Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR” BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME TESOB heyetinden Başkan Genç’e hayırlı olsun ziyareti BAŞKAN EKİM’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI TESOB kursiyerleri Konya ve Ankara’da hediyelik eşya sektörünü inceledi 108. YIL DÖNÜMÜ KUT’ÜL AMARE ZAFERİ KUTLU OLSUN Başkan Kaya: “Ortahisar’da bozuk ve kullanışsız yol kalmayacak” TATSO’nun 20. Yılı Berlin’de kutlandı, törene Başkan Çelebi de katıldı "AKÇAABAT İLÇEMİZDE “ İMECE” TOPLANTILARI START VERDİ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı.. Genç öğretmen adayları duayenleri ile buluştu Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı KAYSERİ VE İZMİR DEVLET TİTATROLARI AKÇAABAT’TA Zorlu, yüksek su faturalarına dikkat çekti FINDIKTA MÜCADELE ZAMANI SEBAT GENÇLİK MAĞLUP OLDU
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
 
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
 
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
karak haberleri
 
Trabzon'dan Giden Tekataş, Memleketinde Umduğunu Bulamadı!
Trabzon TİSKİ'deki görevini bırakarak Elazığ AK Parti Belediye Başkan Aday adaylığını açıklayan Ali Tekataş, memleketinde aradığını bulamadı.
7 Ocak 2024 Pazar 16:23

 
Türkiye’nin İlk Uzay Mühendisi Karakaş: Bu Ülkede Doğdum, Ülkeme Hizmet Edeceğim
Türkiye'nin ilk serebral palsili (SP) uzay mühendisi Turgay Karakaş, “Türkiye’nin İlk Uzay Mühendisi Turgay Karakaş Genç Fikirleri Teknoloji ile Buluşturuyor” adlı konferansında geçen yıl 360 iş teklifi aldığını ve bunların içinde çok yüksek meblağlar içeren iş teklifleri olduğunu vurgulayarak “Bu iş tekliflerinin yüzde 95’i yurtdışından geldi. Çok ve çok yüksek meblağlar içeriyordu.
18 Kasım 2023 Cumartesi 07:54

 
AK PARTİ 22 YAŞINDA
21 yılı geride bırakarak kuruluşumuzun 22’inci yılına, yine halkımızdan aldığımız güçlü destekle birlikte gururla, onurla, elele, gönül gönüle adım atmanın heyecanını yaşıyoruz.
14 Ağustos 2023 Pazartesi 15:20

 
BARÜ’nün gururlandıran başarısı: 7 yılda 4 bin 590 basamak yükseldi
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Webometrics Dünya Üniversite Sıralamasındaki yükselişini sürdürerek 7’nci yılında 4 bin 590 üniversiteyi geride bırakarak önemli bir başarıya imza attı.
29 Temmuz 2023 Cumartesi 17:52

 
Çebi: Adam kazandı, Türkiye kazandı
Seçim sonuçlarını değerlendiren AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar’ın her seçim olduğu gibi yine farkını gösterdiğini söyleyerek “Şehrimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza sahip çıkarak Türkiye Yüzyılının temelini atmıştır.
28 Mayıs 2023 Pazar 20:05

 
Büyükşehir’den 32 Mahalleye Sağlıklı Su
Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan ve 3 ilçeye bağlı 32 mahalleye içme suyu sağlayan Karakaya Grubu İlave İçme Suyu Hattı düzenlenen törenle hizmete alındı
22 Ağustos 2022 Pazartesi 17:40

 
ÖZKAN SÜMER’İN KABRİ ANIT MEZAR HALİNE GETİRİLDİ
Trabzonspor ve Türk futboluna hayatını adayan Özkan Sümer’in Trabzon’un Maçka ilçesindeki kabri, anıt mezara dönüştürüldü. Trabzonspor’un efsane ismi Sümer’in karakterinin yansıtıldığı anıt mezarın yapımını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu üstlendi.
7 Mart 2022 Pazartesi 18:54

 
Bartın Üniversitesi mezunu Hasan Engin, Türkiye Şampiyonu oldu
Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunu, milli sporcu Hasan Engin, Türkiye Kick Boks Turnuvasında birincilik kürsüsüne çıkarak Dünya Kupasında ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.
26 Ocak 2022 Çarşamba 16:00

 
Sezai Karakoç Münazara Yarışması’na başvurular başladı
Ortahisar Belediyesi, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Anadolu Eğitim, Kültür ve İrfan Derneği (ANADER) ‘Sezai Karakoç Anısına 2. Liseler Arası Parlamenter Stili Münazara Yarışması’ düzenliyor.
26 Ocak 2022 Çarşamba 12:58

 
Genç:” Muhtarlarımızı, mesai arkadaşlarımız olarak görüyoruz”
Başkan Genç, Ortahisar’da yapılan altyapı çalışmalarına değindi: “Orhan Karakullukçu döneminde Galyan’da baraj yaptık.
28 Haziran 2021 Pazartesi 09:59

 
Trabzon’dan TFF’ye hodri meydan
Trabzon’un siyasileri Trabzonspor’a sahip çıkarak TFF’ye gözdağı verdi
3 Nisan 2021 Cumartesi 16:33

 
Pacarcık Jandarma Karakoluna Ziyaret.
Türkiye Muhtarlar Derneğine bağlı Akçaabat Muhtarlar Derneği Akçaabat şubesi başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Pazarcık Jandarma karakolunu ziyaret etti.
12 Mart 2021 Cuma 20:00

 
Çebi kasketi taktı “Efsaneler geri döndü''
Trabzon'da AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, kasket takarak geleneğe uydu
27 Şubat 2021 Cumartesi 17:07

 
ORMANDA KENDİNİ YAKTI
Trabzon’un Akçaabat ilçesi Osmanbaba Mahallesinde Ahmet E. isimli kişi ormanlık alanda kendini yakarak yaşamına son verdi.
25 Şubat 2021 Perşembe 14:11

 
Fatih Erbakan'dan çarpıcı 'ABD' yorumu:'Etme bulma dünyası
'Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan, ABD'deki olaylara ilişkin yaptığı değerlendirmede, yıllardır dünyaya kaos taşıyan Amerika'nın ettiğini bulduğunu söyledi. Erbakan, bu yaşananlara bakarak adaletin ve barışın hakim olduğu yeni bir dünyanın da kurulmasının elzem olduğunu belirtti.
9 Ocak 2021 Cumartesi 00:33

 
Bartın Üniversitesi Fen Fakültesi’nde görev değişimi
Bartın Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanlığı görevine atanan Prof. Dr. Bülent Karakaş, düzenlenen çevrimiçi törenle görevi Prof. Dr. Handan Ucun Özel’den devraldı.
24 Kasım 2020 Salı 17:36

 
Yomra Belediyesi Halkın Malını Halka Açtı
Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, mahkeme kararı ile halka açılması tescillenen dolgu alanını çeviren çitleri yıkarak alanı halka açtı
5 Ekim 2020 Pazartesi 08:12

 
Yeniden Refah lideri Erbakan'dan 'Malazgirt' mesajı
Kurtuluşa ancak bu ruh kökümüze sahip çıkarak erebiliriz
26 Ağustos 2020 Çarşamba 09:42

 
UKOME Kararları ve Belediye otobüslerinde konfor var mı ?
UKOME Kararları ve Belediye otobüslerinde konfor var mı? Geçen hafta Cuma günü sn. Zorluoğlu Otobüste dönüşümü ve nasıl yapılacağını bir yanında Akçaabat belediye Başkanı sn EKİM diğer yanında Koop. Başkanı Abdullah SEVİM ile beraber gazetecilerin karşısına çıkarak yapılması planlanan dönüşümü anlattı..
8 Ağustos 2020 Cumartesi 12:54

 
ABD'li askerler Sümela Manastırından tarihi eserleri aldı
Türkiye’nin inanç turizmi yönünden önemli merkezlerinden birisi olan Trabzon’un Maçka ilçesindeki tarihi Sümela Manastırı’nın kayıp hazinesinin izi sürülüyor. Ortaya atılan iddialarda ABD'li askerlerin, Sümela Manastırına kamyonlarla çıkarak paha biçilmez tarihi eserleri yurt dışına kaçırdığı kaydedildi.
26 Ağustos 2019 Pazartesi 10:30

 
Cumhuriyet Ortaokulu Şampiyon Oldu.
Okullar arası Türkiye futsal Şampiyonası’nda rakip tanımadılarTrabzon ekibi, Türkiye futsal finallerinde iki İstanbul takımını saf dışı bırakarak Türkiye şampiyonluğuna ulaştı
27 Mayıs 2019 Pazartesi 11:05

 
BEBEK KATİLLERİ
PKK’lı hainler Hakkari’de asker olan kocasını ziyaretten dönen Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeğini alçakça katletti.
1 Ağustos 2018 Çarşamba 07:14

 
AKÇAABAT’TA İNTİHAR GİRİŞİMİ.
Akçaabat’ta bugün İ.Sarı isimli vatandaş bir bankanın bulduğu apartmana çıkarak intihar girişiminde bulundu.
7 Temmuz 2018 Cumartesi 16:27

 
AKÇAABAT’IN GÖZDESİ ORTAMAHALLE
Arnavut kaldırımlı taş sokakları, Osmanlı dönemine ait evleri, çeşmeleri ve mahalle kültürünü bir bütün halinde sergilemesiyle, her geçen gün yerli ve yabancı turistlerin ilgisini cezbeden Ortamahalle tarihi karakterini günümüze kadar aktarabilmiş nadir yerleşim yerleri arasında yer alıyor.
26 Haziran 2018 Salı 19:11

 
Trabzon Ülkü Ocaklarından Karakol Ziyareti
Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Polis Teşkilatının 173. Kuruluş yılında Karakol ve Güvenlik Noktalarına ziyaretler gerçekleştirdi.
11 Nisan 2018 Çarşamba 07:51

 
Karakaya yeni içme suyu arıtma tesisi hizmete girdi
KARAKAYA İÇME SUYU YENİ ARITMA TESİSİ TAMAMLANARAK DEVREYE ALINDI. AŞIRI YAĞIŞLAR VE MEVSİM GEÇİŞLERİNDE SU KESİNTİSİ ARTIK SON BULDU
15 Şubat 2018 Perşembe 00:00

 
SÜMELA SEZONA YETİŞECEK Mİ?
Trabzon Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu ‘Turizm’ toplantısında açıkladı. Ayvazoğlu, "Bugüne kadar Sümela'da girilmemiş noktalara ziyaretçileri sokarak, buraları da turizme kazandırmış olacağız. Elimizden geldiğince hızlı şekilde çalışarak bu sezon ziyaretçilerimizi Sümela'ya sokacağız" dedi.
30 Kasım 2017 Perşembe 00:00

 
TRABZON YGS’DE TÜRKİYE 12’İNCİSİ
Eğitimde Türkiye genelinde bir basamak daha yukarı çıkarak başarısını tescilledi
29 Kasım 2017 Çarşamba 18:44

 
Akçadost son yaz etkinliğini düzenledi
Akçaabat doğa Sporları kulübü 2017 yılı son etkinliğini Abdal Musa dağına çıkarak sonlandırdı.
10 Ekim 2017 Salı 13:15

 
Fiyatları protesto için fındık yaktılar
Sarıkadı Mahallesi’nde oturan vatandaşlar, fındık fiyatlarını fındıklarını yakarak protesto ettiler
9 Ekim 2017 Pazartesi 09:29

 
Sivrikaya’dan Rize açıklaması!
Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Çaykur Rizespor'un Spor Toto Süper Lig'den düşmesiyle başlayan tartışmaların amacının dışına çıkarak art niyetli bir hal almaya başladığını belirtti.
7 Haziran 2017 Çarşamba 18:05

 
Pazarcık Jandarmada İftar Programı Düzenlendi
Pazarcık Jandarma Karakol Komutanlığında İftar Programı Düzenlendi
6 Haziran 2017 Salı 19:13

 
Karakaya suyunda bulanıklık sorunu tarih oluyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un Ortahisar, Akçaabat ve Maçka ilçelerinde 32 mahallenin içme suyu ihtiyacını karşılamakta olan Karakaya Grup İçme Suyunu en iyi şekilde abonelerine sunmak için başlattığı içme suyu arıtma tesisi inşaatını tamamlanma aşamasına getirdi.
28 Mayıs 2017 Pazar 05:38

 
Karınca Yuvası“Ebru Sanatı” etkinliği gerçekleştirdi.
Karadeniz Teknik Üniversitesi Trabzon Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Elif Tüba AKÇAY yürütücülüğünde bölüm öğrencileri Zeynep AKSARAY ve Yeşim KARAKUM ile Özel Karınca Yuvası Boztepe ve Akçaabat Şubesi öğrencilerine yönelik “Ebru Sanatı” etkinliği gerçekleştirildi.
16 Mart 2017 Perşembe 18:22

 
Şalpazarı’nın 14 mahallesine içme suyu müjdesi
Şalpazarı ilçesinin Simenli, Sütpınarı, Sayvançatak, Çamlıca, Doğancı, Dorukkiriş, Kasımağzı, Düzköy, Karakaya, Kalecik, Camkiriş, Çarlaklı, Gölkiriş ve Akkiriş mahallelerine sağlıklı ve yeterli içme suyu ulaştıracak olan Grup İçme Suyu ve Arıtma Tesisi Projesi İstişare Toplantısı Kaymakamlık binasında gerçekleştirildi.
25 Şubat 2017 Cumartesi 00:31

 
Zabıta'dan yaralı güvercin ve köpeğe yardım eli!
Akçaabat zabıtası, yaralı, sahipsiz hayvanlara sahip çıkarak yine örnek bir davranışa imza attı.
16 Şubat 2017 Perşembe 17:50

 
Denizden FETÖ imzalı saat çıktı
TRABZON'UN Çarşıbaşı ilçesi Yoroz Bölgesi’nde G.G. ve M.U. adlı iki dalgıç, denizde bulduğu saatin üzerinde Fetullah Gülen yazdığını görünce karakola giderek saati polise teslim etti.
5 Ağustos 2016 Cuma 19:06

 
Dağ taş aranıyor
Giresun'da jandarma karakoluna yapılan terör saldırısı devam ediyor
9 Mayıs 2016 Pazartesi 00:45

 
CHP'li Pekşen Konuşurken Meclis Karıştı
CHP Trabzon Milletvekili Haluk Peşken, Genel Kurul’da kürsüye çıkarak söz aldı.
26 Nisan 2016 Salı 21:22

 
Cennete uğurlandı
Kelkitli Piyade Üsteğmen Erdem Keskin, dün on binlerin tekbirleri eşliğinde ve arkasında 40 günlük bebeğini bırakarak cennete gitti.
30 Mart 2016 Çarşamba 07:20

 
Komiser ve Emniyette görevli sivil personel şehit oldu
Şırnak'ın Cizre ilçesinde karakol çevresinde güvenlik önlemi alan polise uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda 1 komiser ve emniyette görevli 1 sivil personel şehit oldu.
24 Kasım 2015 Salı 18:53

 
Millet memleket meselesi dedi
Millet ülkenin sosyo-ekonomik durumuna bakarak oy kullandı
2 Kasım 2015 Pazartesi 12:22

 
Vali Karahan saldırı bölgesinde
Giresun Valisi Hasan Karahan, Güce İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı’na bölücü terör örgütü üyelerince açılan taciz ateşinde yaralanan 4 kişiden 3'ünün taburcu edildiğini bildirdi.
28 Eylül 2015 Pazartesi 10:14

 
2 PKK'lı Böyle Öldürüldü
Tunceli’de polis karakoluna düzenlenen saldırıda 2 PKK’lı öldürüldü.
4 Eylül 2015 Cuma 00:35

 
PKK DİYARBAKIR’DA KARAKOLA SALDIRDI!
Diyarbakır’da bir grup PKK’lı tarafından Diyarbakır-Hani karayolu üzerinde bulunan karakola uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Olayda bir asker yaralandı.
22 Ağustos 2015 Cumartesi 11:52

 
Ağladı, itiraf etti,suçu kabul etti
TRABZON’UN Tonya İlçesi Karaçam Mahallesi’nde 10 Ağustos 2014 tarihinde 7 kurşun sıkarak Mehmet Sağlam’ı öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Songül B. (35) yargılandığı 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde gözyaşları arasında cinayeti nasıl işlediğini anlattı.
16 Temmuz 2015 Perşembe 15:03

 
Trabzon’un Ayşe’si CHP’li Nadir’den nerede ve nasıl oy istedi?..
Trabzon’un tek kadın milletvekili adayı olan AK Parti Milletvekili Adayı Avukat Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürürken, alışılagelmişin dışına çıkarak büyük alkış topluyor.
1 Mayıs 2015 Cuma 19:02

 
Şehit Astsubay Avcı'nın, baba evine ateş düştü!
SURİYE'deki Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu'nun nakli için dün gece gerçekleştirilen 'Şah Fırat' operasyonunda kaza sonucu şehit olan Astsubay Başçavuş Halit Avcı'nın, Trabzon'un Maçka İlçesi'ne bağlı Gürgenağaç Mahallesi'ndeki baba evine ateş düştü.
22 Şubat 2015 Pazar 15:08

 
Sürmene’de Şok İntihar.. Kafasına sıktı..
Olay Bugün Trabzon’un Sürmene ilçesi Çarşı Mahallesinde yaşandı. 75 yaşındaki Yılmaz Virdil bunalıma girerek tabanca ile kendi kafasına sıkarak...
2 Şubat 2015 Pazartesi 14:48

 
‘Kara Murat’a Trabzonlu usta can verdi
Türk çizgi roman tarihinin en önemli karakteri olan ve Rahmi Turan’ın yarattığı Kara Murat efsanesini beyaz perdeye de yeniden hayat buluyor.
12 Ocak 2015 Pazartesi 17:27

 
Neden mor fular taktılar?
25 Kasım Kadına Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetlerine dikkat çekmek isteyen kadın milletvekilleri Genel Kurula mor fular takarak geldi.
25 Kasım 2014 Salı 19:50

 
Organımı Getirin!
Trabzon’da organlarının çalındığını iddia eden ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen bir kişi bugün hastane bahçesindeki çam ağacına çıkarak intihara teşebbüs etti.
6 Kasım 2014 Perşembe 17:17

 
MHP'DEN 30 Ağustos Mesajı.
30 Ağustos Türk Milletinin ayağa kalkarak işgalcileri vatan topraklarından def ettiği günün yıl dönümüdür.30 Ağustos tarihi Türk milletinin konu vatan olduğunda tek yumruk haline gelişinin delilidir.
30 Ağustos 2014 Cumartesi 11:44

 
Maçka'da gözyaşı sel oldu
Trabzon’un Maçka ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Yılmaz Karakaş ve eşi Pakize Karakaş kılınan namazının ardından toprağa verildi.
24 Temmuz 2014 Perşembe 10:16

 
Halilhodzic işbaşı yaptı
Trabzonspor Kulübü Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Burak Gürdal, yeni teknik direktörleri Vahid Halilhodzic'in kendilerine verilen sözü tutarak ne kadar devasa, karakterli hoca olduğunu gösterdiğini dedi.
14 Temmuz 2014 Pazartesi 15:36

 
2014 dünyanın en sıcak yılı olabilir
-Prof. Dr. Etem Karakaya:
10 Temmuz 2014 Perşembe 12:02

 
Selçuk Aydın'dan Hacıosmanoğlu'na Sert sözler
"KARAKTERİNİ ORTAYA KOYDU"
15 Şubat 2014 Cumartesi 23:19

 
Yağlı değil karlı güreş
ARTVİN'in Şavşat İlçesine bağlı Veliköy'de bu yıl 19'uncusu düzenlenen Kar Üstü Karakucak Güreşleri yapıldı.
10 Şubat 2014 Pazartesi 19:11

 
Askeri Araç Kaza Yaptı: 3 Şehit
Van'ın Saray İlçesi'ne bağlı, İran sınırında bulunan Karahisar Köyü'ndeki karakola ait askeri aracın devrilmesi sonucu 3 asker şehit oldu, 18 asker yaralandı.
8 Şubat 2014 Cumartesi 12:13

 
Düğün kazası: 1 ölü, 3 yaralı
TRABZON’UN Şalpazarı İlçes’nden Samsun’a gelin almaya gidenlerin içinde bulunduğu otomobil, Tekkeköy mevkiinde yoldan çıkarak başka bir araca çarparak yol ortasında devrildi. Kazada Sevim Yavuz (30) hayatını yitirirken, 3 kişi yaralandı.
17 Ekim 2013 Perşembe 17:48

 
Siirt'ten acı haber: 3 Şehit!
Siirt'in Pervari İlçesi İğneli Jandarma Karakolunda görev yapan bir er cinnet geçirdi.
5 Şubat 2013 Salı 19:19

 
Çıldırmış bu muhtar
RİZE’NİN Güneysu İlçesi Asmalıırmak Köyü’nde hasar gören köy telefon hattının onarılmasını isteyen köy muhtarı Ramazan Yanık, Telekom ekipleri geç gelince yol onarımında kullanılan kepçenin bıçağının üzerine çıkarak tehlikeli bir vaziyette kabloyu onardı.
3 Ekim 2012 Çarşamba 20:45

 
Ulusoy törene katıldı
Afyon'daki patlamada şehit olan Akçaabatlı Şehit Onur Fikret Dülger'in cenaze töreninin ilçede yapılacağını haber alan Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, tatilini bırakarak cenazeye katıldığı öğrenildi.
16 Eylül 2012 Pazar 22:29

 
Bayramda Gözyaşları Sel Oldu
Hakkâri Dağlıca'da, 19 Haziran 2012 günü meydana gelen karakol saldırısında şehit düşen Ali Yasin Erosmanoğlu, Ramazan Bayramı münasebetiyle şehitlikte dualarla anıldı.
19 Ağustos 2012 Pazar 15:12

 
Hiç kimse istemediği yere zorla getirilmez
Ak Parti Akçaabat İlçe Kongresi öncesi ve kongre sırasında ortaya çıkan gerilim, gittikçe tırmanıyor..! Eski Vekil Mustafa Cumur, Akçaabat'ta yapılan hizmetlere sahip çıkarak, yeni vekil Aydın Bıyıklıoğlu'na yüklendi.
3 Şubat 2012 Cuma 18:18

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1903 Alberta'da (Kanada) meydana gelen toprak kaymasında 70 kişi öldü.
1916 Kut'ül Ammare Kuşatmasında Halil Kut Paşa komutasındaki 6. Ordu Irak cephesinde Kut'ül Ammare kasabasında İngiliz Mezopotamya ordusunu teslim aldı.
1939 Türk güreşçileri Yaşar Doğu ve Mustafa Çakmak 66 ve 87 kilolarda Avrupa ikincisi oldu.
1945 İtalya'daki Alman birlikleri teslim oldu.
1945 Sovyet tankları Berlin'e girdi. Sovyet askerleri şansölyelik binasının kapılarını zorlarken, Nazi lider Adolf Hitler, tabancayla intihar etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur