Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
ERDEM AKBAY, AKÇAABAT SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ'NDE ÇAY ÜRETİCİLERİNDEN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA! Çebi: Hani parti rozetini çıkarmıştınız? AKÇAABAT YAYLACIK AİLE SAĞLIĞI KOMPLEKSİ AÇILDI AKÇAABAT’TA MÜZELER GÜNÜ KUTLANDI TRABZON ÜNİVERSİTESİ 6 YAŞINDA EMRE ŞAHİN KÖROĞLU MESAJ YAYINLADI CHP AKÇAABAT İLE BAŞKANI DA FAİZ KARARINA TEPKİLİ Dr.Mustafa Çankaya’dan 19 Mayıs Mesajı MUSTAFA CUMUR DUALARLA ANILDI BAŞKAN EKİM’DEN 19 MAYIS MESAJI TARIMSAL BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR KIZILAY'DAN EKİM'E ZİYARET ÇEBİ: DEVLET HESABI GÖRMÜŞTÜR Cumur Anılıyor 1461 Trabzon Galip Geleceğin mucitlerinden bilim fuarı Bahar Etkinliklerinde TÜRKİYE Mozaiği FAİZ KARARINDAN GERİ DÖNÜLSÜN! BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEYİ SÜRDÜRÜYOR
AKÇAABAT YAYLACIK AİLE SAĞLIĞI KOMPLEKSİ AÇILDI
AKÇAABAT YAYLACIK AİLE SAĞLIĞI KOMPLEKSİ AÇILDI
 
ERDEM AKBAY, AKÇAABAT SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ'NDE
ERDEM AKBAY, AKÇAABAT SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ'NDE
 
CHP AKÇAABAT İLE BAŞKANI DA FAİZ KARARINA TEPKİLİ
CHP AKÇAABAT İLE BAŞKANI DA FAİZ KARARINA TEPKİLİ
nceleme haberleri
 
Geleceğin mucitlerinden bilim fuarı
Söğütlü Ortaokulu geleneksel hale getirdiği TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nı bu yıl 3. Kez düzenledi. Okul binasında gerçekleştirilen fuarda 7’si araştırma, 7’si inceleme ve 6’sı tasarım olmak üzere toplam 20 proje sergilendi.
16 Mayıs 2024 Perşembe 17:53

 
İL MÜFTÜSÜ AYDIN’DAN KÜLLİYE’YE ZİYARET
Trabzon İl Müftüsü Selami Aydın, Akçaabat ilçesinde bulunan Yusuf Taşkın Camii ve yapımı devam eden Abdülhamid Han Külliyesi'nde incelemelerde bulundu.
7 Mayıs 2024 Salı 18:40

 
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Sebat Gençlik’in yapımı devam eden kulüp binası inşaatında incelemelerde bulundu.
30 Nisan 2024 Salı 19:38

 
MESLEKİ EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN ZİYARET
Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta, öğrencilerin mesleki eğitimlerini gerçekleştirdikleri işyerlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
22 Aralık 2023 Cuma 17:26

 
BAKAN YARDIMCISI TURAN’IN TRABZON’DAKİ İLK DURAĞI GANİTA OLDU
Bir dizi temas ve incelemede bulunmak üzere Trabzon’a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’ın ilk durağı Ganita oldu. Ganita’yı çok beğendiğini dile getiren Bakan Yardımcısı Turan, ardından Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
6 Aralık 2023 Çarşamba 14:22

 
AKÇAABAT’TA DEVAM EDEN ÇALIŞMALAR İNCELENDİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, Akçaabat’ta devam eden bir dizi mega projenin çalışmalarında incelemeler bulunmak ve bilgi edinmek üzere Akçaabat’a geldi.
27 Kasım 2023 Pazartesi 17:34

 
ÇEVRE YOLU ŞANTİYESİNE ZİYARET
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, beraberindeki Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’lebirlikte yapım çalışmalarına başlanan Güney Çevre Yolu’nda incelemelerde bulundu.
25 Kasım 2023 Cumartesi 17:20

 
Sarp’ta personel sayısı artırılmalı, fiziki şartlar iyileştirilmeli
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, yaşanan büyük yoğunluk nedeniyle TIR, küçük araç ve yolcu geçişlerinde aksamalar yaşanan Sarp Sınır Kapısı’nda inceleme yaptı, yetkililerle görüş alışverişinde bulundu.
17 Ağustos 2023 Perşembe 12:49

 
TRABZON’UN YENİ OTOGARA KAVUŞMASINA SAYILI GÜNLER KALDI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, vizyon projeleri arasında bulunan yeni otogar alanında incelemelerde bulundu.
11 Temmuz 2023 Salı 10:24

 
AKÇAABAT FEN LİSESİ DSİ TAŞKIN MÜZESİNDE
26/05/2023 Çarşamba günü Okulumuz 10/B ve 10/D sınıf öğrencileri DSİ Yalıncak Taşkın müzesine gözlem ve inceleme gezisi düzenledi.
7 Haziran 2023 Çarşamba 11:09

 
TRABZON’UN VİZYON PROJELERİNDE SONA YAKLAŞILDI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, önem verdiği projeler arasında bulunan yeni otogar ile Bilim Merkezi ve Planetaryum inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.
4 Nisan 2023 Salı 15:09

 
Trabzon’da CHP İl Başkanlığı’nın bulunduğu binaya silahlı saldırı
Ayrıca polisin yaptığı araştırmada, CHP İl Başkanlığının, 2 kat üstünde daha kurşun izine rastlandığı kaydedildi. Polis ekipleri konuyla ilgili inceleme başlattı.
14 Mart 2023 Salı 14:27

 
BAŞKAN EKİM DEPREM BÖLGESİNDE
Depremin ilk günlerinden itibaren Belediyenin ekip ve ekipmanlarını bölgeleye sevk eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, devam eden çalışmalara eşlik etmek, inceleme ve istişarelerde bulunmak üzere Kahramanmaraş- Elbistan’a gitti.
20 Şubat 2023 Pazartesi 17:20

 
Genç, vatandaşlara depremzedeler için çadır yardımı çağrısında bulundu
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, vatandaşları depremzedelere çadır yardımında bulunmaya çağırdı. Deprem bölgelerindeki incelemelerini tamamlayarak Trabzon’a dönüş yapan Başkan Genç, mevcut durum itibarıyla bölgede en çok çadıra ihtiyaç duyulduğuna vurgu yaptı.
13 Şubat 2023 Pazartesi 17:12

 
Başkan Zorluoğlu ilçe ziyaretlerine devam ediyor
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ‘soruna yakın olan çözüme de yakındır’ anlayışıyla ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Bulduğu her fırsatta ilçeleri ziyaret eden Başkan Zorluoğlu, Vakfıkebir ilçesine giderek üstyapı çalışması tamamlanan yollarda incelemelerde bulundu, sorunları yerinde gördü.
24 Aralık 2022 Cumartesi 11:41

 
Özel Ahmet Uğur Turhan Fen Ve Teknoloji Lisesi Görkemli Törenle Açıldı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere bugün Trabzon’a geldi. İlk olarak Zigana Tüneli inşaatını inceleyen Karaismailoğlu, daha sonra Özel Ahmet Uğur Turhan Fen ve Teknoloji Lisesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Bakan Karaismailoğlu’nu bir an olsun yalnız bırakmadı.
8 Ekim 2022 Cumartesi 12:04

 
PROJELER BİR BİR HAYATA GEÇİYOR
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Of İçme Suyu ve İçme Suyu Paket Arıtma Tesisi inşaatında incelemelerde bulundu. Önümüzde ki ilk Baharda çiçekler başka açacak mesajı verdi.
27 Ağustos 2022 Cumartesi 14:28

 
İlk Kez KTÜ Farabi Hastanesi’nde Uygulandı
KTÜ Farabi Hastanesi Göğüs Hastalıkları Kliniği’ne başvuran ve yapılan incelemeler sonucu İnterstisyel Akciğer Hastalığı düşünülen 55 yaşındaki kadın hastadan, tanının kesinleşmesi için Kriobiyopsi yöntemi ile biyopsi alındı.
6 Temmuz 2022 Çarşamba 16:57

 
Genç, Akoluk Kurban Kesim ve Satış Alanını inceledi!
Ortahisar Belediyesi yaklaşan kurban bayramı öncesi belirlenen kesim ve satış yerlerindeki hazırlıklarını tamamlayarak kullanıma hazır hale getirdi. Akoluk Mahallesi’nde Trabzon’un en büyük kurban satış ve kesim alanında incelemelerde bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, hayvan besicileriyle bir süre sohbet etti. Başkan Genç, Ortahisar Belediyesi’nin kurban bayramında yoğunluğu önlemek ve vatandaşların kurban ibadetini kolay bir şekilde yerine getirebilmesi için 1 adet büyükbaş satış alanı, 1 adet küçükbaş satış alanı ile 19 adet kurban kesim alanı oluşturduğunu dile getirdi.
29 Haziran 2022 Çarşamba 18:46

 
Akyazı Kütüphanesi tamamlandı
Ortahisar Belediyesi tarafından Akyazı Mahallesi’nde yapılan kütüphane binasında incelemelerde bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 19 Mayıs tarihinde kütüphaneyi açacaklarını belirtti.
24 Nisan 2022 Pazar 13:41

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU HEYELAN BÖLGESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Sürmene ilçesinin Oylum Mahallesi’nde meydana gelen heyelanın ardından bölgede incelemelerde bulundu.
19 Nisan 2022 Salı 16:43

 
CORA HEYELAN BÖLGESİNDE
AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, heyelan felaketinin meydana geldiği Sürmene’nin Oylum Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.
18 Nisan 2022 Pazartesi 15:34

 
Bartın Üniversitesi yerleşkelerinin “Sağlıklı ve Güvenli” olduğu bir kez daha tescillendi
Küresel Salgın Bağlamında Güvenli Kampüs Belgesi alan ilk devlet üniversitesi olan Bartın Üniversitesi, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) uzmanları tarafından yapılan incelemeyle yeniden belgelendirildi.
1 Mart 2022 Salı 18:24

 
İMAMOĞLU’NDAN ‘YARDIM KİOSKU’ YANITI: KENDİNE ÇARPIŞMA ALANI OLUŞTURMAYA ÇALIŞANLARA ALLAH AKIL VERSİN
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ tarafından tepeden tırnağa restore edilen ve yeni çehresine kavuşan tarihi Üçüncü Ahmet Çeşmesi’nde incelemelerde bulundu.
4 Şubat 2022 Cuma 17:04

 
*AFAD YERLEŞKESİ İNŞAATI HIZLA TAMAMLANIYOR *
AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar Trabzon Akçaabat’ta inşaatı devam eden Afet ve Acil Durum Başkanlığı (AFAD) yerleşkesi inşaatında incelemelerde bulundu.
10 Eylül 2021 Cuma 17:52

 
Akçaabat Ziraat Odası’nın Ziraat Mühendisleri Sahada
Akçaabat Ziraat Odası Teknik Hizmetler Birimi Ziraat Mühendisleri saha çalışmaları kapsamında Derecik, Mersin, Kavaklı, Akçakale Mahallelerinde üretici ziyaretleri yapıp fındık bahçelerinde incelemelerde bulundular.
17 Haziran 2021 Perşembe 18:44

 
İMAMOĞLU: KARADENİZ’İN SUYUNA SEVDAM BAŞKADIR
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Arnavutköy’de, Beton Kanal’ın hafriyatının dökülmesinin planlandığı Karaburun sahilinde incelemelerde bulundu.
2 Haziran 2021 Çarşamba 00:51

 
SÜRECİ BAŞLATACAĞIZ
Düzköy’de incelemelerde bulunan Cora, Doğankaya Mahallesi’nde bulunan Şahinkaya’nın Tabiat Parkı ilan edilmesi için Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli’ye çağrıda bulundu.
25 Mayıs 2021 Salı 10:11

 
İmamoğlu'ndan Soylu'ya "Bence Suç" yanıtı: Milletimiz uzun yıllardır ilk defa güldü
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilerin, Fatih Sultan Mehmet Han’ın türbesi ziyareti sırasında elleri arkada görüntülerden dolayı hakkında başlatılan incelemeyle ilgili sorularını yanıtladı.
9 Mayıs 2021 Pazar 13:15

 
Altıntepe’den AFAD’A YERİNDE İNCELEME
“Akçaabat şantiye alanına dönüşecek” sözünü veren Altıntepe’denAFAD’A YERİNDE İNCELEME
4 Mayıs 2021 Salı 16:19

 
ŞİNİK OSB’DE İNCELEME
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ve beraberindekiler Şinik OSB de incelemelerde bulundu.
16 Mart 2021 Salı 17:31

 
Bartın Üniversitesi, “Sağlıklı ve Güvenli Kampüs Belgesi” alan ilk devlet üniversitesi oldu
Bartın Üniversitesi, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) uzmanları tarafından yapılan incelemelerin ardından “Küresel Salgın Bağlamında Güvenli Kampüs Belgesi” alan ilk devlet üniversitesi oldu.
5 Mart 2021 Cuma 19:34

 
İMAMOĞLU: “İBB ÇATISI ALTINDAKİ VARLIĞI KALICI OLACAK”
Başkan Ekrem İmamoğlu, İBB Meclisi’nin 15 Ekim 2020’de aldığı kararla Şehir Tiyatroları’na devredilen Şişli’deki Kenter Tiyatrosu’nda incelemelerde bulundu.
17 Şubat 2021 Çarşamba 18:22

 
İsmail Ustaoğlu geçmiş olsun ziyaretinde bulundu
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Araklı- Taşgeçit Mahallesi'nde maddî hasara neden olan yangının meydana geldiği bölgede incelemelerde bulunarak vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
14 Ocak 2021 Perşembe 20:00

 
Vali Ustaoğlu Akçaabat'ta
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Akçaabat’ta bir dizi incelemelerde bulundu.
12 Ocak 2021 Salı 17:27

 
Genç: “TOKİ’nin Trabzon’a çok ciddi katkıları oldu”
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, TOKİ tarafından yürütülen projeleri incelemek için Trabzon’a gelen TOKİ Başkanı Ömer Bulut’a yapılan projelerden dolayı teşekkür etti.
16 Aralık 2020 Çarşamba 08:27

 
Bartın Üniversitesi, HSYS Belgesi alma yolundaki önemli bir süreçten geçti
Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) sürecinde önemli çalışmalara imza atan Bartın Üniversitesi’nde, Türk Standartları Enstitüsü’nden (TSE) gelen uzmanlar “TS 1381 Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi (HSYS) Belgesi” alma sürecine dair incelemelerde bulundu.
23 Ekim 2020 Cuma 18:47

 
BAKAN KURUM AKÇAABAT'TA
Çevre ve Şehircilik Bakanı sayın Murat Kurum Akçaabat Millet Bahçesinde incelemelerde bulundu.
13 Haziran 2020 Cumartesi 18:58

 
Günnar:Millet Bahçemiz Hayırlı Olsun
AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar yapımı büyük ölçüde tamamlanan Akçaabat Millet Bahçesinde incelemelerde bulundu.
21 Nisan 2020 Salı 19:22

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAHÇELERDE
Ziraat Mühendislerimiz için Giresun Fındık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’ne teknik konularda bilgi almak , yeni çeşitleri ve fidan üretimini , kivi yetiştiriciliğini yerinde görmek ve incelemek amacıyla gezi düzenledik.
3 Mart 2020 Salı 18:02

 
VALİ USTAOĞLUNDAN İNCELEME.
VALİ USTAOĞLUNDAN 112 ACİL SAĞLIK HAREKAT MERKEZİNE İNCELEME
17 Ocak 2020 Cuma 00:00

 
"Küçük Dostlar Kliniği" hayata geçiyor!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Beşirli'de 'Küçük Dostlar Kliniği'nin yapıldığı alanda incelemelerde bulundu.
16 Ocak 2020 Perşembe 18:16

 
KAYMAKAM KURTYEMEZ GENÇLİK SPOR'DA
Kaymakamımız Ramazan KURTYEMEZ Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü' nde incelemelerde bulundu
21 Ekim 2019 Pazartesi 11:43

 
TMO Genel Müdürü Akçaabat'ta
Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Güldal beraberinde TMO Trabzon şube müdürü Asuman Kotan ,Müdür Yardımcıları Turgut Bingöl ve Hüseyin Engin Kuyumcu Trabzon'da fındık alım noktalarını ziyaret ederek incelemeler yaptıktan sonra Akçaabat Ziraat odasını ziyaret etti.
27 Eylül 2019 Cuma 19:17

 
AKÇAABAT TMO FINDIK ALIM NOKTASINA ZİYARET
Fındık üreticilerimizin ürün satış sürecini başından sonuna kadar yerinde gözlemlemek ve değerlendirmek için Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ve Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu ile birlikte Akçaabat TMO Fındık alım noktasında incelemelerde bulunduk.
11 Eylül 2019 Çarşamba 17:23

 
Oda Başkanlarından Tarım Arazilerinde İnceleme
Türkiye Ziraat Odaları Birliği(TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kozoğlu, Samsun İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Hasan Tütüncü ve ilçe ziraat odası başkanları sel felaketinden sonra Salıpazarı, Çarşamba ve Terme’deki tarım alanlarında incelemede bulundular.
26 Ağustos 2019 Pazartesi 19:46

 
AKÇAABAT’IN TARİHİ DEĞERLERİ İÇİN DESTEK
Karadeniz Bölgesi genelinde tarihi eserler ve mekanlarda yapılan restorasyon çalışmaları kapsamında incelemelerde bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığı heyeti Akçaabat Ortamahalle’de de değerlendirmelerde bulundu.
21 Ağustos 2019 Çarşamba 16:26

 
Akçaabat ta Yeni Köy Pazarı
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ali Baş ve Sarıtaş Mahalle Muhtarı Salih Alşen Yaylacık mahalle muhtarı Hakan Karan ile Ortahisar Kireçhane Mahallesinde kurulan mutlu insanlar pazarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
1 Temmuz 2019 Pazartesi 10:53

 
Sera Gölüne İnceleme
Sera Gölünde İnceleme Yapıldı
17 Mayıs 2019 Cuma 18:51

 
BAŞKAN EKİM PAZAR YERİNİ İNCELEDİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim Kadınlar (salı) Pazarına Yapılan İlave İnşaatında incelemelerde bulundu.
15 Nisan 2019 Pazartesi 16:33

 
Bitki Kütüphanesi ve Kök Müzesi açılışa hazır
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Botanik bünyesinde Trabzon’a kazandırdıkları Bitki Kütüphanesi ve Kök Müzesinde incelemelerde bulundu.
13 Şubat 2019 Çarşamba 00:47

 
Başkan Sarıalioğlu Yukarıkışlacık Mahalle Muhtarı ile buluştu
Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun mahallelerdeki sorunların yerinde tespiti ve çözümüne yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Mahallelerdeki eksikliklerin giderilmesi adına yerinde incelemeler yapan Başkan Sarıalioğlu’na Yukarıkışlacık Mahallesi Muhtarı Mustafa Akyüz’de eşlik etti.
10 Aralık 2018 Pazartesi 15:43

 
Başkan Turnalı Mahallesinde incelemelerde bulundu.
Başkan Recep Çebi, Turnalı Mahallesinde incelemelerde bulundu…
10 Ekim 2018 Çarşamba 10:54

 
ARAKLI'DA YARALAR SARILIYOR
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Araklı’da 4 Ekim tarihinde etkili olan yağışların ardından ilçeye giderek incelemelerde bulundu.
5 Ekim 2018 Cuma 19:09

 
KAYMAKAM'DAN OKUL İNCELEMESİ
Akçaabat Kaymakamı Rr.Soner Şenel Söğütlü, Derecik ve Osmanbaba Mahallerinde İncelemelerde Bulundu.
29 Ağustos 2018 Çarşamba 18:27

 
Trabzon Botanik bölgemizin sembolü olacak
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, tamamlanma aşamasına gelen Trabzon Botanik’te incelemelerde bulundu.
22 Haziran 2018 Cuma 17:37

 
CEVİZ BAHÇELERİNDE BAKIM ZAMANI
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU teknik ekibi ile ceviz bahçelerinde incelemeler yaparak üreticilere tavsiyelere bulundu.
8 Mayıs 2018 Salı 17:57

 
EMRE AKGÜN ÇEVRE YOLUNU İNCELEDİ.
Akçaabat’ın arka kesiminde yapılmakta olan ve adeta yılan hikayesine dönen yol üzerinde çeşitli incelemeler yapıldı.
16 Nisan 2018 Pazartesi 16:42

 
HIDIRNEBİ YAYLASINDA İNCELEME YAPILDI
Hıdırnebi Yaylasında yapılması planlanan turizm yatırımlarıyla ilgili yerinde incelemelerde bulunuldu.
11 Nisan 2018 Çarşamba 18:33

 
ACIMASIZ OLACAĞIZ!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Siirt Eruh'ta yol yapım çalışmasında emniyeti sağlayan güvenlik güçlerine PKK'lı teröristlerce düzenlenen hain saldırının gerçekleştiği yerde incelemelerde bulundu.
31 Mart 2018 Cumartesi 08:19

 
Eyüpoğlu fındıktaki yanlış uygulamalara dikkat çekti
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, Ortamahalle’deki fındık bahçesinde incelemelerde bulundu.
8 Şubat 2018 Perşembe 18:16

 
İNCELEME SONA ERDİ
Ankara-Trabzon seferini yapan Pegasus Havayolları’na ait yolcu uçağının önceki akşam Trabzon Havalimanı’na iniş yaptığı sırada pistten çıkması olayı ile ilgili sigorta yetkililerinin Trabzon’a gelerek kaza yerinde başlattığı inceleme sona erdi.
15 Ocak 2018 Pazartesi 00:08

 
Bakan Soylu, 8 şehidin verildiği bölgede
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 8 şehidin verildiği bölgede inceleme yaptı.
3 Kasım 2017 Cuma 15:58

 
Tüm imkânlarımızla Beşikdüzü’nün hizmetindeyiz
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Beşikdüzü’nde çeşitli temas ve incelemelerde bulundu.
5 Ekim 2017 Perşembe 00:05

 
Başkan Orta Mahallede İncelemede Bulundu
Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Güney Çevre Yolu’nun Ortamahalle bağlantı noktasında Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş’la birlikte çeşitli incelemelerde bulundu.
21 Eylül 2017 Perşembe 16:06

 
Şinik OSB’de İnceleme.
Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel ve Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen Şinik OSB Müdürü ile birlikte Şinik Organize Sanayii yolunda çeşitli incelemelerde bulundu.
21 Ağustos 2017 Pazartesi 00:51

 
Vali Yavuz Şinik Organizeyi İnceledi
Şinik Organize Sanayi Bölgesinde İnceleme
11 Ağustos 2017 Cuma 17:27

 
Adnan Günnar'dan Of ve Hayrata Ziyaret.
Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Of ve Hayrat ilçelerinde incelemelerde bulundu
7 Ağustos 2017 Pazartesi 18:45

 
Akın İpek milyarları kaçırmış
Koza Altın Madeni’nin 2011-2016 hesap dönemi incelemesinden ürküten sonuçlar çıktı
9 Temmuz 2017 Pazar 18:37

 
Trabzon dünyanın sayılı kentlerinden olacak.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Değirmendere Mahallesi’nin Deliklitaş mevkiinde incelemelerde bulundu. Temasları sırasında bölge esnaflarını ziyaret eden Gümrükçüoğlu vatandaşlarla sohbet etti.
1 Temmuz 2017 Cumartesi 04:56

 
Günnar,yanan parti binasında
Adnan Günnar,yanan parti binasında incelemede bulundu.
14 Mayıs 2017 Pazar 13:12

 
Kaymakam Soner Şenel Halkın İçinde
Kaymakam Soner Şenel Derecik Mahallesinde İncelemelerde Bulundu
12 Mayıs 2017 Cuma 19:44

 
Devlet Eli İlçelerde.
Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Düzköy, Çarşıbaşı ve Akçaabat ilçelerinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek incelemelerde bulundu
6 Şubat 2017 Pazartesi 21:27

 
Balta ve Günnar Vakfıkebir’de!
AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta ve Adnan Günnar, Vakfıkebir’de bir dizi gezi ve incelemelerde bulundular.
10 Ekim 2016 Pazartesi 17:05

 
MÜSİAD Afet Bölgesinde
MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı, Beşikdüzü ilçesinde yaşanan sel felaketi nedeniyle bölgeye giderek incelemelerde bulundu.
27 Eylül 2016 Salı 17:32

 
Günnar Afet Bölgesinde
Ak Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar Beşikdüzü, Vakfıkebir ve Şalpazarı'nda yaşanan sel felaketinden dolayı bölgede incelemelerde bulundu.
22 Eylül 2016 Perşembe 18:59

 
TFF’nin tüm kurulları istifa etti
TÜRKİYE Futbol Federasyonunun (TFF) tüm kurulları, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamındaki güvenlik incelemeleri sebebiyle istifa etti.
1 Ağustos 2016 Pazartesi 00:25

 
Uzun Bölgemizde.
DSİ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa UZUN Yatırımları Yerinde İncelemek zere Bölğemizde
26 Haziran 2016 Pazar 16:08

 
TRrabzon'daki spor tesislerinde inceleme.
Okul Sporları Olimpiyatları (Gymnaside) Toplantısı için Trabzon'a gelen Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Trabzon’da yapımı süren başta Akyazı Stadı olmak üzere spor tesislerinde incelemelerde bulundu.
17 Nisan 2016 Pazar 02:52

 
Başkan Sağıroğlu’ndan Sabah Mesaisi
Trabzon'un Yomra ilçesi Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, sabahın erken saatlerinde ekibiyle birlikte ilçe merkezinde bir dizi incelemelerde bulundu.
29 Mart 2016 Salı 08:50

 
Gümrükçüoğlu:incelemelerde bulundu
Başkan Gümrükçüoğlu Yavuz Mahallesi’ne incelemelerde bulundu
22 Mart 2016 Salı 16:42

 
Bakan Işık Şinik Organize Sanayi Bölgesini inceledi.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Şinik Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulundu.
18 Aralık 2015 Cuma 20:06

 
Soylu heyelan bölgesinde..
AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu Sürmene'de meydana gelen heyelan ile ilgili incelemelerde bulundu.
15 Ekim 2015 Perşembe 17:46

 
7 kamyon çöp çıktı
Trabzon’un Toklu Mahallesi’nde çevre sakinleri bir binadan kötü kokular gelmesi üzerine durumu yetkililere bildirirken, harekete geçen zabıta ekipleri evde yaptığı incelemede 7 kamyon dolusu çöp buldu.
11 Eylül 2015 Cuma 18:48

 
Toki Başkanı Akyazı Stadı’nda İncelemelerde Bulundu
TOKİ Başkanı Mehmet Turan Ergün, Akyazı Stadı’nda incelemelerde bulundu.
22 Mayıs 2015 Cuma 19:27

 
YABANCILAR FINDIK BAHÇELERİNE HAYRAN KALDILAR.
22-24 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan 34. Dünya Kabuklu Yemiş ve Kuru Meyve Kongresi (INC) için Türkiye’ye gelen fındık üreten ve ithal eden kurum ve kuruluşların temsilcileri Trabzon’da incelemelerde bulundular.
21 Mayıs 2015 Perşembe 11:23

 
Diş hastanesi sorununu konuştu
CHP Trabzon Milletvekili Adayı Avukat Haluk Pekşen, Trabzon'da 5 yıl önce yapımına başlanmasına rağmen halen bitirilemeyen diş hastanesinde incelemelerde bulundu.
15 Mayıs 2015 Cuma 09:20

 
Canikli:Açıkladı
Canikli,'Patates Stoğuyla İlgili İnceleme Devam Ediyor'
12 Mayıs 2015 Salı 10:26

 
MAHKEMEYE SEVK EDİLDİLER
Trabzon Ayasofya sahilindeki akıllı kavşakta yaşanan cinayetin ardından emniyet kameraları incelemeye aldı.
14 Nisan 2015 Salı 10:38

 
Sağıroğlu: DURMAK YOK YOMRA İÇİN HİZMETE DEVAM
Trabzon-Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu beraberinde Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cengiz Çolak ve Fen İşleri Daire Başkanı Ekrem Aktaş ile birlikte İkisu Grup Yolu’nda incelemelerde bulundu.
12 Mart 2015 Perşembe 18:02

 
Trabzon'da AMATEM kuruluyor
Burada oluşturulan yeni birimlerde inceleme yapan Vali Öz’e ziyareti sırasında Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Yard.Doç.Dr. Halit Çınarka, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Şafak Sünbül, Mali Hizmetler Başkanı Dr. Eczacı Selim Seyis, Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Cevahir Arduç eşlik etti.
21 Ocak 2015 Çarşamba 18:39

 
Beton Santrali İnşaatına İnceleme
Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, belediye başkan yardımcısı Kemal Çoban ile birlikte Deliklitaş Mevkiinde yapımı devam eden beton santrali inşaatında incelemelerde bulundu.
13 Kasım 2014 Perşembe 19:38

 
Elvan Kanuni Bulvarı'nı inceledi
Bakan Lütfi Elvan, Trabzon'da yapımı devam eden Kanuni Bulvarı’nda incelemelerde bulundu.
13 Ekim 2014 Pazartesi 21:36

 
Genç Kurban alanını denetledi!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç beraberinde Başkan Yardımcıları Kemal Çoban ve Abdullah Uraloğlu ile Akyazı dolgu alanına kurulan kurban satış ve kesim yerinde incelemelerde bulundu.
22 Eylül 2014 Pazartesi 18:29

 
TOKİ Başkanı Akyazı Stadı'nda İncelemelerde Bulundu
TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Akyazı Stadı'nda İncelemelerde Bulundu
4 Eylül 2014 Perşembe 18:37

 
112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ ÇOK YAKINDA HİZMETE GİRİYOR
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon 112 Acil Çağrı Merkezi’nde incelemelerde bulundu.
14 Ağustos 2014 Perşembe 19:12

 
Vali Öz Sevgi Evlerinde İncelemelerde Bulundu.
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, devlet koruması altındaki çocuklar için Çimenli’de yaptırılan modern sevgi evlerini gezerek incelemelerde bulundu.
9 Temmuz 2014 Çarşamba 13:40

 
Bayraktar pankartla karşılandı
Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, bir dizi inceleme için gittiği Akçaabat'ta coşkuyla karşılandı.
20 Mart 2014 Perşembe 20:06

 
Şike Davası’nın başkanı değişti
48 sanıklı Şike Davası’nın temyiz incelemesini yapacak olan Yargıtay 5. Ceza Dairesi Başkanı değişti.
12 Kasım 2013 Salı 22:12

 
Gümrükçüoğlu Kurban Satış Yerinde
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon Belediyesi tarafından, Akyazı dolgu sahasında oluşturulan kurban satış yerinde incelemelerde bulundu.
14 Ekim 2013 Pazartesi 21:35

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
325 Roma imparatoru Konstantin, ilk Ekümenik Konsilin İznik'te düzenlenmesini sağladı.
1481 II. Beyazıt, Osmanlı padişahı oldu.
1622 Osmanlı İmparatorluğu'nda isyancılar, ordu ve yönetimde yenilik taraftarı Padişah II. Osman'ı tahttan indirip öldürdü. Öldürülen ilk padişah olan Genç Osman'ın yerine I. Mustafa, ikinci kez tahta çıkarıldı.
1795 Fransa'da kadın kulüpleri kurulması yasaklandı.
1861 Amerikan İç Savaşı: Kentucky eyaleti iç savaşta tarafsız olduğunu ilan etti. Bu tarafsızlığı 3 Eylülde Güney orduları eyalete girince sona erecektir ve Kentucky Kuzey'e katılacaktır.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur