Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nun yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, TrabzonÜniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç,Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan ve Ticaretve Sanayi Odası Başkan Vekili Ali Haydar Baş Trabzon’un öğrencilere sunduğu zengin ve kaliteliimkânlardan söz ederek tercih yapacak adayları şehre davet etti.
FARKINDALIK OLUŞTURMAYI AMAÇLADIK
Yürütülen kampanyaya ilişkin açıklamada bulunan Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulamave Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Recep Çolak, “Üç üniversiteye ev sahipliği yapan, bölgemizinve ülkemizin önde gelen eğitim şehirlerinden biri olan Trabzonumuzun sosyal, kültürel, akademik vesportif alanlarda öğrencilere sunduğu geniş imkanlarının, doğal güzelliklerinin, kültürelzenginliklerinin ve bununla birlikte her geçen gün büyüyen ticaret ve sanayi faaliyetleriyle iş ve stajalanlarında artan potansiyelinin öğrencilerin kariyerlerine önemli katkılar sağlayacağı konusundafarkındalık oluşturmak amacıyla böyle bir kampanya düzenledik.
Değerli vakitlerini ayırarakkampanyamıza katılan ve şehrimizin cazibesini ve potansiyelini tercih yapacak adaylarla paylaşan Valimiz Sayın İsmail Ustaoğlu’na, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’na, TrabzonÜniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’ya, Ortahisar Belediye Başkanımız Sayın Av.Ahmet Metin Genç’e, Akçaabat Belediye Başkanımız Sayın Osman Nuri Ekim’e, Trabzonspor KulübüBaşkanımız Sayın Ertuğrul Doğan’a, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekilimiz Sayın Ali Haydar Baş’ateşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.