedi.
9 Ocak 2017 Pazartesi 17:49

 
Derik'in Yeni Kaymakamından Vali Yavuz'a Ziyaret
Şehit edilen Muhammet Fatih Safitürk’ün yerine Mardin’in Derik ilçesine Kaymakam olarak görevlendirilen Hakan Kafkas, Gümüşhane eski Valisi olan Trabzon Valisi Yücel Yavuz'a veda ziyaretinde bulundu.
21 Kasım 2016 Pazartesi 11:38

 
AKSA NİHAYET EZİYETE SON VERDİ.
Aksa elektrik tahsilât bürosu yeni yerine taşındı.
19 Ekim 2016 Çarşamba 18:55

 
İlk Hacı Kafilesi Yurda Döndü.
Hac vazifesini yerine getirmek için kutsal topraklarda bulunan ilk hacı kafilesi Trabzon’a döndü.
19 Eylül 2016 Pazartesi 17:04

 
Başkan Türkmen'den Bakan Soylu'ya Tebrik.
Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, aldığı her görevi başarı ile yerine getiren Trabzon'umuzun gururu Bakanımız Süleyman Soylu'nun yeni görevinde de başarılı olacağına inandığını söyledi.
2 Eylül 2016 Cuma 18:48

 
Yeni İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Oldu.
Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın görevden ayrıldığını açıkladı. Ala'nın yerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu getirildi.
31 Ağustos 2016 Çarşamba 20:34

 
Biden:Yasalar Yerine Gelirse Gülen'i İade Ederiz
Türkiye'ye gelen ABD Başkan Yardımcısı Biden, "Yasalar yerine gelirse Gülen'i teslim edebiliriz. Bizim herhangi bir kişiyi koruma niyetimiz yoktur ama yasalarımıza uymak zorunluluğumuz vardır" dedi.
24 Ağustos 2016 Çarşamba 18:44

 
Tekirdağ'da Eğitim Uçağı Düştü
Olay yerine itfaiye ekipleri ile ambulanslar sevk edildi.
17 Ağustos 2016 Çarşamba 17:00

 
KUR’ANİ KAVRAMLARDAN ; TEVEKKÜL
Tevekkül, bir işin bütün gereklerini yerine getirdikten sonra sonucunu Allah’a bırakmak demektir.
27 Temmuz 2016 Çarşamba 07:56

 
SAHURA KADAR AYAKTA!
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, krizlerde ve ekonomik buhranlarda piyasayı sıkıştıran devletçilik anlayışı yerine özel sektöre destek olan, yol gösteren ve teşvik eden bir anlayış ortaya koyduklarını belirterek, son 14 yılda istikrar meselesini Türkiye'nin hallettiğini söyledi.
11 Haziran 2016 Cumartesi 01:06

 
Soylu Akçaabat'a Müjdeyi Verdi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanı Süleyman Soylu, seçim döneminde verdiği sözlerin arkasında olduğunu ve verilen sözleri yerine getireceklerini belirti.
21 Mart 2016 Pazartesi 19:14

 
‘Sevindirici Olan Can Kaybının Olmamasıdır’
Trabzon Of İlçesini Çaykara ilçesine bağlayan karayolunun heyelan nedeniyle trafiğe kapanması sonrasında olay yerine giden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu açıklamalarda bulundu.
9 Şubat 2016 Salı 00:00

 
Engelliler Toplumun Parçası ve Vazgeçilmezidir.
3 Aralık Engelliler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, engellilerin hayatlarını rahatça sürdürmelerini sağlamak amacıyla üzerlerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getirme gayreti içerisinde olduklarını kaydetti.
2 Aralık 2015 Çarşamba 07:53

 
Karan’dan hayal kırıklığı
7 Haziran 2015 Genel Seçimi’nde Cumhuriyet Halk partisi (CHP)’nin 2. sıradaki milletvekili adayı Ali Türen Öztürk’ün yerine ada gösterilen Yavuz Karan seçimde tam anlamıyla bir hayal kırıklığı yaşadı.
3 Kasım 2015 Salı 17:08

 
Trabzon'da Sandık Görevlisi 3 Kişinin Yerine Oy Kullandı
Trabzon’da bir kişi iddialara göre 3 kişinin yerine oy kullanırken yakalandı
1 Kasım 2015 Pazar 15:30

 
Bir şeyi de kabul etmiyoruz
Çevrene bak?Ülkemiz yangın yerine dönmüş,İnsanımız Gergin, Mutsuz, Huzursuz
13 Ekim 2015 Salı 18:33

 
İşte Yeni Nesil Dolandırıcılık Yöntemi
İzmir merkezli üç ilde düzenlenen operasyonda, kargo ve pizza gönderdiği kişilere kurye aracılığıyla ‘teslimat fişi’ yerine senet imzalatıp 40 kişiyi 15 milyon lira dolandırdığı ileri sürülen 11 kişi gözaltına alındı.
3 Eylül 2015 Perşembe 00:23

 
Yeni Başkana Hayırlı olsun ziyareti.
Vefat eden Ali Bayram’ın yerine başkanlığa Seçilen Mustafa Hikmet Eyüpoğlu 'na ziyaretler hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.
31 Ağustos 2015 Pazartesi 14:23

 
Akçaabat Ziraat Odası’nda seçim
Vefat eden Ali Bayram’ın yerine Mustafa Hikmet Eyüpoğlu seçildi...
25 Ağustos 2015 Salı 20:14

 
BAŞKAN GENÇ’İN ÇÖP HASSASİYETİ
Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Belediye’nin Temizlik İşleri’ne bağlı ekiplerin rutin olarak yaptıkları çöp toplama, yıkama ve temizlik işlemlerini yaz ayları dolayısıyla büyük bir hassasiyetle yerine getirdiklerini söyledi.
19 Ağustos 2015 Çarşamba 20:25

 
Düzköy’de şüpheli araç paniği
TRABZON’UN Düzköy ilçesi Ortamahalle’de sokak ortasına gelişigüzel bırakılan 61 DS 939 plakalı araç paniğe neden oldu. Düzköy Belediyesi’nden araç için anons yapılmasına rağmen aracın sahibi gelmeyince polis ‘bomba yüklü araç olabilir’ ihtimaline karşı olay yerinde güvenlik önlemi aldı. Daha sonra olay yerine gelen sürücü aracının arıza yaptığını ve tamirci aramaya gittiğini belirtti.
10 Ağustos 2015 Pazartesi 01:41

 
Milletimiz Ne Ödev Vermişse Onu Yapmaya Gayret Ettik
Günnar: " Milletimiz bizlere bugüne kadar ne dediyse, hangi ödevi verdiyse bunu yerine getirmenin gayreti içinde olduk"
31 Temmuz 2015 Cuma 18:37

 
Atalay, eski görevine döndü mü?
Trabzonlu Genel Müdür Mehmet Atalay'ın yerine atama yapıldı..
24 Haziran 2015 Çarşamba 10:38

 
Farabi Hastanesi Başhekimi değişti...
Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü, kendi isteği ile görevinden ayrılırken, yerine başhekim yardımcılığı görevini yürüten Prof. Dr. Halil Kavgacı atandı.
14 Nisan 2015 Salı 21:33

 
Alternatif köprüde sona yaklaşıldı.
Hatırlanacağı üzere geçen Ekim ayında, yağan aşırı yağışın etkisiyle yıkılan tarihi Osmanbaba taş köprüsünün yerine Güney çevre yolu kapsamında yapılan köprünün kısa sürede tamamlanacağı ve ulaşıma açılacağı öğrenildi.
10 Nisan 2015 Cuma 20:43

 
Şok İddia! Yanal Gidiyor O İsim Geliyor..
Trabzonspor'da sürekli tartışılan isim olan Ersun Yanal'ın yerine muhalif isimler Ertuğrul Sağlam'ı düşünüyor.
20 Mart 2015 Cuma 18:23

 
Nurcan Yazıcı: 13 yıldır neredeydiler?
MHP aday adayı Yazıcı, AK Parti aday adaylarını eleştirerek, AK Parti'nin gidişiyle yerine CHP'nin değil MHP'nin geleceğini söyledi
7 Mart 2015 Cumartesi 10:59

 
Sebzeciler ve meyveciler sıkıntıda
Meyve pazarının içinde bulunduğu Belediye dükkânları yıkılarak yerine yeni bina inşa edildi
6 Şubat 2015 Cuma 21:03

 
Sivrikaya'dan Basın Açıklaması
Selçuklu döneminden başlayarak Ahilik kültürü altında esnaf ve sanatkâr bu ülkenin her zaman mayası, çimentosu olmuştur. Ülkeyi ayakta tutan, ülkemize istikamet çizen bir vazifeyi asırlar boyunca hakkıyla yerine getirmiştir.
17 Ocak 2015 Cumartesi 20:09

 
Öğretmen evi mi? Kahvehane mi?
Sahil projesinden ötürü yıkılan ve birçok kamu kurumu personeline hizmet veren eski öğretmen evi yıkıldıktan sonra, yerine yeni bir yer bulunamayınca eski askerlik şubesinin bir odasına sıkıştırıldı.
15 Ocak 2015 Perşembe 17:44

 
Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun"
Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Başocak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında gazetecilerin önemli bir görevi yerine getirdiğini belirtti.
10 Ocak 2015 Cumartesi 16:21

 
Hamsi Yerine Palamut Çıkması Balıkçıları Şaşırtıyor
Karadeniz’de Hamsi Yerine Palamut Çıkması Balıkçıları Şaşırtıyor
3 Aralık 2014 Çarşamba 17:27

 
Facianın eşiğinden dönüldü
Maçka’da taş ocaklarından atılan galeri nedeniyle kayalar bir işyerine düştü
26 Kasım 2014 Çarşamba 17:13

 
30 Mart yerel seçimlerinin üzerinden 8 ay geçti…
MHP Akçaabat ilçe başkanlığı olarak seçimi kazanan siyasi erki tebrik etmiş bundan sonraki süreçte verilen sözlerin ne kadarının arkasında durulacağının ne kadarının yerine getirileceğinin takipçisi olacağımızı beyan etmiştik.
20 Kasım 2014 Perşembe 18:27

 
Yazıcı'dan Kurban Uyarısı
Kurban Bayramında, halkımız kurban vazifesini sağlıklı bir şekilde yerine getirerek, dini vecibelerini ifa etmenin huzurunu yaşamak istemektedirler.
2 Ekim 2014 Perşembe 17:25

 
MHP Trabzon İl Başkanı Kim Olacak
Geçtiğimiz hafta istifa eden MHP Trabzon İl Yönetimi'nin yerine hangi ekibin göreve getirileceği merakla bekleniyor.
11 Eylül 2014 Perşembe 09:49

 
Trabzon'da asfaltlanma sürüyor
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptıkları plan ve program dahilinde betonlama ve asfaltlama çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederek, “Kime ne söz vermişsek hepsini harfiyen yerine getireceğiz. Tabi ki çalışmalarımız bütçemiz imkanlarında yapacağız. 5 yıl içerisinde hiçbir vatandaşımızı ve belediyemizi ayırt etmeden en iyi hizmeti vermenin gayreti içeresinde olacağız” dedi.
10 Eylül 2014 Çarşamba 12:00

 
İtalyanı öldürdü kamyonda uyudu
RİZE’NİN Derepazarı İlçesi’nde park halindeki karavana havalandırmadan girerek Giorgio Bozzo (72) adlı İtalyan turisti öldüren 28 yaşındaki Halil K.’nın 8 ayrı suçtan sabıkası olduğu ve cinayetten sonra olay yerine 500 metre mesafede bulunan bir kamyonun kasasında sabahladığı ortaya çıktı.
8 Eylül 2014 Pazartesi 16:45

 
Utanın bu kadınlardan
Firma sözünü yerine getirmeyince köylü kadınlar direkleri sırtlarında taşıyarak yerine dikiyorlar.
6 Ağustos 2014 Çarşamba 19:40

 
Vergi Borçlarında Af Bekleyenler Dikkat
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, vergi cezalarından vazgeçmeyeceklerini belirterek, gecikme faizi yerine enflasyonla güncelleneceklerini ifade etti. Şimşek, "Tasarı ile sadece ve sadece gecikme faizi ile enflasyon farkı kadar olacak" dedi.
30 Haziran 2014 Pazartesi 17:20

 
Teknolojinin Uğramadığı Yer
Çadır dağında Rasim Usta’nın yerine konuk olduk.
27 Mayıs 2014 Salı 16:16

 
Silah bırakmanın tek yolu öcalan'lı kongredir.
PKK'nın silahsızlanması için gerken şartı açıklayan Murat Karayılan "Apo zindanda olduğu müddetçe silah bırakma talimatı verse bile gerilla yerine getirmez." dedi.
17 Mart 2014 Pazartesi 20:14

 
Kitaplar tuvalette saklanıyor
TRABZON’UN Akçaabaat İlçesi Halk Kütüphanesi’nde yer sıkıntısının neden olduğu görüntüler, insanı utandıracak cinsten. İlçe kütüphanesinde bulunan 17 bin 267 kitabın bir kısmı raflar yerine kurumun tuvaletine istif edilmiş, kolilerin içinde muhafaza ediliyor.
3 Şubat 2014 Pazartesi 17:44

 
Trabzon'a 5 yıldızlı yeni otel
Trabzon’da Yomra ilçesi Kaşüstü beldesindeki Dünya Ticaret Merkezi’nin yerine yaptırılacak olan beş yıldızlı otelin sözleşmesi bugün imzalandı.
21 Kasım 2013 Perşembe 23:42

 
Veysel Çakı veda etti
Trabzon İl Müftülüğü görevinden Denizli İl Müftülüğü’ne atanan Veysel Çakı, yeni görev yerine gitmeden önce Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’a veda ziyaretinde bulundu.
6 Ağustos 2013 Salı 18:45

 
Nokta Ucuzluk Açıldı
Akçaabat yeni bir işyerine daha kavuştu.
5 Ağustos 2013 Pazartesi 16:14

 
İtfaiye bekliyorduk vidanjör geldi
Trabzon’un Dernekpazarı İlçesi’ne itfaiye aracı beklenirken, yerine vidanjör gelmesi ilçede tepki uyandırdı.
17 Aralık 2012 Pazartesi 20:45

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1918 Hakkari'nin kurtuluşu.
1932 Türk Tarihi Tetkik Cemiyeti'nin kuruluşu.
1955 Dr. Jonas Salk tarafından geliştirilen çocuk felci aşısının güvenli ve etkili olduğu açıklandı.
1961 Sovyetler Birliği, uzaya ilk insanı gönderdi. Vostok 1 ile uzaya giden Yuri Gagarin, uzayda 108 dakika kaldı.
1963 Martin Luther King, Alabama'da sivil haklar yürüyüşüne öncülük ettiği gerekçesiyle tutuklandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur