Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Ankara’da Mini Zirve Başkan Yıldırım'dan Başkan Kara'ya ziyaret Esnaf ve sanatkarlara yabancı dil öğreniminde yüzde 50 indirim imkânı TRABZONLU ŞEHİT MUSA DANIŞMAZ KABRİ BAŞINDA ANILDI DÜZKÖY ŞAMPİYONLAR LİGİ BAŞLADI. KADİR ÖZCAN MEZARI BAŞINDA ANILDI KADIN MECLİSİ FİYASKOSU 9 Üniversite Uluslararası Konsorsiyum için Trabzon’da Toplandı Sebat'tan Zirve Yürüyüşü BÜYÜKŞEHİR KAR ESARETİNDEN KURTARDI ESKİ BAŞKAN MEHMET CAN’A SON GÖREV ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NE YENİLİKÇİ DOKUNUŞLAR SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK! AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ BARÜ ile Özbekistan arasındaki uluslararası hareketlilik artıyor OSMAN BABA MAH.KALINTAŞ CADDESİ'NE BAKIM YOK, MAHALLELİ TEPKİLİ! AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 'SİREN' UYARISI MUHTARLARLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELİNDİ AKÇAABAT’TA 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI Trabzon heyeti Tiflis Büyükelçiliği'ni ziyaret etti, işbirliğini arttırmak için izlenecek yol haritası görüşüldü
SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK!
SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK!
 
AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
 
OSMAN BABA MAH.KALINTAŞ CADDESİ'NE BAKIM YOK, MAHALLELİ TEPKİLİ!
OSMAN BABA MAH.KALINTAŞ CADDESİ'NE BAKIM YOK, MAHALLELİ TEPKİLİ!
Memi haberleri
 
OSBÜK Başkanı Kütükçü’den TTSO’nun Su Ürünleri İhtisas OSB’si talebine destek
Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükçü, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) Trabzon’da Su Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması yönündeki projesine destek vererek, “Su ürünleri, tam da ihtisas OSB ruhuna uygun bir talep. Hemen yer belirleyip talep oluşturulursa biz de OSBÜK olarak bu talebi destekleriz” dedi.
24 Ağustos 2023 Perşembe 22:12

 
AK PARTİ AKÇAABAT İLÇE BAŞKANI AHMET HÜSEYİN ALTINTEPE’DEN 15 TEMMUZ MESAJI
Üzerinden asırlar geçmişçesine unutmak, hiçbir an bile geçmemişçesine hatırımızdan çıkarmak istemeyeceğimiz bir gece 15 Temmuz…Gazilerimizin ve şehitlerimizin kahramanlıklarının destanlaştığı ve asırlar sonrasına gururla aktarılacak.
14 Temmuz 2023 Cuma 18:28

 
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Aslan Güner, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekiliği seçimlerine çok az bir zaman kaldığını belirten Güner, "Milletimize kendimizi çok iyi anlatmamız ve onları da aynı hassasiyetle dinlememiz gerekiyor. Toplumumuzun çözüm bekleyen birçok sorunu var.
3 Mayıs 2023 Çarşamba 19:55

 
Fatih Erbakan: Öğretmenlerimiz mutsuzsa Büyük Türkiye hedefinden bahsedemeyiz!
Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne ilişkin yaptığı açıklamada, “Yeniden Refah Partisi olarak çok iyi biliyoruz ki, öğretmenlerimiz bugün mutsuzsa, her türlü geçim sıkıntısından, yasal boşluklardan veya iktidarın sorunlara kulak asmamasından ötürü asıl işleri olan öğretmenlik mesleklerine odaklanamıyorlarsa, Yeniden Büyük Türkiye hedefinden bahsetmemiz beyhude kalacaktır.” dedi.
24 Kasım 2022 Perşembe 15:00

 
Trabzonspor'da gündem yine Sörloth!
Trabzonspor'da gösterdiği performans ile adını duyuran Alexander Sörloth'un Leipzig kariyeri istediği gibi gitmemişti.
16 Kasım 2022 Çarşamba 09:50

 
İYİ Parti'de Yavuz Ağıralioğlu sessizliğini bozdu!
Yavuz Ağıralioğlu, "Karar bana bildirilmemişti, ben de sizinle birlikte öğrendim" ifadelerini kullandı. Ağıralioğlu ayrıca kendisiyle ilgili kararın sebebini de bilmediğini, öğrenmesinin ardından yorum yapacağını sözlerine ekledi.
2 Nisan 2022 Cumartesi 10:39

 
Altıntepe 14 Mart Tıp Bayramını Tebrik Etti.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, toplumda hiçbir zaman önemini kaybetmemiş olan ve bir kadar da kutsal ve meşakkatli, onurlu bir mesleği yürüten sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını tebrik etti.
14 Mart 2022 Pazartesi 18:52

 
Nedir bu Osman Kavala seviciliğiniz?
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Osman Kavala dosyasının AİHM’ye intikaline ilişkin oylama sonucunun Türkiye’nin içişlerine müdahale anlamı taşıdığını söyleyerek “Siyasi içerikli, Türkiye’ye aba altından sopa gösterme kararını kabul etmemiz mümkün değil.
4 Şubat 2022 Cuma 17:54

 
ANAFARTALAR ZAFERİ’NİN 106.YILI KUTLU OLSUN
Şanlı tarihimizin destansı zaferlerinden Çanakkale Zaferi’nin en çetin mücadelesinin verildiği cephelerden Anafartalar Cephesi’nde şanlı odumuz istiklâl ve istikbalimiz uğruna canını siper etmiş, aziz vatanımızı düşmana teslim etmemiş, türlü imkansızlıklar arasında ‘iman varsa imkan da vardır’ düsturuyla var ya da yok olma mücadelesi vermiştir.
10 Ağustos 2021 Salı 16:43

 
Başkan Sarıalioğlu'ndan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı
Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Tarih boyunca altın harflerle nice destanlar yazmış olan bu millet, ihanete ve hıyanete 15 Temmuz’da da geçit vermemiştir" dedi.
14 Temmuz 2021 Çarşamba 10:19

 
AGD: Kudüs Tüm Müslümanların Ortak Sorunudur
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Akçaabat Temsilciliği olarak Kudüs’ten vazgeçmemiz mümkün değildir.
11 Mayıs 2021 Salı 10:20

 
MÜSİAD TURİZMİ CANLANDIRACAK PROJEYİ HAYATA GEÇİRİYOR
Türkiye’nin turizm gelirini artırmaya yönelik projeler geliştiren ve bu alanda yoğun çalışmalar yürüten Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), daha önce Türkiye’yi keşfetmemiş olan yabancı turistin ilgisini çekebilmek ve yeni bir turizm kaynağı oluşturmak için Karavan Park Projesini hayata geçiriyor.
20 Eylül 2020 Pazar 10:23

 
İMAMOĞLU, YILIN İLK TOPLU İFTARINI METRO İNŞAATI ÇALIŞANLARIYLA YAPTI
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, geleneksel olarak vatandaş evlerinde yaptığı iftarları, bu yıl pandemi süreci nedeniyle gerçekleştirememişti.
13 Mayıs 2020 Çarşamba 09:17

 
NİSAN AYI TARIMSAL FAALİYETLER
Nisan ayının son çeyreğine girdiğimiz bu dönemde tarımsal faaliyetlerde ki uygulamaları hayata geçirmemiz gerekmektedir.
24 Nisan 2019 Çarşamba 19:07

 
KUTSAL TOPRAKLARDAN ACI HABER
Akçaabat İlçesi’ne bağlı Akçaköy Mahallesi’nde yaşayan Seyfettin Memiş, hac görevi için gittiği kutsal topraklarda hayatını kaybetti.
31 Temmuz 2018 Salı 08:43

 
Yeni yönetim göreve başladı
Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Hacısalihoğlu, "Trabzonspor'da yapılan doğruların üzerine yeni doğrular katarak, onları geliştirerek Trabzonspor'umuzu bir yere getirmemiz lazım. Taş üstüne taş koyarak daha iyi günlere geliriz diye umuyoruz." dedi.
11 Nisan 2018 Çarşamba 00:00

 
SÜMELA SEZONA YETİŞECEK Mİ?
Trabzon Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu ‘Turizm’ toplantısında açıkladı. Ayvazoğlu, "Bugüne kadar Sümela'da girilmemiş noktalara ziyaretçileri sokarak, buraları da turizme kazandırmış olacağız. Elimizden geldiğince hızlı şekilde çalışarak bu sezon ziyaretçilerimizi Sümela'ya sokacağız" dedi.
30 Kasım 2017 Perşembe 00:00

 
Müdürler Toplantısı Yapıldı
Trabzon İl genelinde eğitim öğretim yapan Anadolu, Fen, Sosyal Bilimler, Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi müdürleri 25 Ocak 2017 tarihinde Trabzon il Milli Eğitim Şube Müdürü Gülsüm MEMİŞ KAPTAN başkanlığında toplandı.
26 Ocak 2017 Perşembe 19:08

 
Akkkaya’dan Muhtar Memiş’e Ziyaret.
“AKKAYA MEMİŞ'TEN MESAJ GETİRDİ”
18 Ocak 2017 Çarşamba 18:20

 
Pekşen Darbe Olacağı Bir tek Gazeteye İlan Verilmemişti Dedi
CHP Trabzon Mv. Av. Haluk PEKŞEN TBMM’de yaptığı konuşmada “Bir tek gazeteye ilan verilmemiş olan bir darbe girişimi, darbe kalkışması Türkiye'de bağıra bağıra gelirken bu kürsüde, medyada, meydanlarda ‘Türkiye'de darbe hazırlığı var.’ diyen herkes haklı çıkmıştır ama bu haklılığı sağlayan iktidar partisini de kutlamak lazım.
10 Ağustos 2016 Çarşamba 12:40

 
Yapılmamış iş bırakmamaya gayret ediyoruz
Düzköy’de hemşehrileriyle bir araya gelen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “İnşallah bu dönem sonuna kadar elden geçtirilmemiş yol, yapılmamış iş bırakmamaya gayret ediyoruz” dedi.
18 Haziran 2016 Cumartesi 00:01

 
BİRİNCİ'den Açıklama.
Pazar günü oynanan Trabzonspor – Fenerbahçe maçından sonra ortaya çıkan ve sonuçları gözbebeğimiz Trabzonspor’umuzun aleyhine olacağı kesin olan olayları tasvip etmemiz elbette mümkün değildir.
27 Nisan 2016 Çarşamba 10:19

 
Mehmet Güner MHP nin son durumunu yazdı.
Arkadaşlar Genel seçim sonuçlarını değerlendirmemi ve MHP nin son durumunu yazmamı istiyor
14 Aralık 2015 Pazartesi 19:11

 
Gümrükçüoğlu'ndan acı itiraf
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu şehirdeki Suriyeli dilencilerle ilgili çok ilginç açıklamalar yaparak ‘Onları kabullenmemiz gerekiyor’ dedi.
8 Aralık 2015 Salı 19:28

 
MHP sokağa indi
Aydın, “Büyümemiz birinci parti olana kadar devam edecek.” dedi
23 Eylül 2015 Çarşamba 09:44

 
Doğum gününde böbrek istedi
8 Yaşında olmasına rağmen çocukluğunu yaşayamayan Kardelen Köksal, elleri ve ayakları yok denecek kadar gelişmemiş olsa da doğum gününde böbrek istedi…
25 Kasım 2014 Salı 20:17

 
Vergi cezalarına af mı geliyor?
2011 yılındaki af yasasında en yüksek tahsilat oranının yüzde 97 ile kesinleşmemiş alacaklarda sağlandığını kaydeden AK Partili milletvekilleri, önerge kabul edilirse devletin de önemli bir gelir elde edeceğini savundular. Habertük'ün haberine göre, TBMM Genel Kurulu, Torba Yasa tasarısının kalan maddelerini pazartesi günü görüşmeye başlayacak.
6 Eylül 2014 Cumartesi 17:07

 
Çilek Yetiştiriciliğine İlgi Artıyor
Ülkemizde açık arazi şeklinde 1970 yılından bu yana üretilmeye başlanan çilekte, kısa sürede dünyada ikinci sıraya yükselmemizin de etkisiyle Trabzon’da da üretim giderek artıyor
2 Temmuz 2014 Çarşamba 15:56

 
Halil Memiş Genel Sekreter Oldu
Mahalli İdareler Araştırma Geliştirme Merkezi (MİARGEM) Başkanı ve İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Trabzonlu Halil Memiş, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne Genel Sekreter Olarak Atandı
4 Haziran 2014 Çarşamba 09:31

 
Teşkilata yakışan örnek davranış
İnsanlık hala ölmemiş
9 Temmuz 2013 Salı 14:10

 
Başarısızlığı Trabzon Valisi Açıklasın
MHP Trabzon İl Başkan Yardımcısı Muhammed Erkan, üniversite giriş sınavlarında Trabzon’un 38. sırada ve gelişmemiş illerin gerisinde kalmasının açıklanmasını istedi.
27 Haziran 2013 Perşembe 20:16

 
Miargem Başkanı Halil Memiş Basın Toplantısı Düzenledi
Merkezi Ankara’da bulunan Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi (MİARGEM) Başkanı Halil Memiş, basın toplantısı düzenledi.
21 Mayıs 2013 Salı 22:27

 
Memiş Büyükşehiri Anlatıyor
MİARGEM Başkanı Halil Memiş, katıldığı konferansta büyükşehirle ilgili dikkat çekici bilgiler verdi
26 Ocak 2013 Cumartesi 21:26

 
MEMİŞ:Büyükşehiri Anlatıyor
MİARGEM BAŞKANI HALİL MEMİŞ, KATILDIĞI KONFERANSTA BÜYÜKŞEHİRLE İLGİLİ DİKKAT ÇEKİCİ BİLGİLER VERDİ
6 Aralık 2012 Perşembe 19:59

 
“Yol Medeniyettir, Yol Hayattır”
AK Parti Trabzon İl Balkanı Dr. Adnan Günnar, AK Parti hükümetinin göreve geldiği dönemde Türkiye'deki yolların çok kötü durumda olduğunu, başlanmış ve yıllarca bitirilememiş projeler bulunduğunu, bunların hepsinsin AK Parti ile tamamlandığını ve yeni projelere başlandığını söyledi.
13 Eylül 2012 Perşembe 19:25

 
Memiş'le Büyükşehir Üzerine
Halil Memiş'le büyükşehiri konuştuk.
13 Eylül 2012 Perşembe 15:03

 
Memiş'ten KKTC'ye ziyaret.
Başkanlığını Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği (DKBB) eski Genel Sekreteri ve İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Halil Memiş'in yürüttüğü Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi (MİARGED) 19-23 Aralık 2011 tarihlerinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde bir İnceleme Araştırma ve Eğitim Programı yürüttü.
9 Ocak 2012 Pazartesi 09:24

 
Trabzon'a geldiler
Ankara'da yapılan 39. Avrupa Büyük Erkekler Boks Şampiyonası'nda 60 kiloda şampiyon olan Fatih Keleş ile 56 kiloda Avrupa üçüncülüğü elde eden Furkan Ulaş Memiş, Trabzon'a geldi.
26 Haziran 2011 Pazar 21:38

 
Memiş, halkın kaderini kendisinin tayin ettiğini söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 24. Dönem Trabzon 2. Sıra Milletvekili Adayı Halil Memiş, oyunu kendi beldesinde kullandı.
12 Haziran 2011 Pazar 14:46

 
Siyasi Farklılık Gözetmeyeceğim
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 24. Dönem Trabzon Milletvekili adayı Halil Memiş, 12 Haziran genel seçimlerinde Trabzon'da birinci parti çıkacaklarını belirterek, kendisinin herkesin vekili olacağını kaydetti.
11 Haziran 2011 Cumartesi 14:11

 
Memiş, "Bize güç verin
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 24. Dönem Trabzon Milletvekili Adayı Halil Memiş, Trabzon'un Beşikdüzü ve Şalpazarı ilçelerine gitti.
18 Mayıs 2011 Çarşamba 17:13

 
Memiş, "Trabzon büyükşehir olacaktır,
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon 2. Sıra Milletvekili Adayı ve Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği (DKBB) eski Genel Sekreteri Halil Memiş, basın toplantısı düzenledi.
16 Mayıs 2011 Pazartesi 20:08

 
Ülkenin geleceği ile ilgili sorunlarına çözüm getireceğiz
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon 2. sıra Milletvekili Adayı Halil Memiş, seçim gezileri çerçevesinde Akçaabat esnafını ziyaret etti.
15 Mayıs 2011 Pazar 13:49

 
Memiş Ülkü Ocağı'ndaki Gençlerle
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Adayı Halil Memiş, Akçaabat Ülkü Ocağında gençlerle bir araya geldi.
6 Mayıs 2011 Cuma 18:23

 
Belediyeler Kapanma Noktasına Geldi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Adayı Halil Memiş, seçim çalışmalarında meslek hayatının tamamını adadığını söylediği belediyeleri ve belediyecileri de unutmuyor.
1 Mayıs 2011 Pazar 16:01

 
12 Haziranda Göstereceğiz!
Millîyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon milletvekili adayı Koray Aydın AK Parti hükümeti için, "Böyle zalim bir iktidar görülmemiştir." dedi.
26 Nisan 2011 Salı 15:29

 
MHP'den Gövde Gösterisi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 24. Dönem Trabzon 2. sıra Milletvekili adayı Halil Memiş, seçim bölgesi Akçaabat ilçesinde partililer ile akşam yemeğinde buluştu.
23 Nisan 2011 Cumartesi 21:40

 
A.Sebat'tan Vali Kızılcık'a ziyaret
"Akçaabat Sebatspor gibi güzide ve köklü bir kulübün sorumluluğunu üstlendiğiniz içinde sizlere teşekkür ediyorum" diyen Vali Kızılcık, "Bu dönemde gerçekten bu tür kulüpler yönetiminde yer almanın bir cesaret işi olduğunu çok iyi biliyoruz. Çünkü seyircimiz, yöre insanımız yapısı gereği başarıyı çok kısa vadede bekliyor. Bunda belki de haksız da değiller. Şüphesiz önce bir altyapıyı oluşturmanız sonrada takımın başarılı olmasını beklememiz lazım. Vatandaşımız da hep başarılara alışık olduğu için bunu kısa vadede görmek istiyor" şeklinde konuştu.
21 Ekim 2010 Perşembe 17:30

 
Referandum Bitti, Sıra Genel Seçimde
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, halkoylamasını yorumlayarak, referandum değerlendirmemizi halkımızla paylaşmaya çalışıyoruz, dedi.
20 Ekim 2010 Çarşamba 23:54

 
Kongre
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Akçaabat Sebatspor'da Başkan Zeki Öztürk, olağanüstü kongre kararı aldıklarını açıkladı. Öztürk, mevcut yönetimin sayı olarak fazla olduğunu ve karar almakta zorlandıklarını, bu nedenle kongre kararı aldıklarını açıkladı. Öztürk "Daha rahat çalışabilmemiz, daha rahat karar alabilmemiz için yönetim kurulu sayımızda da gerekli azaltmayı yapmak üzere genel kurul kararı aldık. Daha iyi olacağına inanıyorum" dedi.
19 Ekim 2010 Salı 12:51

 
Eğitim Yatırımı
Trabzon'da, hayırseverler eğitim yatırımlarına devam ediyor. Akçaköy'de yapılacak olan bölge yatılı yurt binasının protokolü Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ile Akçaköy Belediye Başkanı Sultan Memiş arasında imzalandı.
14 Eylül 2010 Salı 17:04

 
İftar Yemeğinde Buluştular
MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Akçaabat ilçe teşkilatının verdiği iftar yemeğinde partililer bir araya geldi. İftar sonrasında çeşitli konuşmalarında yapıldığı istişare yemeğini güzel bir havada gerçekleşti. İftar davetine MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Halil Memiş, İl Başkan Yardımcısı Osman Karaduman, Işıklar Belediye Başkanı Alişan Bayram, Şinik Belediye Başkanı Cemil Pehlevan, Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli, İlçe Başkanı Serkan Altuntaş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Özlü ve partililer katıldı.
14 Eylül 2010 Salı 01:35

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1600 Osmanlı ordusu, Macaristan'ın Kanije Kalesi'ni fethetti.
1746 New Jersey Koleji kuruldu. Bu okulun adı 1896 yılında Princeton Üniversitesi olarak değişecektir.
1784 Rusya, Alaska'nın Kodiak Adası'nda bir koloni kurdu.
1836 Sam Houston törenlerle Texas Cumhuriyeti'nin ilk cumhurbaşkanı oldu.
1919 Amasya'da, Mustafa Kemal Paşa ile İstanbul Hükümeti'nin Bahriye Nazırı Salih Hulusi Kezrak arasında Amasya Protokolü imzalandı
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur