Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
AKÇAABAT’TA MÜZELER GÜNÜ KUTLANDI TRABZON ÜNİVERSİTESİ 6 YAŞINDA EMRE ŞAHİN KÖROĞLU MESAJ YAYINLADI CHP AKÇAABAT İLE BAŞKANI DA FAİZ KARARINA TEPKİLİ Dr.Mustafa Çankaya’dan 19 Mayıs Mesajı MUSTAFA CUMUR DUALARLA ANILDI BAŞKAN EKİM’DEN 19 MAYIS MESAJI TARIMSAL BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR KIZILAY'DAN EKİM'E ZİYARET ÇEBİ: DEVLET HESABI GÖRMÜŞTÜR Cumur Anılıyor 1461 Trabzon Galip Geleceğin mucitlerinden bilim fuarı Bahar Etkinliklerinde TÜRKİYE Mozaiği FAİZ KARARINDAN GERİ DÖNÜLSÜN! BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEYİ SÜRDÜRÜYOR ŞOFÖRLER ODASI DA FAİZ ARTIRIMINA TEPKİLİ BARÜ’de “10. Öğretmenim Şenliği” gerçekleştirildi Yaylacık Aile Sağlığı Merkezi Açılıyor GEÇİCİ PERSONEL ALIM SONUÇLARI BELLİ OLDU!
CHP AKÇAABAT İLE BAŞKANI DA FAİZ KARARINA TEPKİLİ
CHP AKÇAABAT İLE BAŞKANI DA FAİZ KARARINA TEPKİLİ
 
BAŞKAN EKİM’DEN 19 MAYIS MESAJI
BAŞKAN EKİM’DEN 19 MAYIS MESAJI
 
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
reticileri haberleri
 
"AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN MAYIS AYINDA FINDIK BAHÇELERİNDE YAPILACAKLAR İÇİN ÖNEMLİ UYARI!"
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU mayıs ayında fındık bahçelerinde yapılacak işlemler konusunda üreticilerimize uyarılarda bulunuyor; “ fındık bizim için vazgeçilmez ürünümüz yeşil altınımız.
3 Mayıs 2024 Cuma 21:00

 
ZİRAAT ODASINDAN FINDIK ÜRETİCİLERİNE TEKNİK DESTEK
Akçaabat Ziraat Odası, fındık üreticilerine yönelik gerçekleştirdiği saha ziyaretleri kapsamında, Bozdoğan Mahallesi'nde fındık üreticisi Muzaffer Gedikli'ye ait 4 yaşındaki fındık bahçesinde örnek bir uygulama gerçekleştirdi.
4 Mart 2024 Pazartesi 19:26

 
ÜRETİCİLERE FINDIK TARIMI HAKKINDA BİLGİ VE UYGULAMA
Akçaabat Ziraat Odası Teknik Hizmetler Birimi Mühendisi Mehmet Yaşar Özdemir, Çınarlık Mahallesinde bulunan Cemal Ayvaz’a ait fındık bahçesinde gerçekleştirdiği ziyarette, fındık üreticilerine faydalı bilgiler sunarak uygulamalarda bulundu.
15 Şubat 2024 Perşembe 10:30

 
" ŞUBAT AYINDA FINDIK BAHÇELERİ İLE İLGİLİ YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER"
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU üreticilerimize uyarılarda bulundu, “Fındık ilçemiz için vazgeçilmez milli bir ürünümüz. Her ay olduğu gibi bu aylarda da yapmamız gereken işlemleri tekniğine uygun şekilde yapmak gerekir.
1 Şubat 2024 Perşembe 19:05

 
EYÜPOĞLU, ŞUBAT AYINDA FINDIK BAHÇESİNE YAPILMASI GEREKENLERİ AÇIKLADI
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, ilçe genelindeki fındık üreticilerine önemli uyarılarda bulundu.
24 Ocak 2024 Çarşamba 19:38

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASINDAN FINDIK BAHÇELERİNDE KIŞ ÖNCESİ YAPILACAK OLAN İŞLEMLER İÇİN UYARI
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU fındık üreticilerine kış öncesi uyarılarda bulunuyor.
20 Aralık 2023 Çarşamba 18:40

 
Yavuz Aydın: “Belirlenen fındık fiyatı beklentinin altında kalıyor”
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, TBMM’ye fındık ile alakalı soru önergesi verdi. İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, fındık üreticilerini yalnız bırakmadı.
5 Ağustos 2023 Cumartesi 09:02

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞININ 2023 YILI FINDIK ALIMI FİYAT BEKLENTİSİ
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU hasat dönemi yaklaşan yeşil altın fındık için fiyat beklentileri hakkında açıklamalarda bulundu; “ üreticilerimiz bir yıl boyunca yoğun emek harcayarak yeni bir hasat sezonuna başlayacaklardır.
24 Temmuz 2023 Pazartesi 18:30

 
Fındık hasatında önemli uyarı.Kalite ve gelir için bu şart!
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU yaptığı açıklama da;“yıl boyunca üreticilerimizin fındık bahçelerinden yüksek verim elde etmek için büyük gayretlerle budama, gübreleme, bahçe temizliği, zararlılarla mücadele gibi üretimde yapılması gereken aşamaları yaptılar ve hasat dönemine yaklaşmış bulunmaktadırlar.
12 Temmuz 2023 Çarşamba 18:33

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI "DOĞRU ZAMANDA DOĞRU UYGULAMALAR YAPARAK ÜRETMEK
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU , Akçaabat Ziraat Odası ve Akçaabat İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Ziraat Mühendisleri tarafından yapılan saha çalışmalarında elde edilen tespitlere yönelik üreticilerimize uyarılarda bulundu.
23 Mayıs 2023 Salı 17:27

 
"AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI’NDAN MAYIS AYINDA FINDIK BAHÇELERİNDE YAPILACAK İŞLEMLER İÇİN ÜRETİCİLERİMİZE UYARI !"
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU mayıs ayında fındık bahçelerinde yapılması gerekenler için üreticilerimize şu uyarılarda bulundular.
5 Mayıs 2023 Cuma 17:17

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI’NDAN NİSAN AYINDA FINDIK BAHÇELERİ İÇİN ÜRETİCİLERİMİZE UYARI !
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI’NDAN NİSAN AYINDA FINDIK BAHÇELERİ İÇİN ÜRETİCİLERİMİZE UYARI ! Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU nisan ayında fındık bahçelerinde yapılması gerekenler için üreticilerimize uyarılarda bulundu. “ Yapılan toprak analizi sonuçlarına göre , mühendislerimizin önerileri ışığında mart ayında gübre atamayanlar ile ilk turunu atan üreticilerimiz için kimyasal gübrelerin ikinci turunun atılmasına devam edilmelidir. Özellikle kompoze gübreler (20-12-15+2MgO +me (çotanak fertil) , 15-15-15+çinko , 20-20-0, 25-5-10 entec vb. ) ve (% 46 Üre, % 26 N , % 21 AS… ) azotlu gübreler, yanmış hayvan gübresi, pelet tavuk gübreler
18 Nisan 2023 Salı 10:02

 
Bal üreticilerine davet
Akçaabat bal üreticileri birliği tüzük değişikliği yaparak Diğer ilçelerinde birliğe üye olmalarını sağladılar.
9 Mart 2023 Perşembe 14:39

 
Akçaabat Ziraat Odasından Üreticilere Fındıkta Budama Eğitimi
Akçaabat Ziraat Odası Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri Birimi Ziraat Yüksek Mühendisi Mehmet Yaşar ÖZDEMİR tarafından fındıkta verim ve kaliteyi artırmak için Akçaabat Fıstıklı mahallesinde fındık üreticilerine , fındıkta dip sürgün temizliği, budama, tepe alma, toprak numunesi alımı, bordo bulamacı uygulaması, kireçleme ve gübreleme konularında eğitim verildi.
19 Aralık 2022 Pazartesi 17:17

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASINDAN ÜRETİCİLERE FINDIKTA BUDAMA EĞİTİMİ
Akçaabat Ziraat Odası Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri Birimi Ziraat Yüksek Mühendisleri Mehmet Yaşar ÖZDEMİR ve Ümmühan Feyza KARA tarafından Akçaabat Ortaköy mahallesinde fındık üreticilerine , fındıkta budama , dip sürgün temizliği, tepe alma, toprak numunesi alımı, bordo bulamacı uygulaması, kireçleme ve gübreleme konularında eğitim verildi. Çok sayıda üreticinin katıldığı eğitim fındık bahçesinde teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştirildi.
21 Kasım 2022 Pazartesi 16:14

 
"TRABZON’DA SÜPER MEYVE ARONYA İÇİN KURUMLAR EL ELE"
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU üreticilerin doğduğu yerde doyması için var gücüyle çalışıyor.
12 Ekim 2022 Çarşamba 16:26

 
Ağaçseven’de Çaykur’a Sözleşmeye tepkisi!
Çaykur’un organik çay üreticileriyle imzaladığı karşılıklı taahhütnameye rağmen, organik yaş çay alımında dekar başına kota uygulanması, organik çay üreticilerinin tepkisini çekiyor.
20 Eylül 2022 Salı 07:43

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN “KÜRESEL ISINMANIN İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ ve TARIMA ETKİSİ “ KONULU EĞİTİM VERİLDİ
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU “Küresel ısınma ve iklim değişikliğinin tarımsal üretimde etkileri” konusunda üreticileri bilgilendirmek için yapılan eğitim hakkında açıklamalarda bulundular
4 Temmuz 2022 Pazartesi 17:46

 
Chp’li Kaya’dan Tmo’ya Uyarı: “2,53 Dolara Fındık Satarak Piyasayı Düşürüyorsunuz!”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya TBMM KİT Komisyonu Toprak Mahsulleri Ofisi görüşmelerinde söz alarak, artan maliyetler ve ülkenin içinde bulunduğu durum da göz önünde bulundurularak fındık üreticilerini mağdur etmeyecek bir fiyat belirlenmesi gerektiğini söyledi.
25 Haziran 2022 Cumartesi 15:43

 
VAZGEÇİLMEZ ÜRÜNÜMÜZ FINDIKTA BAKIM , BESLEME VE ZARARLILARLA MÜCADELE
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU fındık üreticilerine uyarılarda bulunuyor.
26 Mayıs 2022 Perşembe 16:07

 
TDV VAKFIKEBİR GÖNÜLLÜLERİ İKİ AİLE VE ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ
Vakfıkebir Bölge Yatılı Kız Kur'an Kursu'nda görev yapan Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönüllüsü Kur'an kursu öğreticileri, iki aile ve çocuklarını sevindirdi.
30 Nisan 2022 Cumartesi 16:43

 
FINDIK BAHÇELERİNDE HASTALIK VE ZARARLILARA KARŞI DİKKATLİ OLALIM
Akçaabat Ziraat Odası Teknik Hizmetler Birimi Ziraat Mühendisleri arazi faaliyetleri kapsamında yaptığı çalışmalarda fındık bahçelerinde meydana gelen hastalık ve zararlıları tespit etmek ve onlarla mücadele etmek için üreticilerimize uyarılarda bulunuyorlar.
29 Nisan 2022 Cuma 14:04

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASINDAN NİSAN AYI İÇİN UYARI !
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU nisan ayında fındık bahçelerinde yapılması gerekenler için üreticilerimize uyarılarda bulunuyor. “ Bu yıl özellikle yazlık gübreleme dönemi olan mart ayı kar yağışlı geçti..
4 Nisan 2022 Pazartesi 13:22

 
AKÇAABAT’TA BAL ÜRETİMİ ARTIRMAK İÇİN ARICILARA EĞİTİM
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı ve Akçaabat Bal Üreticileri Birliği Başkanlığınca Akçaabat ilçemizde Erol Günaydın Kongre Salonunda arı yetiştiriciliği, arı hastalıkları ve arı ürünleri konulu bir seminer düzenlendi.
18 Ocak 2022 Salı 17:25

 
FİSKOBİRLİK’TEN FINDIK ÜRETİCİLERİNE DON UYARISI
Kısa adı FİSKOBİRLİK olan Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliğinden fındık üreticilerine don tehlikesine karşı uyarı yapıldı.
17 Ocak 2022 Pazartesi 17:29

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANI’NDAN ENSTİTÜ MÜDÜRLÜKLERİNE ZİYARET
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU üreticileri için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
9 Kasım 2021 Salı 17:47

 
BAL ÜRETİMİ İÇİN AKÇAABAT’A PAVLONYA (PAULOWNİA) AĞACI ORMANLARI KURULUYOR
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU ve Akçaabat Bal Üreticileri Birliği Başkanı İsmail ŞAR beyler , Trabzon Orman Bölge Müdürü Emin YILMAZ beyi ve Trabzon Orman İşletme Fidanlık Müdürü Savaş AYVAZ beyi makamında ziyaret ettiler.
30 Eylül 2021 Perşembe 15:28

 
AKÇAABAT’TA BAL VERİMİNİ ARTIRACAK PROJEDE İLK FİDANLAR DAĞITILDI
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU ; “ Akçaabat’lı üreticilerimizin gelir seviyesini ve yaşam refahını artırmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini canla başla çalıştıklarını ve bir çok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.
24 Eylül 2021 Cuma 18:05

 
ZİRAAT ODASI SORUNU ÇÖZDÜ
Akçaabat ilçemize bağlı ACISU-AKÇAKÖY-DEMİRKAPI-ESENTEPE-KURUÇAM-MADEN-TÜTÜNCÜLER-YAYLACIK mahallelerimizde Kadostra yenilemesinden dolayı mahallelerimizdeki fındık üreticilerimiz fındık satışı İçin randevu alamıyorlardı.
14 Eylül 2021 Salı 10:31

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI FINDIK BAHÇELERİNDE BAKTERİYEL HASTALIKLAR İÇİN UYARIYOR !
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı Teknik Hizmetler Birimi Ziraat Mühendisleri saha çalışmalarına devam ediyor. Fındık , ceviz , aronya vb. zirai faaliyet ile uğraşan üreticilerimizi ziyaret ediyorlar.
14 Haziran 2021 Pazartesi 14:21

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN ÖNEMLİ UYARI !
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU Mayıs ayı ve Haziran aylarının tarımsal faaliyetler için çok önemli bir ay olduğunu ve bu ay içerisinde tarımsal ürünlerimize teknik ekibine danışarak gerekli tarımsal mücadele ve bakımları yapmaları konusunda çağrıda bulunuyor. Her zaman üreten ve üretmek isteyen Akçaabat’lı tüm üreticilerin yanında olduklarını belirtiyor.
28 Mayıs 2021 Cuma 17:54

 
BAŞKAN EYÜPOĞLU UYARDI!
ÜRETİCİLERİMİZİN DİKKATİNE
10 Mayıs 2021 Pazartesi 14:46

 
Eyüboğlu, Hedefimiz İstiridye mantarı üretiminde Akçaabat'ı merkez üssü yapmak.
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU; Akçaabat'ta üreticilerin gelir seviyesini yükseltmek ve ürün çeşitliliğini arttırmak için çalışıyoruz.
30 Mart 2021 Salı 10:10

 
Ziraat Odasından Bal üreticilerine Destek
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüboğlu ve Akçaabat Bal Üreticileri Birliği Başkanı İsmail Şar'dan Ziyaret
22 Mart 2021 Pazartesi 18:53

 
LÜTFEN BİLİNÇLENELİM
LÜTFEN MARKETLERİ DEĞİL,YEREL ÜRETİCİLERİMİZİ DESTEKLEYELİM.
21 Mart 2021 Pazar 15:21

 
GELECEĞİN İÇİN ÜRET : ARONYA
İlçemizde Süper meyve olarak bilinen Aronya yetiştiriciliği üreticilerimiz için yeni gelir kapısı oldu.
8 Şubat 2021 Pazartesi 18:38

 
AĞAÇLARIN ZİRVESİNDE BULUNAN ALTIN DEĞER:ÇAM FISTIĞI
Akçaabat’lı üreticilerimize yeni gelir kapısı oluşturulması konusunda alternatif ürünler yetiştirmek için çalışmalarımız devam ediyor.
18 Ocak 2021 Pazartesi 18:53

 
ZİRAAT ODASI TEKNİK EKİBİ SAHADA
Akçaabat Ziraat Odası Ekipleri Üreticilerin daha verimli ve kaliteli ürün yetiştirebilmeleri için teknik ekibimiz saha çalışmalarına devam ediyor.
17 Temmuz 2020 Cuma 17:50

 
TRABZONLU ÜRETİCİLER, HİBRİT FUARDA BULUŞACAK
Yıllık ortalama 6 milyar liralık üretim gerçekleştiren yerli süs bitkileri üreticileri, Kasım’daki hibrit buluşmayı bekliyor.
25 Haziran 2020 Perşembe 17:27

 
Turkcell yabancı tedarikçilerle anlaşmalarını yerel para birimi üzerinden yapacak
Turkcell, Çinli telekomünikasyon ekipmanı üreticileri ile gelecekteki ticaret anlaşmalarını Çin yerel para birimi ile yapma konusunda anlaştı.
22 Haziran 2020 Pazartesi 00:57

 
KAYA, ÇAY HASATÇILARI İÇİN SESLENDİ
CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, çay hasadı için Doğu Karadeniz'e gelmek isteyen çay üreticilerinin sesi oldu
26 Nisan 2020 Pazar 17:51

 
Başkan'dan Fındıkçılara don uyarısı
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, fındık üreticilerine uyarılarda bulundu.
31 Ocak 2020 Cuma 17:02

 
EĞİTİM SEMİNERLERİ TAMAMLANDI
Vakfıkebir İlçe Müftülüğü ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile Kur'an kursu öğreticilerine, öğrencilere ve öğrenci velilerine yönelik düzenlenen eğitim seminerleri tamamlandı.
16 Ocak 2020 Perşembe 00:22

 
VAKFIKEBİR'DE, KUR'AN KURSU ÖĞRETİCİLERİNE SEMİNER
Vakfıkebir İlçe Müftülüğü'nün eğitim planlaması kapsamında, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ile işbirliği halinde ilçe müftülüğü bünyesinde görev yapan Kur'an kursu öğreticilerine yönelik seminer düzenlendi.
7 Ocak 2020 Salı 16:21

 
AKÇAABAT TMO FINDIK ALIM NOKTASINA ZİYARET
Fındık üreticilerimizin ürün satış sürecini başından sonuna kadar yerinde gözlemlemek ve değerlendirmek için Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ve Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu ile birlikte Akçaabat TMO Fındık alım noktasında incelemelerde bulunduk.
11 Eylül 2019 Çarşamba 17:23

 
Toprak Mahsulleri Ofisi Akçaabat'ta alım noktası açıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üreticilerin Fındık Üreticilerinin mağdur edilmemesi için açıkladığı fındık fiyatları ile TMO’nun müdahale alımı yapacağının ardından Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu gerekli girişimlerin yapıldığını ve Toprak mahsulleri ofisinin bundan önceki yıllarda olduğu gibi Akçaabat'ta alım noktası açacağını belirtti.
8 Ağustos 2019 Perşembe 18:53

 
Toprak Mahsulleri Ofisi Akçaabat'ta alım noktası açıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üreticilerin Fındık Üreticilerinin mağdur edilmemesi için açıkladığı fındık fiyatları ile TMO’nun müdahale alımı yapacağının ardından Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu gerekli girişimlerin yapıldığını ve Toprak mahsulleri ofisinin bundan önceki yıllarda olduğu gibi Akçaabat'ta alım noktası açacağını belirtti.
1 Ağustos 2019 Perşembe 18:45

 
Fındıkçı Emeğine Saygı Bekliyor.
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU 2016 yılında başlatmış olduğumuz ilçemizde fındıkta verim ve kaliteyi artırmak için düzenlediğimiz Fındık Budama Gübreleme ve ilaçlama kurslarına katılan üreticilerimizin 550 çiftçimiz ve Tarımsal Danışmanlık Hizmeti verdiğimiz 240 çiftçimizin bahçelerinde 80-90 kg olan fındık verimi bugün 150-250 kg çıktı.
17 Haziran 2019 Pazartesi 18:23

 
FINDIKTA KÜLLEMEYE DİKKAT
Son yıllarda fındık üreticilerimiz için önemli ekonomik zarara neden olan fındıkta külleme hastalığının mücadele zamanı başlamaktadır.
3 Mayıs 2019 Cuma 17:10

 
ZİRAAT ODASINDAN GÜBRELEME EĞİTİMİ
Akçaabat Ziraat Odası olarak fındık üreticilerimize meyve ağaçlarında gübreleme konulu eğitim verilecektir.
12 Mart 2019 Salı 15:00

 
Fındık için sigorta uyarısı!
Trabzon Tarım ve Orman Müdürü Cahit GÜLBAY, fındık ve kivi üreticilerini tarım sigortası yaptırmaları konusunda uyardı.
14 Şubat 2019 Perşembe 14:33

 
Akçaabat’ta Modern Arıcılık Teknikleri Semineri
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı ve Akçaabat Bal Üreticileri Birliğinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu eğitimde arı bakımı, besleme, hastalık ve zararlılarla mücadele eğitimi verildi.
28 Kasım 2018 Çarşamba 16:16

 
Vatandaş cezayı kessin
İYİ PARTİ Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın “Fındık üreticilerinin sorunları TBMM'de araştırılsın” şeklindeki önergesinin AK Partili milletvekillerince reddini değerlendirerek “AK Partililer bu işi yüzlerine, gözlerine bulaştırdılar. Vatandaş bunun cezasını kesmelidir.” dedi.
21 Ekim 2018 Pazar 09:01

 
ATIK PİL TOPLAMA KAMPANYASI DEVAM EDİYOR
Akçaabat Belediyesi, TAP (Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları) Derneği ile ortaklaşa yürütülen okullarda “Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası devam ediyor.
4 Mayıs 2018 Cuma 19:08

 
ARICILAR SERTFİKALARINI ALDI
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı, Akçaabat Halk Eğitim Müdürlüğü, Akçaabat Bal Üreticileri Birliği ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlemiş olduğu arıcılık kursu sertifika töreni Akçaabat Ziraat Odası eğitim salonunda yapıldı.
19 Nisan 2018 Perşembe 17:08

 
AKÇAABAT ARICILIK KURSU BAŞLADI
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı Akçaabat İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Akçaabat bal üreticileri birliği ve Halk Eğitim Müdürlüğü’nün ortak girişimi ile düzenlenen arıcılık kursu eğitimleri Akçaabat Ziraat Odası eğitim salonunda başladı.
21 Şubat 2018 Çarşamba 15:53

 
ATIK PİL TOPLAMA KAMPANYASI SONUÇLANDI
Akçaabat Belediyesi, TAP (Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları) Derneği ile ortaklaşa yürütülen okullarda “Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası başlattı.
19 Ocak 2018 Cuma 18:27

 
ZİRAAT ODASI ARICILIK KURSU DÜZENLİYOR
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı, Halk Eğitim Müdürlüğü ve Akçaabat Bal Üreticileri Birliği işbirliği ile İlçemizde Arıcılık Kursu Düzenlecektir..
29 Aralık 2017 Cuma 18:40

 
En çok atık pil toplayan okul ödüllendirilecek
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları (TAP) Derneği tarafından, atık pillerin toplanması ve bertarafı konusunda il genelindeki okulların idareci ve eğitici personellerine yönelik olarak “Eğiticiler Eğitimi” programı gerçekleştirildi.
22 Kasım 2017 Çarşamba 17:57

 
Arıcılarımız Dünya Arıcılık Kongresinde
Akçaabat lı arıcılarımız Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, Trabzon Arı Yetiştiricileri Birliği ve Akçaabat Bal Üreticileri Birliği ortak koordinasyonu ile Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olan 45.Apimondia Uluslararası Arıcılık Kongresine katılacak.
29 Eylül 2017 Cuma 18:02

 
Fındık fiyatı açıklandı...
Devlet fındık alacak Üreticilerin mağdur olmaması ve fiyat istikrarının sağlanması için devlet üreticiden fındık almaya karar verdi.
17 Ağustos 2017 Perşembe 00:24

 
Eyüpoğlu.:Bakımlı Bahçede Verim İki Kat Arttı.
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU 2016 yılında ilçemizde fındıkta verim ve kaliteyi artırmak için düzenlemiş olduğumuz Fındık Budama Gübreleme ve ilaçlama kurslarına katılan üreticilerimizin bahçesi farkını gösterdi.
10 Temmuz 2017 Pazartesi 17:44

 
Üreticilere Temmuz uyarısı.
Trabzon Ticaret Borsası fındık üreticilerini uyardı. Temmuz ayında özellikle fındık kokarcasına, bahçelerde hasat önü temizliğine ve harman yerinin hazırlanmasına dikkat çekildi.
30 Haziran 2017 Cuma 00:04

 
Başkan Fındık Bahçelerinde
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu ve ekibi dur durak bilmiyor. İlçedeki tüm üreticileri ziyaret eden Ziraat odası sorunları yerinde inceliyor.
8 Mayıs 2017 Pazartesi 18:09

 
Fındık’ta külleme hastalığından korunma semineri varildi.
Fındıkta küllenme hastalığının önlenmesi konusunda Akçaabat kültür müdürlüğü salonunda fındık üreticilerine seminer verildi. Seminere yaklaşık 250 fındık üreticisi katıldı.
14 Nisan 2017 Cuma 19:41

 
Fındık Destekleme Ödemeleri Başlıyor.
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU Fındık Alan Bazlı Gelir Desteği ödemeleri ilçemizde 07.04.2017 Cuma günü 18.00 dan itibaren üreticilerimizin banka hesaplarına aktarılacaktır.
7 Nisan 2017 Cuma 05:41

 
Fındık tekellere teslim edildi
Ordu Ulubey Ziraat Odası’nda fındık üreticileri ile buluşan CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, üreticilerin ve sanayicilerin sorunlarını dinledi.
25 Mart 2017 Cumartesi 04:50

 
Ziraat Odasının İşi Eğitim
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı, Akçaabat Bal Üreticileri Birliği ve Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen Arıcılık kursu Akçaabat Ziraat Odası Eğitim Salonunda başladı.
20 Mart 2017 Pazartesi 20:10

 
Yazıcı'dan Dikkat Çeken Uyarı.
Akçaabat Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü damızlık düve yetiştirmek isteyenlere Trabzonlu üreticilerin Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğünün ilanına dikkat çekti…
19 Şubat 2017 Pazar 15:14

 
Üreticilere tarım sigortası uyarısı
TARSİM yetkilileri, köy köy gezerek üreticileri tarım sigortası yaptırmaları için uyarıyor.
19 Şubat 2017 Pazar 14:40

 
Belediyeden Üreticiye Kaynak Kitap.
Akçaabat Belediyesinden Üreticileri Bilgilendirmek için Kaynak Kitap Çıkartıldı.
28 Kasım 2016 Pazartesi 17:07

 
Almanya'dan Skandal Karar.
Avusturya'nın Türkiye'ye silah ambargosu kararından sonra, Almanya'nın tanınmış silah üreticilerinden Heckler& Koch'un da Türkiye'ye silah satmama yönünde karar aldığı iddia edildi.
28 Kasım 2016 Pazartesi 07:26

 
Başkan’dan Fındık Üreticisine Çağrı
2015 yılı Çiftçi kayıt sistemi dosyasını yapıp 2015 yılı için fındık destek dilekçesini zamanında veremeyen üreticilerine son şans.
8 Ekim 2016 Cumartesi 18:45

 
Fındık Üreticileri İsyan Etti!
Trabzon Fındık Üreticileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Albayrak, fındık rekoltesinin fındık harmana indikten sonra belirlenmesini istedi.
15 Temmuz 2016 Cuma 19:47

 
Başkan'dan Fındık Üreticilerin Müjde
Üreticilerimizin uzun süredir beklediği Fındık alan bazlı gelir desteği ödemeleri 17 Haziran da başlamıştır.
21 Haziran 2016 Salı 17:38

 
Genç Çiftçilere Büyük Destek.
Genç çiftçilere 30.000 lira hibe Projesi tanıtım toplantısı Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı ve Akçaabat İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü koordinasyonu ile Uçarsu mahallesinde üreticilerinde katılımı ile gerçekleştirildi.
21 Nisan 2016 Perşembe 21:31

 
Rize’de çay toplantısı
Çay üreticileri, üretici birlikleri ve sektörün temsilcileri, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı toplantıyla Rize'de buluşacak
13 Nisan 2016 Çarşamba 00:00

 
Çay destekleme primleri ödeniyor
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından çay üreticilerine ödenecek olan yaş çay destekleme primleri Ziraat Bankası hesabına aktarıldı.
30 Mart 2016 Çarşamba 00:00

 
Zirai don yaşanabilir!
Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Soydan, Ordu'da hava sıcaklıklarının eksi derecelere düşeceğini, olası bir zirai dona karşı üreticilerin dikkatli olması gerektiğini söyledi.
14 Mart 2016 Pazartesi 17:10

 
Fındık üreticisinde fiyatların yükseleceği beklentisi
TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Soydan: "Üreticiler sabırla ve inatla fındığını bekletiyor. Bu direnci gösteren üreticilerimizi kutluyorum. İnşallah bu üreticilerimiz daha da mağdur olmadan fiyatlar yeniden yükselişe geçer"
7 Mart 2016 Pazartesi 17:27

 
Fındık Fiyatı Protesto Edildi
Türkiye Ziraat Odaları Birliği yönetim kurulu üyeleri ve fındık üreticileri Trabzon'da fındık fiyatlarını protesto ettiler.
9 Şubat 2016 Salı 08:17

 
Fındık üreticilerine önemli uyarı!
Havaların soğuyup, karın yağmasıyla da birlikte üreticilerin fındık bahçelerinde yapması gerekenler Trabzon Ticaret Borsası tarafından her ay düzenli olarak...
6 Ocak 2016 Çarşamba 15:23

 
Ziraat’e Durmak Yok
Akçaabat Ziraat Odası etkin faaliyetlerini sürdürüyor. Oda yönetimi, Fındıklı’da gerçekleştirdiği toplantıda üreticileri yeni ve modern bilgilerle donattı.
25 Kasım 2015 Çarşamba 17:01

 
UFK Fındık Üreticilerini Uyardı
UFK Fındık Üreticilerini Uyardı08.07.2015 10:25
8 Temmuz 2015 Çarşamba 15:04

 
Fındık üreticisine uyarı!
Hava sıcaklıklarındaki değişkenliğin, ticari değeri yüksek fındıkta hasar oluşturabileceği, üreticilerin zarara uğramaması için mutlaka tarım sigortası yaptırmaları gerektiği belirtiliyor.
21 Şubat 2015 Cumartesi 10:31

 
Fındıkta korkutan tehlike
Don endişesi. Geçen yıl mart ayındaki zirai don sonrası ürünleri zarar gören Fındık üreticileri, kar yağışının etkili olmasıyla aynı endişeyi yeniden yaşıyor....
19 Şubat 2015 Perşembe 15:59

 
TARSİM’den Sigorta Uyarısı
Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) Giresun Bölge Müdürlüğü, Fındık üreticilerine sigorta uyarısında bulundu. Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, 2015 yılı poliçe tanzimlerinin...
13 Şubat 2015 Cuma 19:17

 
Fındık üreticilerine seminer
Akçaabat fındık üreticilerine, fındık ürünüyle ilgili çeşitli konularda seminer verildi.
10 Şubat 2015 Salı 19:46

 
Üreticilerin İlgisi Büyük
TTB Başkanı Köleoğlu, “Üreticilerin İlgisi Büyük. Fidan Talebi Artıyor.”
19 Kasım 2014 Çarşamba 22:06

 
Gıdaya Zam Geliyor.
Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu Başkanı Şemsi Kopuz, iklim şartları bahanesiyle üreticilerin buğday, fındık ve Antep fıstığı başta olmak üzere hammadde niteliğindeki birçok üründe stokçuluk yapıp fiyat yükselttiğini; sanayicinin de yakın bir zamanda bu ek maliyeti ürün fiyatlarına yansıtmaya başlamak zorunda kalacağını söyledi.
20 Ağustos 2014 Çarşamba 18:23

 
Fındığı Daldan Değil, Yerden Toplayın"
Trabzon Ticaret Borsasının (TTB) "Kaliteli Fındık Projesi" kapsamında "Fındığı daldan değil, yerden toplayın" sloganıyla geçen yıl başlattığı kampanyaya üreticilerin ilgi göstermesi için çalışmalar yapılıyor.
10 Temmuz 2014 Perşembe 12:54

 
Fındıkçıya ödemeler başladı
Fındık üreticilerine devlet tarafından verilen “Alan Bazlı Gelir Desteği” ödemeleri başladı.
14 Mart 2014 Cuma 14:50

 
Üretici Fiyatı Yetersiz Buldu
Rize’de yaş çay üreticilerini 2013 yaş çay alım sezonu için açıklanan 1.35 kuruşluk yaş çay taban fiyatı, memnun etmedi.
9 Mayıs 2013 Perşembe 21:59

 
Fındıkta destekleme beklentisi..
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı; “Bütçe imkanları çerçevesinde desteklemeye dair iş ve işlemler sürdürülüyor.”-3 yılda fındık üreticilerine 2.1 milyar lira ödeme yapıldı..
24 Ağustos 2012 Cuma 21:21

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1284 Jönköping, resmen İsveç kenti oldu.
1804 Napolyon Bonapart, Fransa İmparatoru ilan edildi.
1871 Paris Komünü eşit işe eşit ücret verilmesini kabul etti.
1897 İrlandalı yazar Bram Stoker'ın Dracula adlı romanı yayımlandı.
1910 Çıplak gözle görülebilen tek kuyrukluyıldız olan Halley kuyruklu yıldızı, Dünya'nın çok yakınından geçti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur